voltmod Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Η αναβαθμισμένη έκδοση του Idol 4S της Alcatel, μία έκδοση που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10 Mobile, θα ξεκινήσει σύντομα να πωλείται από το δίκτυο καταστημάτων της T-Mobile στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Idol 4S υποστηρίζει βεβαίως το headset εικονικής πραγματικότητας (VR) που υπάρχει στην συσκευασία, και είναι το πρώτο μάλιστα κινητό Windows που κάνει κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο Windows 10 Mobile-powered smartphone έχει πολλές ομοιότητες με την έκδοση που κυκλοφορεί με Android καθώς και με το BlackBerry DTEK60, ωστόσο έχει και κάποιες δοαφορές. Για παράδειγμα, η Alcatel προτίμησε να χρησιμοποιήσει μία οθόνη ανάλυσης 1080p αντί για WQHD στην συγκεκριμένη έκδοση, με στόχο να αυξηθεί η απόδοση στα Windows (στην έκδοση με Windows χρησιμοποιείται το Snapdragon 820 SoC ενώ στην έκδοση Android το Snapdragon 652 SoC της Qualcomm). Η RAM έχει αυξηθεί επίσης κατά 1GB από τα 3GB ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας διατηρήθηκε στα 3000mAh. Η συσκευή διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash και κύρια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 21 Megapixels. Στην πρόσοψη επίσης υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία. Η συσκευή θα κυκλοφορήσεις στις ΗΠΑ αποκλειστικά από την T-Mobile στις 10 Νοεμβρίου με τιμή $469. Site: GSMArena Site: Engadget
dreamkiller777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 θετικο να βγαινουν νεες συσκευες με windows. Ο ανταγωνισμος των εταιρειων μονο καλο μας κανει και ας αγοραζω αποκλειστικα android εως σημερα. 8
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κριμα πραγματικα τοσο καλο hardware να χαραμιζεται στην πλατφορμα των Windows.Επισης μεγαλη πατατα εκανε η Alcatel που δεν προτιμησε αυτα τα specs στην android εκδοση της θα τα πηγαινε πολυ καλυτερη η συσκευη εναντι του ανταγωνισμου. 4
Yeroplatanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γιατι να βαλει καλυτερο επεξεργαστη στα windows που ειναι πιο ελαφρια?
billstamaniac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γιατι να βαλει καλυτερο επεξεργαστη στα windows που ειναι πιο ελαφρια? και γιατι να μην βάλει αφου μπορει ;;
panosveto12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γιατί ποιος έχει windows phone ? Άπατο θα πάει ! 4
flogerakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γιατί ποιος έχει windows phone ? Άπατο θα πάει ! Εχω εγω Windows 10 Mobile σου κάνει...?? Μην αρχίσουμε και σε αυτό το θέμα να βγάζουμε την χολή μας, ας σχολιάσουμε την είδηση με επίπεδο και σοβαρότητα... 16
Lomar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 VR για mobile πλατφόρμα από μια εταιρεία που ούτε καν κατάφερε να στηρίξει σωστά τη μεταφορά κλασσικών εφαρμογών στο δικό της οικοσύστημα και απ'ότι φαίνεται θα φύγει από την υποστήριξη των ήδη υπαρχόντων συσκευών πετώντας το μπαλάκι του hardware σε τρίτους, χωρίς ξεκάθαρη νέα στρατηγική... now that sounds promising 2
κουξκουκ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αν έκαναν καμια μαγκιά να μπορούμε να το μπουταρουμε και με τα δυο λειτουργικά θα τρελενε κόσμο πάντως αυτήν η συσκευή έχει πάρει τρεις παραλαγες windows android bb android νομίζω
Dantε Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αν έκαναν καμια μαγκιά να μπορούμε να το μπουταρουμε και με τα δυο λειτουργικά θα τρελενε κόσμο πάντως αυτήν η συσκευή έχει πάρει τρεις παραλαγες windows android bb android νομίζω Το αυτο. Πιστευω οτι πιο πολυ μελλον θα ειχε ετσι. Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω windows στο κινητο αλλα συσκευη με αποκλειστικα windows ,δυσκολα θα παρω.
ktlk21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γιατι να βαλει καλυτερο επεξεργαστη στα windows που ειναι πιο ελαφρια? continium λεγεται...!!!και δεν θα το δεις ποτε στο ρομποτακι 2
Alex23 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παίδες τα windows 8.1 εχω σε ενα Lumia 1020. Γελάω όταν βλέπω 21 mp κύρια κάμερα.Αιώνες μπροστά η Nokia... Γράφω απο iPad Pro, και εχω και ενα asus memopad 7 hd με android για χαβαλέ. Το android το μισώ.Απιςτευτα αςχημη διαχείριση μνήμης που το καταλαβαίνεις οταν αρχίσεις και εγκαθιστάς εφαρμογές.Απο ενα σημείο και μετά σέρνεται.Χιλιες φορές windows και καλύτερα iOS. Το μόνο που μου αρέσει στο android ειναι το οτι εχω μ torrent και κατεβαζω ταινίες πράγμα που στο ipad δε μπορώ. Πρόσφατα πήγα να αγοράσω ενα iPod touch 6 th gen.Απογοητευτηκα γιατι υποσυνείδητα συνέκρινα την οθόνη του με αυτήν του iPad Pro. Κάθε μια συσκευή έχει και κάτι να δώσει και η τελική επιλογή εξαρτάται απο τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Προτιμώ να εχω ενα windows κινητό 3 εστίας με 41 mp κάμερα και ενα iPod touch η ενα iPad παρά να έχω iPhone γιατι πολυ απλά δεν με καλύπτει, όχι γιατι δεν ειναι καλό κινητό.Επομένως οτι και να πούμε εμείς αν καλύπτει τις ανάγκες αρκετών χρηστών θα πετύχει.Αν όχι θα αποτύχει.Το μέλλον θα δείξει... 5
vangel161 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γιατι να βαλει καλυτερο επεξεργαστη στα windows που ειναι πιο ελαφρια? Τα 10αρια δεν είναι ελαφριά όπως τα 8.1. Χρειάζονται δυνατούς επεξεργαστές για να δουλέψουν σωστά
me00016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ορίστε; Με τι να παίζουμε ωρέ πάτε καλά; Θα μας μείνουν οι γιαλούμπες, με 12 vr εφαρμογές στο store κάτω του μετρίου... 1
imoaix Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εχω εγω Windows 10 Mobile σου κάνει...?? Μην αρχίσουμε και σε αυτό το θέμα να βγάζουμε την χολή μας, ας σχολιάσουμε την είδηση με επίπεδο και σοβαρότητα... ποσο σιχτιριζεις καθε μερα κ με καθε update δεν μας ειπες μονο αναβαθμισα το lumia 730 απο 8.1 se 10αρια μετα απο μηνες νομιζοντας οτι θα τα εχουν στρωσει επιτελους @@ρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα