tasoylos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παρατηρησα στον υπολογιστη της υπογραφης μου μεσω του cpuz οτι οι ραμ μου εχουν DRAM frequency στα 533mhz και το FSB:DRAM ειναι στα 2:8 μπορω να κανω κατι για τις παω στα 1600mhz ?
afterhours Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αν σου βγαζει οτι τρεχουν στα 533 το effective rate ειναι λογικα στα 1066 Μhz
tasoylos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ναι αλλα οι μνημες μου ειναι στα 1600mhz κανονικα και τις κατεβαζει στα 1066mhz Ξερω οτι ο ι7-920 ειναι μεχρι 1066 αλλα εχω διαβασει οτι μπορει να clockαριστει στα 1600mhz και απλα θελω την βοηθεια σας γιατι δεν εχω ξανα ασχοληθει με το θεμα του "overclock"
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέσα στο bios λογικά έχει επιλογή για xmp (extreme memory profile) διάλεξε το και λογικά θα σε αφήσει να της ανεβάσεις 1600 Βεβαια μην περιμένεις να καταλάβεις διαφορά σε καθημερινές λειτουργίες 1
tasoylos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται δηλαδη να πειραξω κατι σε ρευματα σωστα;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν χρειάζεται δηλαδη να πειραξω κατι σε ρευματα σωστα;Αν έχει επιλογή xmp θα τα ρυθμίσει όλα αυτόματα, βέβαια έχει τύχει αρκετές φορές με xmp να παρουσιάζει αστάθεια το σύστημα 1
tasoylos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σε περίπτωση ασταθειας στην επόμενη επανεκκίνηση θα τα επαναφερει στα default?
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Σε περίπτωση ασταθειας στην επόμενη επανεκκίνηση θα τα επαναφερει στα default? Επανεκκίνηση τι? Επανεκκίνηση του υπολογιστή? Όχι βέβαια δεν θα επαναφέρει στα default. Για α γίνει αυτό πρέπει να κάνεις clear cmos το BIOS αφαιρώντας την μπαταρία στην μητρική για μισό λεπτό. Όταν εμεργοποιλησεις το xmp αυτό που πρέπει να δεις στο BIOS είναι στα πόσα volt έχει τις μνήμες.
tasoylos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Η μητρικη μου εχει και κουμπάκι για clear cmos Στα ποσα βολτ θα πρέπει να είμαι ;
afterhours Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Οτι σου λενε τα παιδια...κανονικα εμενα οι μνημες χωρις XMP ηταν 1.5v βαση JDEC Τις περασα χειροκινητα η αλλιως με XMP αυτοματα και τις πηγα στα 1.65v συν οτι απο 1600 αντεχε να φτασουν και 1900 με τον καταλληλο διαιρετη. Για τις μνημες σου πρεπει να τις ψαξεις στο ιντερνετ αναλυτικα το ακριβες μοντελο να δεις τα timings σε ΧΜP
tasoylos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Το δοκιμασα τις ανέβασε στα 1600 και μολις πηγαιναν να ξεκινησουν τα windows εκανε επανεκκίνηση Θα ανεβασω φωτογραφία μολις μπορεσω για να το δειτε καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα