AlienTechGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Απέκτησα πρόσφατα ένα iPhone 4S, το οποίο παρεπιπτόντως έχει υπόλοιπο εγγύησης, κανά 2 μήνες ακόμα. Το θέμα είναι, ότι είδα ένα καμένο pixel, χρώματος λευκού. Αξίζει να ασχοληθώ με την εγγύηση; Θα γίνει επισκευή ή θα μου δώσουν ανακατασκευασμένο;
taslikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εννοείτε ότι αξίζει. Να παρακαλάς να σου δώσουν ανακατασκευασμένο, είναι πιο σκυλιά από του κουτιού να ξέρεις κάνε ένα τηλ στην document. Πως γίνεται να έχει ακόμη εγγύηση;; δεν είχε ενεργοποιηθεί από παλιά;
AlienTechGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εννοείτε ότι αξίζει. Να παρακαλάς να σου δώσουν ανακατασκευασμένο, είναι πιο σκυλιά από του κουτιού να ξέρεις κάνε ένα τηλ στην document. Πως γίνεται να έχει ακόμη εγγύηση;; δεν είχε ενεργοποιηθεί από παλιά;Η απόδειξη αγοράς, γράφει ότι αγοράστηκε στις αρχές του 2015, οπότε αν δε κάνω λάθος, έχει εγγύηση λίγο καιρό ακόμη. (μέχρι την συμπλήρωση διετίας δηλαδή) Θα ρίξω ένα τηλέφωνο στην Document αύριο, και ελπίζω να με καλύψουν.
russianpa50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ναι πολλες φορες τα καινουρια εχουν θεματα και τα ανακατασκευασμενα περνανε περισσοτερους και πιο αυστηρους ελεγχους
zio10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Θεωρείται ελάττωμα το ένα καμένο πίξελ όμως; Αν στο αλλάζουν εννοείται να το αλλάξεις, ανακατασκευασμένο θα σου δώσουν αλλά σε συμφέρει. Είναι σαν καινούργιο, χωρίς γρατσουνιές κλπ συν ότι έχει και καινούργια μπαταρία. Δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί το κινητό όμως εννοείται και δεν πρέπει να έχουν πειραχτεί και οι δείκτες υγρασίας που έχει. Επίσης, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το περάσεις στην εγγύηση μετά τον χρόνο, παλιά ήθελε λίγο κυνήγι και τύχη! 1
AlienTechGR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Θεωρείται ελάττωμα το ένα καμένο πίξελ όμως; Αν στο αλλάζουν εννοείται να το αλλάξεις, ανακατασκευασμένο θα σου δώσουν αλλά σε συμφέρει. Είναι σαν καινούργιο, χωρίς γρατσουνιές κλπ συν ότι έχει και καινούργια μπαταρία. Δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί το κινητό όμως εννοείται και δεν πρέπει να έχουν πειραχτεί και οι δείκτες υγρασίας που έχει. Επίσης, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το περάσεις στην εγγύηση μετά τον χρόνο, παλιά ήθελε λίγο κυνήγι και τύχη! Δεν ασχολήθηκα καν τελικά. Το έδωσα σε συγγενικό μου, πρόσωπο, το οποίο δεν έχει "κολλήματα" με καμένα pixel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα