Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τηλεοραση για youtube/Netflix, κινητο/tablet για social media/browsing. παραλληλα αυτα, συνηθως.

δεν ξερω ποια εμπειρια χρειαζεται τις ενδιαμεσες ιντσες

αντε αν κανω καποια σκληρη καμπανια να θελω να καθομαι στο tweetdeck στον υπολογιστη, κατα τα αλλα αληθεια δε βλεπω το λογο, το ιντερνετ δεν ειναι φτιαγμενο για τετοια χρηση πια, νομιζω.

φιλε μαλλον δεν εχεις pc γι αυτο τα λες αυτα.αν ειχες δε νομιζω οτι συγκρινεται ακομα και η απλη πλοηγηση.5 ιντσες οθονη κινητου με μονιτορ 28αρι 4k και πανω απλα δε συγκρινεται.

• Like 3
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
πισι χρησιμοποιω μονο στη δουλεια. καταναγκαστικα

δε μπορω να καταλαβω ανθρωπους που ενω εχουν την επιλογη εμμενουν ακομα στο να χρησιμοποιουν υπολογιστη για ιντερνετ

Όπως λέμε καταναγκαστική εργασία; :P

• Like 1
Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω ανθρωπους που ενω εχουν την επιλογη εμμενουν ακομα στο να χρησιμοποιουν υπολογιστη για ιντερνετ

Χίλιες φορες στο pc με την 24άρα οθόνη παρα από το κινητό , από το κινητό σερφάρω μονο όταν δεν έχω χρόνο να κάτσω στο pc , αλλιώς δεν χρησιμοποιώ το κινητό και ας έχω τον χρόνο κάθοδον να σερφάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην ξεχνάμε και το μέλλον του desktop...

surface-studio-6.jpg

μιας και αρκετοί το έχουνε ακόμα στο μυαλό τους κάπως έτσι:

it_photo_208642.jpg?itok=wgdGQEe7

ps: εκτός από δουλειά και social media, υπάρχουν οι δραστηριότητες της έρευνας, εκμάθησης, τεσταρίσματος για κάποιους που η "δουλειά" τους είναι δημιουργική εργασία και όχι καταναγκαστικά έργα ;)

Δημοσ.

κοίτα αν κουβαλάς μαζί σου 27 ίντσες πάω πάσο γιατί εγώ κινητό μόνο για τα βασικά κάνα messenger viber κλπ browsing ταινίες games δουλειά κλπ pc και μόνο pc και εκει 27 ίντσες και τα μυαλά στα καγγελα

Δημοσ.

το pc ειναι γι αυτους που γνωριζουν.oι υπολοιποι ας μπαινουν απ τα κινητακια τους.ιδια εμπειρια ειναι καμια διαφορα..

Triple-facepalm.jpg

Δημοσ.

Οταν είμαι σπίτι μπαίνω internet απο το PC.Αν είναι κλειστό και θέλω να δω κάτι για λίγο μπαίνω απο το κινητό η το tablet με data η με WI-Fi γιατί δεν αξίζει να ανοίξω το PC.Εξω απο το σπίτι δεν μπαίνω απο το κινητό γιατί οδηγώ η περπατάω και δεν θέλω να τρακάρω και να πληρώνω η να κουτουλήσω σε καμιά κολώνα. :D Μόνο αν είμαι σε κάποιο χώρο αναμονής πχ στον οδοντίατρο.

Οταν έχω βγεί για καφέ η ποτό κλπ το χρησιμοποιώ μόνο για να βλέπω την ώρα η για κλήση.Οταν βλέπουμε μεγάλο ποσοστό του κόσμου να περπατούν απορροφημένοι στην οθόνη του κινητού καταλαβαίνουμε το πόσο έχει εθιστεί ο κόσμος κάνοντας κάτι όχι αναγκαίο σε λάθος στιγμή.Υποθέτω πως οι πιο πολλοί μπαίνουν στο FB.Για παράδειγμα αν πάτε σε κάποιο εργοστάσιο θα δείτε τον κόσμο στο διάλειμμα να μπαίνουν απο το κινητό,είναι κάτι που τους λείπει(εθισμός)και δεν μπορούν να το κάνουν στο 8ωρο.

ΥΓ:Οσοι οδηγούν και μιλούν στο κινητό ειδικά χωρίς bluetooth και οδηγούν με το ένα χέρι και όσοι μπαίνουν internet η στέλνουν μυνήματα πρέπει να τους αφαιρεθεί το δίπλωμα για λίγο καιρό μήπως συμμορφωθούν.Αλλά το κράτος θέλει να είναι «ανάπηρο».

• Like 1
Δημοσ.

ωσπου να πας το ποντικι καπου εχω κανει 8 ταπ

ποιος εχει χρονο για κερσορα και tabs εχει ακομα και το κινητο, εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω split screen στο note

ποσα tabs θελει κανεις που να μη σε καλυπτουν δυο στοιβες

Αν έχεις ποντίκι των 10 ευρώ με DPI της πλάκας λογικό είναι να μην σε βολεύει. Για να μετακινήσω τον cursora από την μία άκρη στην άλλη σε tri-monitor setup χρειάζεται να κουνήσω το ποντίκι μόλις 7 εκατοστά.

Δημοσ.

Triple-facepalm.jpg

εγω εκανα fail?τι εισαι 12 χρονων?μπραβο μπραβο!!!χαρηκες τωρα?χαχαχαχα!

εγω εκανα fail?τι εισαι 12 χρονων?μπραβο μπραβο!!!χαρηκες τωρα?χαχαχαχα!

το ιδια εμπειρια ειναι το λεω ειρωνικα αν δε το πιασες...εννοειτε το pc ειναι σε ολα ανωτερο.

Δημοσ.

Προς τον φίλο alxlightning προσπαθώ τόση ώρα να κάνω παράθεση σε ένα μήνυμα σου, για να απαντήσω αλλά δεν μου βγάζει την εντολή. Ξέρεις πως να το κάνω? Χρησιμοποιώ Chrome σε Android 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...