BlackSunrise Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Απλά ο κόσμος έχει γίνει φυτό , δεν μιλάει ο ένας με τον άλλον όταν βγαίνουν , ο καθένας είναι στον κόσμο του , ο Αμερικάνος έριξε καλά το δηλητήριο για να χαζέψει ο κόσμος περαστικά σας , είμαι πολύ κάθετος στο να έχω internet όταν είμαι έξω , ούτε το χρησιμοποιώ εκτός δουλειάς Τι ακριβώς δουλειά είναι να γράφεις στο insomnia, να την κάνουμε ολοι αν ειναι
BlackSunrise Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως εδω μεσα θεωρείστε tech ανθρωποι. Ο ενας λεει κλείνει το internet το καλοκαίρι, ο άλλος οταν βγαίνει έξω.... Υπάρχει κάτι που λέγεται ισσοροπία ξέρετε. Οσο ηλίθιο είναι να πας διακοπές και να εισαι μέρα νυχτα στο κινητό αλλο τόσο ξλίθιο είναι να αφήσει πίσω την πρόσβαση σε κάτι τόσο χρήσιμο οσο το internet. Κανείς δεν λέει να πας διακοπές/βολτα και να κάθεσαι στο Facebook. Αλλά το Internet μπορεί να σε βοηθήσει παντού. Ελεος δηλαδή τα άκρα συνέχεια 5
malmsteen1984 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κάποιος που διάβασε τη μπούρδα σου είμαι.Μόνο για τεχνοφοβικός δεν μου φάνηκε,πετάχτηκα γιατί εσύ μου φάνηκες τεχνοσκαλωμένος,γκέκε τώρα? Chill keyboard warrior γιατι θα σκισεις κανα καλσον. Και μαθε να μιλας σωστα. Ακου γκεκε... Γρηγορα πισω στο σχολειο!
Belisarius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Απλά το αποφεύγω για γενική χρήση ( fb και ανοησίες τέτοιου τύπου ) , τώρα για την δουλειά το χρησιμοποιώ με μέτρο όταν πρέπει , στη δουλειά τρώμε 12 ώρες επάνω στο internet τουλάχιστον , αν το χρησιμοποιούμε και για εκτός δουλειάς θα γίνουμε φυτά Δεν βλέπω πάντως η μη ενασχόληση σου με το ίντερνετ εκτός δουλειάς να έχει αποτέλεσμα. 1
ss13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τι ακριβώς δουλειά είναι να γράφεις στο insomnia, να την κάνουμε ολοι αν ειναι Όσοι ασχολούνται με αυτόν το τομέα έτσι δουλεύουν , δουλεύεις διαβάζεις συνέχεια , εσύ μάλλον είσαι σε άλλο τομέα γι αυτό λες όλα αυτά Δεν βλέπω πάντως η μη ενασχόληση σου με το ίντερνετ εκτός δουλειάς να έχει αποτέλεσμα. Το fb εαν είναι για εσένα είναι ουσιώδης πάω πάσο
Dimitris Verlis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα οταν βγαινω με φιλους/φιλες μια στο τοσο κοιταω λιγο τα μηνυματα στο facebook απο το τηλεφωνο, εγω απο την μια μου ειναι δυσκολο χωρις να εχω το τηλεφωνο διοτι η χρηση που κανω ειναι να βαζω βιντεο στο youtube οταν ειμαι μεσα στο λεωφορειο και στο μετρο, να βλεπω την θεση του λεωφορειου και την διαδρομη του απο το oasa telematics, να συνενοουμε με φιλους για το που θα βρεθουμε, να βλεπω στο google maps που βρισκομαι και γενικα αν συμβει κατι να κανω και κανα τηλεφωνημα, απο εκει και περα για παιχνιδια το εχω πολυ σπανια! Προσωπικα το θεωρο ηλιθιο το να βγω για καφε με την κολλητη μου και να ειμαστε ολη την ωρα κολλημενοι σε ενα facebook
Chocobo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Όπως πολύ σωστά είπαν και οι προιγούμενοι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι προφανή. Πλέον και σε σχολεία εν ώρα μαθήματος η μισή τάξη βλέπει το newsfeed facebook , instagram κλπ , πόσο μάλλον σε στάσεις λεωφορείων , ουρές τραπαιζών , καφετέρεις κλπ κλπ κλπ. Όσον αφορά τώρα κάτι σχόλια του στύλ γιατι να χρησημοποιείς desktop ενώ έχεις tablet , smartphone κλπ είναι αστεία ρε παιδιά. Προσωπικά το να κάτσω να ψάξω κάτι google απο κινητό ή να δω ένα βίντεο youtube το βρίσκω βάσανο. Πόσο μάλλον αν έχω 4-5 tab ανοιχτά ταυτόχρονα και χρειάζομαι να αλλάζω κάθε τρείς και λίγο. Αν τώρα μερικοί θέλετε να ταλαιπωρείται τον εαυτό σας οκ αλλά προσωπικά να βγάλω τα μάτια μου στην 5άρα οθόνη δεν παίζει. 1
Dredd81 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ήταν ανάγκη να μπούνε στον κόπο να κάνουνε ολόκληρη μελέτη; Μια βόλτα να κάνεις έξω θα δεις ότι οι περισσότεροι κυκλοφορούν σαν ζόμπι με την μούρη τους κολλημένη επάνω στο κινητό. Στον δρόμο, στα λεωφορεία, στα τρένα, στις καφετέριες, την ώρα που οδηγούν και και και. Δεν ξέρουν που πατάνε, που βρίσκονται, ποιόν έχουν δίπλα τους, τους μιλάς και σε γράφουν. Το κολάρο τους λείπει. Τις άλλες προϋποθέσεις τις πληρούν.
ss13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ήταν ανάγκη να μπούνε στον κόπο να κάνουνε ολόκληρη μελέτη; Μια βόλτα να κάνεις έξω θα δεις ότι οι περισσότεροι κυκλοφορούν σαν ζόμπι με την μούρη τους κολλημένη επάνω στο κινητό. Στον δρόμο, στα λεωφορεία, στα τρένα, στις καφετέριες, την ώρα που οδηγούν και και και. Δεν ξέρουν που πατάνε, που βρίσκονται, ποιόν έχουν δίπλα τους, τους μιλάς και σε γράφουν. Το κολάρο τους λείπει. Τις άλλες προϋποθέσεις τις πληρούν. Η εικόνα της σημερινής κατάστασης , αποχαύνωση , πριν χρόνια γελούσαμε με τους άλλους , τώρα τα παθαίνουμε κι εμείς 1
alxlightning Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 δεν ξερω ποιος γελουσε και δεν καταλαβαινω τι εννοειτε με το αποχαυνωσηοι ανθρωποι το ιδιο (δυσ)λειτουργικοι ειναι με παντα. απλα περναν το χρονο τους αλλιως και εχουν διαφορετικη διαδρασηξανα, καλο το desktop για δουλεια αλλα η φαση ειναι οτι το ιντερνετ δεν ειναι για δουλεια μονο, ειναι εργαλειο για ολη τη μερα. προφανως και μεγαλυτερο κομματι της μερας δεν το περνας στο πισι ως κυριο μεσο, αν εισαι ο μεσος ανθρωπος.οι περισσοτεροι φιλοι μου δεν εχουν πια υπολογιστη 1
Lomar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 δεν ξερω ποιος γελουσε και δεν καταλαβαινω τι εννοειτε με το αποχαυνωση οι ανθρωποι το ιδιο (δυσ)λειτουργικοι ειναι με παντα. απλα περναν το χρονο τους αλλιως και εχουν διαφορετικη διαδραση ξανα, καλο το desktop για δουλεια αλλα η φαση ειναι οτι το ιντερνετ δεν ειναι για δουλεια μονο, ειναι εργαλειο για ολη τη μερα. προφανως και μεγαλυτερο κομματι της μερας δεν το περνας στο πισι ως κυριο μεσο, αν εισαι ο μεσος ανθρωπος. οι περισσοτεροι φιλοι μου δεν εχουν πια υπολογιστη άρα δεν κάνουν σοβαρή εργασία, ή είναι άνεργοι, ή το πούλησαν για να πάρουν A-tier κινητό, επειδή είναι άνεργοι και δεν μπορούν να έχουν και τα 2 Μην μπερδεύεσαι, ο αφορισμός πως το desktop είναι workstation δεν αναιρεί τα πλεονεκτήματα του κουτσουρεμένου workflow on the road που προσφέρουν phones/tablets σε σχέση με τα laptop
Ta3ideftis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Συγκρίνετε τις πωλήσεις των φορητών συσκευών παγκοσμίως με αυτές των σταθερών υπολογιστών και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 πισι χρησιμοποιω μονο στη δουλεια. καταναγκαστικα δε μπορω να καταλαβω ανθρωπους που ενω εχουν την επιλογη εμμενουν ακομα στο να χρησιμοποιουν υπολογιστη για ιντερνετ Την ευχέρεια του να ανοίγω νέες καρτέλες με πάτημα του κέρσορα ή την χρήση tab για αλλαγή πεδίου, καμία φορητή συσκευή δε νομίζω να μου την δώσει. 2 απλά παραδείγματα, τίποτα παραπάνω.
alxlightning Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Την ευχέρεια του να ανοίγω νέες καρτέλες με πάτημα του κέρσορα ή την χρήση tab για αλλαγή πεδίου, καμία φορητή συσκευή δε νομίζω να μου την δώσει. 2 απλά παραδείγματα, τίποτα παραπάνω. ωσπου να πας το ποντικι καπου εχω κανει 8 ταπ ποιος εχει χρονο για κερσορα και tabs εχει ακομα και το κινητο, εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω split screen στο note ποσα tabs θελει κανεις που να μη σε καλυπτουν δυο στοιβες 1
AggelosTz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 fb, instagram,youtube,twitter,email ενημέρωση όλα στο κινητό μου (5") ,υπολογιστής μόνο για την δουλειά μου και όταν δεν έχω να κάνω δουλειά στο pc απλά μένει κλειστό. Γιατί να ανοίξω το pc όταν για τα πάντα στο ίντερνετ ενημερώνομαι μέσω των social media apps; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα