driver4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Προσοχή μου έσκασε ο φορτιστής. έριξε την ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ όχι απλά στον πίνακα. 'Ακου ρε φίλε...δεν τον έχω δουλέψει αλλά θα τον φάει ο κάδος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Προσοχή μου έσκασε ο φορτιστής. έριξε την ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ όχι απλά στον πίνακα. Βάλε καμιά φώτο να δούμε πως έγινε. Ρελέ διαφυγής (αντιηλεκτροπληξιακό) δεν έχεις στον πίνακα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Βάλε καμιά φώτο να δούμε πως έγινε. Ρελέ διαφυγής (αντιηλεκτροπληξιακό) δεν έχεις στον πίνακα? Σε βραχυκύκλωμα πέφτει η ασφάλεια, όχι το ρελέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για να είμαι ποιο ακριβης. Ή γυναίκα μου έβαλε το καλώδιο από το note 4 στον φορτιστή. Δεν σύνδεσε κινητό. Έβαλε τον φορτιστή στην μπριζα και έσκασε. Έριξε ρελέ στον πίνακα και την ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ. Φορτιστής και καλώδιο μαυρισαν στις επαφές του usb. Το καλώδιο το πέταξα. Τον φορτιστή τον άφησα στην άκρη για να ζητήσω refund. Το απόγευμα θα βγάλω και φωτό. Τον φορτιστή δεν τον έχω δουλέψει. 2 φορές μπήκε στο ρευμα με διαφορετικά κινητά για να δω αν υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση τα κινητά. Μιλάμε για μερικά δευτερόλεπτα. Αλλά επειδή τον πήρα για την γυναίκα μου, πραγματικά δεν εμπιστεύομαι ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για να είμαι ποιο ακριβης. Ή γυναίκα μου έβαλε το καλώδιο από το note 4 στον φορτιστή. Δεν σύνδεσε κινητό. Έβαλε τον φορτιστή στην μπριζα και έσκασε. Έριξε ρελέ στον πίνακα και την ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ. Φορτιστής και καλώδιο μαυρισαν στις επαφές του usb. Το καλώδιο το πέταξα. Τον φορτιστή τον άφησα στην άκρη για να ζητήσω refund. Το απόγευμα θα βγάλω και φωτό. Τον φορτιστή δεν τον έχω δουλέψει. 2 φορές μπήκε στο ρευμα με διαφορετικά κινητά για να δω αν υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση τα κινητά. Μιλάμε για μερικά δευτερόλεπτα. Αλλά επειδή τον πήρα για την γυναίκα μου, πραγματικά δεν εμπιστεύομαι ξανά. τη γυναικα σου ή το φορτιστη? εφοσον ανακατευθεικε γυναικειο χερι καλο ειναι ακομα να μη βγαζουμε συμπερασματα... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Με τον QC3.0 απο το GearBest μέχρι στιγμής κανένα θέμα. Φορτίζω το G4 με 2550mah εξαιρετικά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Με τον QC3.0 απο το GearBest μέχρι στιγμής κανένα θέμα. Φορτίζω το G4 με 2550mah εξαιρετικά γρήγορα. Υπόψη...εξίσου γρήγορα θα πάρεις και την μπαταρία στο χέρι. Τη γρήγορη φόρτιση καλό είναι να τη χρησιμοποιούμε σε έκτακτες περιπτώσεις που πρέπει το κινητό να φορτισει γρήγορα, αν χρησιμοποιείται συχνά ή μπαταρία τα φτύνει πολύ γρήγορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εδώ εμπιστεύομαι τα παιδιά μου στην γυναίκα μου. Στην τελική αν έσκασε στην γυναίκα μου μπορεί να σκάσει σε οποιονδήποτε, αλλά και τον φορτιστή για την γυναίκα μου τον θέλω για ταχεία φόρτιση το μεσημέρι. Για το βράδυ έχω άλλον πολλαπλό φορτιστή στο κρεββάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 εγώ πάντως 2 κομμάτια πήρα και μια χαρά λειτουργούν και τα 2, ίσως να έτυχε ελλατωματικό ή κάτι άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εδώ εμπιστεύομαι τα παιδιά μου στην γυναίκα μου. Στην τελική αν έσκασε στην γυναίκα μου μπορεί να σκάσει σε οποιονδήποτε, αλλά και τον φορτιστή για την γυναίκα μου τον θέλω για ταχεία φόρτιση το μεσημέρι. Για το βράδυ έχω άλλον πολλαπλό φορτιστή στο κρεββάτι. προφανως και αστειευομαι.ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 προφανως και αστειευομαι.ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα.Όχι ρε συ. Σιγά μην παρεξηγηθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα εχει προβλημα ή δεν εχει ; XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα παντως μια χαρα δουλεύει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 κ εμενα μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 καμιά προσφορά σε φορτιστή τώρα έχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις