Προς το περιεχόμενο

Qualcomm Certificated QC2.0 Quick USB Charger Power Adapter EU Plug @ 1,70€ @ Gearbest με κωδικό.....

F117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thanks. εγώ τον χτύπησα πάντως. φαίνεται καλός! Όποιος φοβάται μην ανατιναχτεί τώρα που είναι και της μόδας, ας τον χρησιμοποιεί μόνο όταν χρειάζεται γρήγορη φόρτιση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακρια απο τετοιους no name φορτιστες.Προτιμηστε καποιον απο τους παρακατω:

http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-EU-Adapter-Charger-With-Power3S-Tech-p-1047935.html?rmmds=search

http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=search

Δεν αξιζει την χαμηλη τιμη αν ειναι να σας καψει το κινητο.

+1 έχω τον 2πορτο και έχω και ένα 5πορτό charger. Τον 2πορτο τον έχω για προσωπική χρήση ενώ με τον 5 πορτο έχω φορτίσει μαζικά tablet Και tablet. ΑΨΟΓΟΙ και οι 2. Κανένα πρόβλημα και μάλιστα παρατηρώ πολύ καλύτερους χρόνους σε charge έναντι ανωνύμων 2Α chargers

• Like 1

εμενα ο συγεκριμένος απο gearbest μου εκαψε ενα note 4... filakia apo samsung meta!

Ακριβώς το ίδιο έπαθε κι ένας φίλος

Πόσο ειρωνεία βέβαια να τα σκάει ό άλλος για Note 4 αλλά να τσιγκουνεύεται να δώσει 5€ παραπάνω για να το φορτίζει αξιόπιστα.

Εκεί η ελληνική κουτοπονηριά να γλυτώσει το πεντάευρο ο άλλος

Και μετά φυσικά έβριζε και τους κινέζους που του τον στείλανε, γιατί αυτοί φταίγανε μάλλον :rolleyes:

Oh well :P

Προτιμήστε έναν Qualcomm Certified επώνυμο κι αφήστε τις certificated πονηριές των κινέζων

• Like 10

από κίνα μόνο anker - aukey εγώ αγοράζω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ειδικά αυτές τις μέρες, από aliexpress, aukey βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές(με χρήση πόντων που κερδίσεις σε 1-2 μέρες, με κάτι γελοία παιχνίδια)

Ενδεικτικά, εγώ πήρα αυτά, αλλά και σε wall charger, με QC 2 ή 3, βρίσκεις επώνυμα σε πολύ καλές τιμές, με τη χρήση πόντων.

Το να ρισκάρεις ένα κινητό(ή και περισσότερα, αν δεν είσαι παρών την ώρα του"μπαμ") για να γλυτώσεις 3-4€, μου φαίνεται το λιγότερο απερισκεψία

Sorry, για το off topic, αλλά ήθελα να πω και μία άλλη εκδοχή, στην άποψη, "αφού είναι προσφορά, αγόρασε το, κι ας είναι για πέταμα"

post-111339-0-49237400-1478145376_thumb.png

post-111339-0-58048500-1478145395_thumb.png

• Like 1

Γειά στην παρέα!

Αυτό που έχω να προσθέσω στην όλη κουβέντα περί ταχυφορτιστών είναι να μην κάνετε κατάχρηση!.. ακόμα και με ποιοτικούς και original Fast chargers. Η διαδικασία της ταχυφορτισης καταπονεί ΚΑΙ την μπαταρία αλλά ΚΑΙ το τηλέφωνο με το ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης που ανεβάζει πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες εξαντλώντας θερμικα το motherboard και τα υλικά του! Ποιος ο λόγος ας πούμε της ταχυφορτισης όταν πέφτουμε για ύπνο το βράδυ? κ αυτό είναι μία καθημερινή διαδικασία! Εγώ προσωπικά όλα τα τηλέφωνα που περνάνε από τα χέρια μου κ έχουν στάνταρ ταχυφορτιστη στην συσκευασία... απλά τον αφήνω μεσα. Χρησιμοποιώ έναν απλό original ή ποιοτικό charger για το βράδυ κ έχω τον ταχυφορτστή για τυχόν απογεμίσματα μέσα στην ημέρα (κ αυτό δεν χρειάζεται κάθε μέρα) κ συνήθως για λίγα λεπτά της ώρας. Αν θέλετε να επενδύσετε σε ταχυφορτιστή είναι προτιμότερο να πάρετε έναν αυτοκινήτου που έχει πιο πολύ έννοια η ταχυφορτιση στους συνήθως μικρούς χρόνους μετακίνησης με αυτοκίνητο στην πόλη..

• Like 6

απο οποιον γνωριζει το θεμα στη ποιοτητα τους και ως επικυνδηνοτητα ειναι στο αν μεινουν πολλες ωρες στο ρευμα κανοντας γρηγορη φορτιση η γενικα?

δηλαδη αν το φορτιζεις για μια ωρα μονο υπαρχει το ιδιο θεμα καψιματος?

απο οποιον γνωριζει το θεμα στη ποιοτητα τους και ως επικυνδηνοτητα ειναι στο αν μεινουν πολλες ωρες στο ρευμα κανοντας γρηγορη φορτιση η γενικα?

δηλαδη αν το φορτιζεις για μια ωρα μονο υπαρχει το ιδιο θεμα καψιματος?

Η περίπτωση να σκάσει κάποια συσκευή/φορτιστής από ταχυφόρτιση είναι απειροελάχιστη. Το θέμα είναι ότι καταπονείς περισσότερο την μπαταρία με αποτέλεσμα να μειώνεις πολύ γρηγορότερα την χωρητικότητα της.

Ο @Auctionfreak τα περιγράφει άψογα, αν καταλάβουμε επιτέλους ότι η ταχυφόρτιση είναι απλά για έκτακτη ανάγκη κ όχι για καθημερινή χρήση φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όντως είναι μια πολύ χρήσιμη τεχνολογία και μερικές φορές απαραίτητη . Δεν θα δούμε διαφορά στην ζωή της μπαταρίας του κινητού, ΕΦΟΣΟΝ την χρησιμοποιούμε όταν πραγματικά την έχουμε ανάγκη.

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...