Belisarius Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ούτε και γω είπα ότι τα wp είναι ανταγωνιστικά. Απλά είναι καλός ο ανταγωνισμός και πρέπει να τον θέλουμε.Σε όλα τα προϊόντα και παντού. Αν σ αρέσει το μονοπώλιο , πες το να τελειώνουμε.Το αν δεν μπορεί να ανταγωνιστεί η M$, ποσώς μ ενδιαφέρει. Μίλησα για φανατισμό , για οπαδισμό, για προφήτες. Άρα πρόβλημα με την αντίληψη ποιος έχει; (Κάτι σου είπα, ότι τόχεις κάνει θρησκεία το Android , και το προσπέρασες ...) Είμαι άθρησκος γενικότερα, δεν έχω το android για θρησκεία. Αυτό που οδήγησε σε μονοπώλιο το android είναι η πλήρης ανικανότητα της Microsoft να φτιάξει ένα mobile λειτουργικό της προκοπής. Όπως φαίνεται όπως έγινε και με τα computers ο κόσμος προτιμάει να χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό που τα κάνει όλα. Ναι μεν το να μαζεύει την δύναμη ο ένας δεν είναι ο,τι καλύτερο αλλά δεν θα υποχρεωθούμε να έχουμε άθλια εμπειρία χρήσης σε smartphones για να υπηρετήσουμε το ιδεατό. Ας έφτιαχναν κάτι καλύτερο από ψυχογραφικο τεστ ψυχαναγκαστικων με τα πλακάκια.
nhzt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Είμαι άθρησκος γενικότερα, δεν έχω το android για θρησκεία. Αυτό που οδήγησε σε μονοπώλιο το android είναι η πλήρης ανικανότητα της Microsoft να φτιάξει ένα mobile λειτουργικό της προκοπής. Όπως φαίνεται όπως έγινε και με τα computers ο κόσμος προτιμάει να χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό που τα κάνει όλα. Ναι μεν το να μαζεύει την δύναμη ο ένας δεν είναι ο,τι καλύτερο αλλά δεν θα υποχρεωθούμε να έχουμε άθλια εμπειρία χρήσης σε smartphones για να υπηρετήσουμε το ιδεατό. Ας έφτιαχναν κάτι καλύτερο από ψυχογραφικο τεστ ψυχαναγκαστικων με τα πλακάκια. Καλά το πήγες με το ότι δεν είναι καλό να μαζεύει την δύναμη ο ένας, αλλά στο τέλος το χάλασες με το ότι αυτοί που έχουν wp υπηρετούν το ιδεατό. Εδώ το τερμάτισες .... Γράφεις "δεν θα υποχρεωθούμε να έχουμε άθλια εμπειρία χρήσης σε smartphones για να υπηρετήσουμε το ιδεατό" .Σε υποχρέωσε κανένας μα πάρεις wp; και στο κάτω κάτω τι σ ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Νάσαι σίγουρος ότι αυτοί που έχουν wp, το πήραν γιατί τους άρεσε και το γούσταραν. Στις επιλογές των άλλων δεν επεμβαίνουμε. Κριτικάρουμε μόνο τα προϊόντα με ήπιο και ευγενικό τρόπο όπως κάνουν όλοι οι νορμάλ άνθρωποι, χωρίς να θίγουμε τις προτιμήσεις των χρηστών. Απορώ γιατί σχολιάζεις με τόσο έντονο ύφος ένα προιόν, όσο κακό και να είναι. Αν είναι κακό, το απαξιώνεις και δεν σ ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Ελπίζω να σε βοήθησα, άλλο δεν μπορώ. 2
Jimmy08 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 To πρόβλημα με τα wp είναι ότι δεν ανταγωνίζονται κανέναν γιατί είναι παντελώς ανάπηρα και ανύπαρκτα. Ανταγωνισμός υπάρχει μόνο μεταξύ των εταιριών που βγάζουν android συσκευές, τα wp τί προσέφεραν ακριβώς στους καταναλωτές; Οι κάμερες είναι hardware που κληρονομήθηκε από την Nokia. Μόνο 3-4 φανατικούς που λυμαίνονται το insomnia και το myphone προσπαθώντας να κάνουν πλύση εγκεφάλου χωρίς να καταφέρνουν τίποτα αφού τα ποσοστά καταρρέουν ολοένα και περισσότερο. Ο άλλος έγραφε χθες ότι προσπαθεί 3 χρόνια να πείσει την παρέα του να αγοράσει wp! Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις! Και καλά ο άλλος είναι developer και προσπαθεί να κάνει κάτι, ο άλλος παραπροχθές σχολίαζε ειρωνευόμενος δικό μου ποστ για τα wp και λίγες ώρες μετά ζητούσε λύση σε προβλήματα του λειτουργικού που δεν του είχαν στρώσει ούτε μετά από reset. Αν προσφέρουν κάτι τα wp είναι γέλιο στα forums. Ειδικά στα sections που τα αφορούν και εδώ και στο myphone βγάζουν άπειρα γούστα γιατί εκεί δεν κρύβονται τα προβλήματα όπως συνηθίζουν να κάνουν στα δημόσια τόπικς. Βέβαια κι εκεί όσοι αναφέρουν τα προβλήματα που έχουν τραμπουκίζονταν μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα οι περισσότεροι είτε τα έχουν εγκαταλείψει είτε πέρα από τους 3-4 αμετανόητους αναγνωρίζουν τα προβλήματα μιας και η κατάσταση είναι πιο beta από ποτέ. Και επειδή ξέρω ότι θα σχολιαστούν πάλι διάφορα, μην αρχίζουμε και βάζουμε διάφορα quotes για το τι πραγματικά γίνεται στα wp και όχι στο τι θέλουν να μας παρουσιάσουν. Σας βλέπουμε. H ίδια η Ms τα έχει αφήσει στη μοίρα τους αναγνωρίζοντας το χάσιμο χρόνου και χρήματος και εκεί επιμένουν. Και καλά που επιμένουν, ζητούν να μην σχολιάζεται και η επιμονή τους σε τεχνολογικό-υποτίθεται-forum. Ζητω το τελειο android!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα