alxlightning Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Προς τον φίλο alxlightning προσπαθώ τόση ώρα να κάνω παράθεση σε ένα μήνυμα σου, για να απαντήσω αλλά δεν μου βγάζει την εντολή. Ξέρεις πως να το κάνω? Χρησιμοποιώ Chrome σε Android 6. για το split screen λες? δεν ξερω, το εχει built in το note 3 απο μονο του, λογικα θα υπαρχει τροπος να γινει και σε αλλα κινητα. για tabs βολευει πιο πολυ ο firefox νομιζω
AzaZyL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Όχι. Απλά να απαντήσω σε εσένα και να φαίνεται από πάνω το σχόλιό σου. (όπως έκανες τώρα εσύ με το σχόλιό μου)
alxlightning Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Όχι. Απλά να απαντήσω σε εσένα και να φαίνεται από πάνω το σχόλιό σου. (όπως έκανες τώρα εσύ με το σχόλιό μου) το ινσομνια σε κινητο ειναι εφιαλτης αληθεια δεν καταλαβαινω τι χρειαζεσαι multi monitor setup για χρηση internet και 20φευγα ιντσες, δε μπορω να καταλαβω πως και γιατι
imoaix Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 τα κινητα ειναι λυση αναγκης απλα στην ελλαδα της κρισης κ επειδη οι περισσοτεροι οταν λενε σερφαρισμα στο ιντερνετ εννοουν λιωσιμο διχως αυριο στο φιμπι με ενα κινητο κανεις την δουλεια σου κ δεν χρειαζεσαι κ αγορα πισι ασχετως αν με τα λεφτα που πληρωνουν για κινητα θα μπορουσαν να παρουν ενα επαρκες κινητο κ ενα αξιοπρεπεστατο πισι ελλαδαρααααα
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ωσπου να πας το ποντικι καπου εχω κανει 8 ταπ ποιος εχει χρονο για κερσορα και tabs εχει ακομα και το κινητο, εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω split screen στο note ποσα tabs θελει κανεις που να μη σε καλυπτουν δυο στοιβες Αυτό που γράφεις είναι αστείο Φυσικά και στον υπολογιστή (αν δεν είναι ερείπιο) δουλεύεις με δραματικά μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι σε φορητή συσκευή Επίσης στον υπολογιστή έχεις shortcuts για τα πάντα εφόσον τα γνωρίζεις οπότε δεν κουνας καν το ποντίκι και στον υπολογιστή μπορείς να κάνεις split screen 4 παράθυρα και όχι δύο Τα φορητά λειτουργικά είναι εκπληκτικά για αυτό που είναι, για φορητά λειτουργικά που χρησιμοποιείς με το ένα δάχτυλο Αλλά θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι οι δυνατότητες ενός πληκτρολογίου και ενός ποντικιού είναι σαφώς ανώτερες, αλλιώς θα είχαν καταργηθεί Το ότι ο κύριος όγκος του ίντερνετ αφορά κυρίως διασκέδαση και χαλαρή χρήση είναι προφανές αλλά δε σημαίνει ότι το να δεις σειρά στο Netflix στη ταμπλέτα σου που μπορεί να θέλει πολλά gb είναι εξίσου σημαντικό με μία συναλλαγή χιλιάδων ευρώ που μπορεί να απαιτεί λιγοστά kb
Skylined Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ακόμα και με 10αρι Win10 Tablet δεν νοιώθω τόσο άνετα όσο στις οθόνες μου με keyboard/mouse... Πολλοί όμως βολεύονται όπως δείχνουν και τα στοιχεία. Για browsing, insomnia, comment posting, email read and reply, eBook, ταινίες, YouTube, εργαλείο για δουλειά + blue-tooth speaker 1
alxlightning Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 νομιζω οτι με το "χρηση ιντερνετ" εννοουμε browsing/emails/rss/social media/streaming(?)ειναι πολυ γενικο ομως σαν ορος, δηλαδη για καποιους το real time cloud sync ειναι χρηση ιντερνετ ξερω γωθα επρεπε να δουμε συγκεκριμενα τι λεει η ερευνα και πως το κατατασσει νομιζω η βασικη μου ενσταση με τους υπολογιστες ειναι το ποντικι, μου φαινεται φουλ αργος τροπος διαδρασης με μια συσκευηεπισης τα multi monitor με τις ιντσες που εκθειαζετε-ναι, ειναι ομορφο-αλλα ειναι και αυτο που δημιουργει το προβλημα. μεγαλη αποσταση. ξανα, ο,τι δε μπορω να κανω ταπ με τη μια απλα με καθυστερει.
AzaZyL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Alxlightning : "το ινσομνια σε κινητο ειναι εφιαλτης" Α γειά σου!
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 νομιζω οτι με το "χρηση ιντερνετ" εννοουμε browsing/emails/rss/social media/streaming(?) ειναι πολυ γενικο ομως σαν ορος, δηλαδη για καποιους το real time cloud sync ειναι χρηση ιντερνετ ξερω γω θα επρεπε να δουμε συγκεκριμενα τι λεει η ερευνα και πως το κατατασσει νομιζω η βασικη μου ενσταση με τους υπολογιστες ειναι το ποντικι, μου φαινεται φουλ αργος τροπος διαδρασης με μια συσκευη επισης τα multi monitor με τις ιντσες που εκθειαζετε-ναι, ειναι ομορφο-αλλα ειναι και αυτο που δημιουργει το προβλημα. μεγαλη αποσταση. ξανα, ο,τι δε μπορω να κανω ταπ με τη μια απλα με καθυστερει. Εμένα η βασική μου ένσταση είναι ότι κανένα κινητό δε θα φτάσει σε ταχύτητα τον υπολογιστή μου και όταν αρχίζω το βαρύ browsing (ειδικά όταν ψάχνω κάτι και παράλληλα χαζεύω και βλακείες) και φτάσω να έχω ανοίξει 20 καρτέλες και 7gb ram ο υπολογιστής δε θα έχει καν ιδρωσει ενώ η πολύ πιο αδύναμη φορητή συσκευή θα έχει παραδώσει προ πολλού πνεύμα Για να μη μιλήσω και για περιπτώσεις που τρέχω και ένα σωρό εφαρμογές παράλληλα και όταν μου τη βαρεσει κάνω ενα διάλειμμα να παιξω και ένα απαιτητικό παιχνίδι και τα υπόλοιπα έχουν μείνει εκεί που ήταν Οπότε όταν θέλω να αραξω να "το απόλαυσω" θα κάτσω σε desktop ούτε καν λάπτοπ, βρίσκω φοβερά περιοριστικό το να μην υπάρχει σταθερός υπολογιστής "κτήνος" σε ένα σπίτι Και φυσικά το bandwidth μου το εκμεταλλεύομαι από εκεί με Ethernet, με WiFi πέρα από το ότι δε γίνεται να τερματισω το vdsl μου δεν έχω και τον απαραίτητο χώρο αν θέλω να αποθηκεύσω κάτι συν ότι έχω και μικρότερο lag με το καλώδιο από ότι με WiFi, κάτι που παρατηρείς ακόμα και σε απλό χαζεμα σελίδων Και φυσικά ενώ αναγκαστικά τρώω αρκετό χρόνο στο κινητό μου (και πάλι καλά που έχω 5.5 ίντσες) και είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με αυτή τη διαδικασία, δε μπορώ να μην αναγνωρισω τι είναι πραγματικά καλύτερο όταν έχω την επιλογή. Αυτή την εποχή χωρίς smartphone δε γίνεται, αλλά είναι και θα είναι ημίμετρα
alxlightning Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εμένα η βασική μου ένσταση είναι ότι κανένα κινητό δε θα φτάσει σε ταχύτητα τον υπολογιστή μου και όταν αρχίζω το βαρύ browsing (ειδικά όταν ψάχνω κάτι και παράλληλα χαζεύω και βλακείες) και φτάσω να έχω ανοίξει 20 καρτέλες και 7gb ram ο υπολογιστής δε θα έχει καν ιδρωσει ενώ η πολύ πιο αδύναμη φορητή συσκευή θα έχει παραδώσει προ πολλού πνεύμα Για να μη μιλήσω και για περιπτώσεις που τρέχω και ένα σωρό εφαρμογές παράλληλα και όταν μου τη βαρεσει κάνω ενα διάλειμμα να παιξω και ένα απαιτητικό παιχνίδι και τα υπόλοιπα έχουν μείνει εκεί που ήταν Οπότε όταν θέλω να αραξω να "το απόλαυση" θα κάτσω σε desktop ούτε καν λάπτοπ, βρίσκω φοβερά περιοριστικό το να μην υπάρχει σταθερός υπολογιστής "κτήνος" σε ένα σπίτι με το s7 edge δεν ειχα ποτε δυσκολιες, ισως θα ηθελα μεγαλυτερη οθονη αλλα το note με απογοητευσε δια της απουσιας του για αλλη μια χρονια και το hw του note3/4 δεν ανταποκρινεται πλεον στο 2016. με ενοχλει το οτι δε μπορω να παιζω hearthstone ενω κανω αλλα πραγματα, μονο messenger μπορω παραλληλα. θα ηθελα να μπορω να εχω browser, twitter και κανα youtube παραλληλα-κυριως επειδη ειμαι τσιπης και δεν πληρωνω Spotify -ακομα
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Browser και yt σε πολλά κινητα με split screen γίνεται, εγώ το κάνω πού και πού Το Spotify εγώ το πληρώνω για τη γυναίκα δεν έχω ασχοληθεί να δω τι παίζει μόνο μία φορά το μήνα μου σκάει η ειδοποίηση για το 7ευρο που χρεώνομαι και αυτή είναι όλη η επαφή μου μαζί του
alxlightning Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 20 tabs δεν το θεωρω και πολυ πρακτικο τις περισσοτερες φορες, αλλα το modus operandi μπορει να διαφερει αναλογα με το τι κανει ο καθενας. σιγουρα 20 δε θα ειχες σε κινητο-μαλλον επειδη δεν τα χρειαζεσαι οντως.δεν ξερω, και παλι πιο γρηγορος εισαι μεσω apps. δηλαδη ακομα και σε καμπανιες, ναι εχω ανοιχτο στο pc tweetdeck και ολα τα εργαλεια αλλα και παλι θα δουλευω απο κινητο και θα ζηταω απο αλλους να μου κανουν πραγματα απο το pc. αλλα ειναι τωρα με το τι δουλεια κανει ο καθενας. ισως απλα δε μου αρεσει να δουλευω σε υπολογιστη γιατι δε θελω να συνηθισω σε αυτον γιατι ξερω οτι δε μπορω να το εχω μαζι μου παντα. και τι να το κανω αν δε μπορω να το εχω παντου και παντα.πρεπει επισης να μου υπενθυμιζω οτι δυστυχως δεν ειμαι full time pr manager και δυστυχως δε δουλευω ποτε οπως θελω γιατι δεν εχω προτζεκτ που θελω Browser και yt σε πολλά κινητα με split screen γίνεται, εγώ το κάνω πού και πούΤο Spotify εγώ το πληρώνω για τη γυναίκα δεν έχω ασχοληθεί να δω τι παίζει μόνο μία φορά το μήνα μου σκάει η ειδοποίηση για το 7ευρο που χρεώνομαι και αυτή είναι όλη η επαφή μου μαζί του το θεμα ειναι οτι θελω και το hearthstone
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τα ανοίγω και τα παραταω όταν πάω από το ένα στο άλλο, δεν ασχολούμαι να κλείνω, κλείνω μία και καλή όταν τελειώσω αυτό που ψάχνω Επίσης η απόκριση σε έναν υπολογιστή με δυνατό επεξεργαστή, ssd και γρήγορο ίντερνετ πάνω σε καλώδιο είναι καλύτερη φάση
Skylined Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχω κινέζικο android tablet με Intel soc που πήρα πριν ένα χρόνο στα 100 ευρώ. Σκορ στο antutu 50.000 , φυσικά χρειάστηκε root, flash rom κτλ για να στρώσει. Όταν στον chrome έχω 20 καρτέλες ανοικτές ενώ συγχόνως κατεβάζω torrent και βλέπω βίντεο δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και θα μπορούσα να έχω περάσει windows ή dual boot για ακόμα μεγαλύτερη χρηστικότητα Ξεχνάτε τα τάμπλετ στη συζήτηση σας, είναι φορητές συσκευές και τα έχει πολύς κόσμος και ότι η ισχύς των φορητών συσκευών έχει αυξηθεί πολύ σε σχέση με λίγα χρόνια πριν. PC δεν είναι, αλλά είναι σίγουρα ικανές υπολογιστικές συσκευές
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το κακό με τις φορητές συσκευές γενικά είναι ότι ξαναφορτωνουν τις καρτέλες ακόμα και αν δεν έχεις πάρα πολλές ανοικτές Τουλάχιστον δεν έχω το πρόβλημα να μου σβήνει κείμενο που έχω ξεκινήσει να γράφω κάπου και ενδιάμεσα χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα