JimasGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παιδια ψαχνομαι για αμεση παραγγελια (σημερα-αυριο) smartphone μεχρι 250€ ταβανι και λεω να παρω το LG Nexus 5X 32GB. Υπαρχει καποια αλλη καλυτερη αγορα σε αυτα τα λεφτα ή και λιγοτερα? Προτιμω να μεινω μακρια απο κινεζικα αλλα αν πραγματικα αξιζουν δεν με χαλανε. Οποιαδηποτε προταση δεκτη. Ευχαριστω
Tmark Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δες και προς Huawei - Xiaomi μεριά, αξίζουν.. P9 lite ή Xiaomi Mi5. 1
~mxls~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 P9 Lite και από μένα. Και η έκδοση με 3GB RAM είναι μέσα στο όριό σου: https://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.html
JimasGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τo samsung galaxy A5 2016 πως σας φαινεται?
κουξκουκ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου έχεις δυο επιλογές εννοείτε ότι δεν θα πάρεις p9 lite γιατί δεν ειναι ναυαρχίδα αφού μπορείς να πάρεις συσκευή η με καλύτερο τσιπ mi5 (σκέφτομαι και εγώ να το πάρω) η να πας σε κάτι ποιο brand αλλα σίγουρο σε κάτι που θα δουλεύει ρολόι για τα επόμενα δυο χρονια 5x (θα κερδίσεις σε κάμερα γρήγορη υποστήριξη αλλα θα χάσεις σε μπαταρία και ποιο αδύναμο τσιπ από ότι mi5) αυτές ειναι καθαρά οι επιλογές σου για εμενα
~mxls~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ...εννοείτε ότι δεν θα πάρεις p9 lite γιατί δεν ειναι ναυαρχίδα... Τι γράφεις; 1
JimasGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα κατι μου λεει οτι θα παω στο A5 2016. Μου φαινεται αρκετα τιμιο για τα λεφτα του. Το 5Χ επισης καλο αλλα σε λιγο θα ειναι και 2ετιας μοντελο με οτι συνεπαγεται...
κουξκουκ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τι γράφεις;τι γράφω του λέτε p9 lite λες και το ένα γκιγκα θα τον κάνει να ρολαρι καλύτερα καλο κινητό αλλα μέχρι εκεί δεν το συγκρίνεις με ναυαρχίδα
Belisarius Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα κατι μου λεει οτι θα παω στο A5 2016. Μου φαινεται αρκετα τιμιο για τα λεφτα του. Το 5Χ επισης καλο αλλα σε λιγο θα ειναι και 2ετιας μοντελο με οτι συνεπαγεται... Τί συνεπάγεται ακριβώς; Έχει καλύτερο επεξεργαστή και φοράει nougat φτάνοντας την 7.1.1 (τουλάχιστον, αν και διαβάζω ότι ίσως πάρει και την Android O την 8.0 τον Σεπτέμβριο του 2017) Μιλάμε για Nexus συσκευή. Το Α5 αν πάρει το καλοκαίρι του 17 την Android N και δεν σταματήσει στην Μ μπορεί να θεωρηθεί και τυχερό. Μπορείς σαφώς να επιλέξεις το Α5 αλλά όχι θεωρώντας το τίμιο για τα λεφτά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα