Panos1221 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα έχω έναν υπολογιστή ο οποίος όταν παίζω κάποιο παιχνίδι κάνει επανεκκίνηση από μόνος του σαν κάνει μια σύντομη διακοπή ρεύματος(1-2 δευτερόλεπτα).Πίστευα ότι ήταν το τροφοδοτικο αλλά αν δεν παίζω μπορεί να μην σβησει και καθόλου οπότε το αποκλείω.Ορισμένες φορές μπορω να παίξω και χωρίς να σβήσει για ώρες.Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν κάτι μέρες.Έχετε καμία ιδέα για το τι συμβαινει; Specs: i7 920 4gb ram Gtx 750 2gb oc Dx58so Superflower leadex 750w
ekans Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ειχα το ιδιο προβλημα και ηταν τροφοδοτικο.. εκει πονταρω..
veteranos123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Για ανέβασε μια εικόνα από το hwmonior να δούμε τις θερμοκρασίες. Το κάνει μόνο σε παιχνίδια? Θα πρότεινα να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό (δανεικό) 1
Panos1221 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Από θερμοκρασιες είναι μια χαρά η GPU γύρω στα 33 σε idle και γύρω στα 40 όταν παίζω κάτι ο CPU δεν ανεβαινει πάνω από 70 και ο σκληρός 45 με 50 πιστεύω ότι ίσως φταιει και ο σκληρός δεν τον εχω αλλάξει ποτέ και γενικά ζεσταίνεται γρήγορα. Θα ανεβασω φωτογραφία μόλις γυρίσω σπίτι σε κάνα 5ωρο Edit:Τις θερμοκρασιες τις κοιτάω μέσω του openhardwaremonitor και realtemp θα Κάτεβασω μετα το άλλο πρόγραμμα και θα στείλω φωτο
Kuchiki Byakuya Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ειχα το ιδιο προβλημα στα παιχνιδια συγκεκριμενα και ηταν το τροφοδοτικο .. συγκεκριμενα ειχε χαλασει το ανεμηστηρακι του τροφοδοτικου και το αλλαξα με ενα καινουριο .. μετα ολα οκ .. σημειωνω πως μονο στα παιχνιδια εκανε επανεκκινηση .. σε κανονικη χρηση ηταν οκ ενω δεν εβλεπα τρελες θερμοκρασιες !!
Silverage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το ίδοο πρόβλημα είχα και εγω. Ήταν το τροφοδοτικό.
Panos1221 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να δω αν είναι το ανεμηστηρακι του τροφοδοτικου;Επίσης αν είναι μπορω να το αλλάξω μόνος με ένα ανεμηστηρακι από case αν ταιριάζει το μέγεθος η θέλει ειδικό; 1
La_MoRt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βλέπω ότι έχει αυτή τη λειτουργία: ECO Intelligent Thermal Control System έχει κουμπάκι απενεργοποίησης αν ναι κλείστο να δουλέυει μόνιμα ο ανεμιστήρας και δοκίμασε.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Φιλε λογικα καρτα γραφικων η΄ τροφοδοτικο αλλα γενικα το συστημα σου οπως τα λες ζεσταινεται αρκετα μιας και μπηκε Νοεμβρης..Κανονικα ο δισκος δεν θα επρεπε να πηγαινει πανω απο 40 και η cpu παλι πολυ παει.. Δηλαδη τον Αυγουστο πρεπει να πηγαινε σιγουρα 80 και ο δισκος 55-60! Αρα μαλλον εχεις και θεμα κουτιου η΄ ανεμιστηρων η΄απλα δεν το εχεις καθαρισει ποτε απο σκονη... Κι αυτο που λες πιο πανω οτι σιγουρα δεν ειναι τροφοδοτικο επειδη οταν δεν παιζεις δεν σβηνει λαθος ειναι αφου οταν παιζεις η καρτα γραφικων τραβαει περισσοτερο ρευμα οπως και η cpu αρα ισως δεν δινει αρκετο ρευμα τοτε και τα παιζει... 2
Panos1221 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Από σκόνες το καθαρίζω συχνα Ο CPU το καλοκαίρι δεν πέρναγε τους 70 βαθμούς άλλα Ο σκληρός το ανώτερο που είχα δει ήταν 47
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί να το καθαρίζεις συχνά αλλά είναι προφανές ότι το κουτί δεν αερίζεται. Με τέτοιες θερμοκρασίες που έχεις στο κουτί σου και κατ επέκταση στον σκληρό κάποια στιγμή θα πάρεις τον σκληρό στο χέρι. Φύλαξε τα αρχεία σου. 1
alexskentzas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Έχω και εγώ το ίδιο θέμα και δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό και ήταν μια χαρά.. Αυτό πιστεύω και εγώ.. Τροφοδοτικό είναι.
BarlifasV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Αντιμετώπισα το ιδιο προβλημα πριν 2 βδομαδες, εβγαλα το τροφοδοτικο και αφου το καθαρισα και αφαιρεσα τονους σκονη ολα ετρεχαν κανονικα, δοκιμασε το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα