Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καθημερινη χρηση και απλο surfing απο τον καναπε, η χρηση του MacOs ειναι απλησιαστη απο οτιδηποτε αλλο. 

Μετα ερχονται Windows laptops, και 3rd and last tablet, κινητο. 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

​με εχει καταβολεψει το 10αρι ταμπλετ, που ακομη και στο σπιτι το προτιμω εναντι του 24αρι μόνιτορ του desktop μου...

κι'εγώ το ίδιο. τα τελευταία 4 χρόνια που χρησιμοποιώ tablets τον υπολογιστή τον έχω μόνο για να κατεβάζω torrents...

Απλά ο κόσμος έχει γίνει φυτό , δεν μιλάει ο ένας με τον άλλον όταν βγαίνουν , ο καθένας είναι στον κόσμο του , ο Αμερικάνος έριξε καλά το δηλητήριο  για να χαζέψει ο κόσμος :eek: περαστικά σας , είμαι πολύ κάθετος στο να έχω internet όταν είμαι έξω , ούτε το χρησιμοποιώ εκτός δουλειάς B)

τότε τι δουλειά έχεις εσύ σε ένα τεχνολογικό forum όταν αρνείσαι να χρησιμοποιήσεις internet εκτός δουλειάς? ο πώποτας είσαι?

αφιερωμένο :)

• Like 3
Δημοσ.

τότε τι δουλειά έχεις εσύ σε ένα τεχνολογικό forum όταν αρνείσαι να χρησιμοποιήσεις internet εκτός δουλειάς? ο πώποτας είσαι?

μπλαμπλα

Επίσης ξέχασες να τον πεις και τεχνοφοβικό!

• Like 5
Δημοσ.

δεν ξερω γιατι η φυσικη παρουσια καποιου καθιστα την επικοινωνια με αυτον πιο σημαντικη απο την επικοινωνια καποιου που δε βρισκεται φυσικα "εκει" μεσω ιντερνετ

Ακόμα και με 10αρι Win10 Tablet δεν νοιώθω τόσο άνετα όσο στις οθόνες μου με keyboard/mouse...

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, το να μην χρειάζεται να ξεσκίζεσαι στο scrolling και να έχεις μεγαλύτερη "επιφάνεια εργασίας" είναι καλύτερη εμπειρία χρήσης...

Μπορεί να μην σε απασχολεί, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι το άπειρο scrolling είναι μαρτύριο αν έχεις συνηθίσει μεγαλύτερη ανάλυση/επιφάνεια εργασίας (χωρίς scaling).

ειδικα το σκρολαρισμα μου φαινεται πιο ευκολο. τις επιλογες αναζητησης να βελτιωναν σε πλατφορμες τυπου facebook και τα εργαλεια για pages manager/youtube επισης δε βολευει πολυ αν εισαι cc απο mobile, το θελει το PC.

Προτιμώ να δω ταινία στις 27" παρά στις 5.5".Προτιμώ να παίζω τα παιχνίδια μου στις 27" παρά στις 5.5".Καταναγκασμός για μένα θα ήταν το ανάποδο.Ειδικά όταν βγαίνω έξω το net στο κινητό είναι κλειστό.Μεγαλύτερη κατάντια δεν υπάρχει να βλέπεις μία παρέα μαζεμένη με σκυμένα τα κεφάλια στα κινητά.Τζάμπα βγήκανε αν νομίζουν ότι βγήκανε

Ταινια και παιχνιδι δεν ειναι χρηση ιντερνετ ακριβως βεβαια. Καταντια ειναι νομιζω να κατακερματιζεις τη ζωη σου σε "μεσα" και "εξω" και να διαχωριζεις τις ωρες που θα εισαι στο ιντερνετ και τις ωρες που δε θα εισαι-απλα επειδη τυχαινει να μην εισαι σπιτι.

Δημοσ.

κι'εγώ το ίδιο. τα τελευταία 4 χρόνια που χρησιμοποιώ tablets τον υπολογιστή τον έχω μόνο για να κατεβάζω torrents...

Απλά το αποφεύγω για γενική χρήση ( fb και ανοησίες τέτοιου τύπου ) , τώρα για την δουλειά το χρησιμοποιώ με μέτρο όταν πρέπει , στη δουλειά τρώμε 12 ώρες επάνω στο internet τουλάχιστον , αν το χρησιμοποιούμε και για εκτός δουλειάς θα γίνουμε φυτά B)

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή σύμφωνα με σένα και για να έχει την άδειά σου να είναι σ'ένα τεχνολογικό φόρουμ θα έπρεπε να είναι 24/7 on line.Βγες από το μάτριξ ρε Νίο.Τροχονόμο στον ελεύθερό του χρόνο θα σε βάλει?Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι το να είσαι ακόμη και στην τουαλέτα online είναι πρωτοποριακό και όλοι οι άλλοι είναι οπισθοδρομικοί?Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.

ειδικα το σκρολαρισμα μου φαινεται πιο ευκολο.

Το θέμα είναι πόσο παραπάνω χρειάζεται, ειδικά αν τα sites δεν έχουν mobile version...

Δημοσ.

Δηλαδή σύμφωνα με σένα και για να έχει την άδειά σου να είναι σ'ένα τεχνολογικό φόρουμ θα έπρεπε να είναι 24/7 on line.Βγες από το μάτριξ ρε Νίο.Τροχονόμο στον ελεύθερό του χρόνο θα σε βάλει?Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι το να είσαι ακόμη και στην τουαλέτα online είναι πρωτοποριακό και όλοι οι άλλοι είναι οπισθοδρομικοί?Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

εσύ πάλι ποιος είσαι? ο δικηγόρος του? στην αρχή όπως το έγραψε έδειξε σαν να είναι τεχνοφοβικός. μετά όμως έκανε την απαραίτητη διευκρίνηση. αλλά αμέσως να πετάξεις την μ.. εσύ. τέσπα. έλλειψη χιούμορ έχουν αρκετοί εδώ μέσα

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω γιατι η φυσικη παρουσια καποιου καθιστα την επικοινωνια με αυτον πιο σημαντικη απο την επικοινωνια καποιου που δε βρισκεται φυσικα "εκει" μεσω ιντερνετ

Γιατί έτσι χτίζονται οι πραγματικές σχέσεις και όχι οι εικονικές,εκτός κι αν έχεις περισσότερη ανάγκη τις εικονικές.

ειδικα το σκρολαρισμα μου φαινεται πιο ευκολο. τις επιλογες αναζητησης να βελτιωναν σε πλατφορμες τυπου facebook και τα εργαλεια για pages manager/youtube επισης δε βολευει πολυ αν εισαι cc απο mobile, το θελει το PC.

Ταινια και παιχνιδι δεν ειναι χρηση ιντερνετ ακριβως βεβαια. Καταντια ειναι νομιζω να κατακερματιζεις τη ζωη σου σε "μεσα" και "εξω" και να διαχωριζεις τις ωρες που θα εισαι στο ιντερνετ και τις ωρες που δε θα εισαι-απλα επειδη τυχαινει να μην εισαι σπιτι.

Μια χαρά ίντερνετ είναι και οι ταινίες και τα παιχνίδια,με όσα περιστέρια κι αν δοκίμασα δεν κατάφερα να δω ταινία.

Ώρες δεν διαχώρισα,απλά το ίντερνετ έξω αντί για εργαλείο έχει γίνει το μονοπάτι προς την αποχαύνωση.Σαν ζαβλακωμένα είναι όλα έξω.

• Like 3
Δημοσ.

πισι χρησιμοποιω μονο στη δουλεια. καταναγκαστικα

δε μπορω να καταλαβω ανθρωπους που ενω εχουν την επιλογη εμμενουν ακομα στο να χρησιμοποιουν υπολογιστη για ιντερνετ

άαααχχαχαχαχαχαχα σωστά! ειδικά για μελέτη τα tablet (aka "neck destroyers") είναι βολικότατα (για τα κινητά μπορείτε να κάνετε την επαγωγή μόνοι σας), ειδικά όταν το συγκρίνεις με dual/triple monitor setup και στη μελέτη συμπεριλαμβάνονται scripts/snippets/σημειώσεις.

Φυσικά αυτό δε περιλαμβάνει τη μέση νοικοκυρά ή τον μέσο designer/κομμωτή/σχεδιαστή επίπλων, αλλά τον μέσο STEAM educated -χρήσιμο στη κοινωνία- άνθρωπο.

Το desktop workstation ήταν είναι και θα είναι πάντα ανώτερο για συγκεκριμένες εργασίες/ψυχαγωγία (όχι διασκέδαση).

Το να μου πει κάποιος πως θεωρεί τον εαυτό του "συγχρονο άνθρωπο", απλά και μόνο επειδή μπορεί ενώ πίνει τον καφέ του ή είναι στο δρόμο να απαντήσει σε 2 email, να ψάξει κάτι, να το μαρκάρει και να το στείλει με οδηγίες κάπου και να το θεωρεί αυτό εργασία, είναι για γέλια. Η πραγματικά ανώτερη εργασία γίνεται όταν είσαι στο ησυχαστήριο σου, απόλυτα συγκεντρωμένος, στον καφέ καμιά αγκαρία της πλάκας το πολύ να γίνει.

• Like 7
Δημοσ.

εσύ πάλι ποιος είσαι? ο δικηγόρος του? στην αρχή όπως το έγραψε έδειξε σαν να είναι τεχνοφοβικός. μετά όμως έκανε την απαραίτητη διευκρίνηση. αλλά αμέσως να πετάξεις την μ.. εσύ. τέσπα. έλλειψη χιούμορ έχουν αρκετοί εδώ μέσα

Κάποιος που διάβασε τη μπούρδα σου είμαι.Μόνο για τεχνοφοβικός δεν μου φάνηκε,πετάχτηκα γιατί εσύ μου φάνηκες τεχνοσκαλωμένος,γκέκε τώρα?

• Like 2
Δημοσ.

πισι χρησιμοποιω μονο στη δουλεια. καταναγκαστικα

δε μπορω να καταλαβω ανθρωπους που ενω εχουν την επιλογη εμμενουν ακομα στο να χρησιμοποιουν υπολογιστη για ιντερνετ

Γιατί βγάζεις τα μάτια σου,δεν μπορείς να κάνεις γρήγορα διάφορες εργασίες,ούτε το κινητό δεν μπορεί εκτός κι αν είναι πιο ακριβό από το pc μου.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα στον υπολογιστή (desktop ή laptop) είναι απείρως βολικότερα όλα με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και την οθονάρα κλπ κλπ. Και προφανώς τα apps είναι κατώτερα των προγραμμάτων. Για απλή ανάγνωση όμως, με βολεύει το τάμπλετ που το φέρνω όσο κοντά ή μακριά θέλω, ειδικά όταν ξαπλώνω. 'Όταν είμαι έξω και έχω χρόνο αναμονής σε δουλειές, καλές είναι και οι 4,7 ίντσες του κινητού.   

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως το καλοκαίρι κάνω αποτοξίνωση ούτε ιντερνετ έχω ούτε τηλεόραση, απολαμβάνω τη θάλασσα τον ήλιο τη φύση μιλάω με ανθρώπους, πάω για καφέ ποτό κτλ.

Έχουμε την τύχη και ζούμε σε έναν παράδεισο αφήστε για λίγο τα ταμπλετ και χαρείτε τη φύση.

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι ΔΩΡΕΑΝ δεν κοστίζουν απολύτως τίποτα. :-)

Αυτοί που μπορούν να με καταλάβουν 100% είναι όσοι έχουν πάει εξωτερικό και έχουν δει πόσο χάλια είναι ο καιρός εκεί

Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα απο τον τιμημένο Έβρο (Θερμοπύλες) μέχρι την ένδοξη Σπάρτη, έχουμε πανέμορφα τοπία.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...