Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Max 6.44 3/32 @Geekbuying €165,84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι δεν έχει 800άρα τι ακριβώς σημαίνει για χρήση στην Ελλάδα είπαμε;

Ελληνικά γενικά θα έχει στο μενού; Γιατί μου έλεγε ένας φίλος ότι έψαχνε για κινεζοκινητό, είχε σκοπό να πάει για το Redmi Note 3, αλλά αυτό δεν είναι καλύτερο;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το Redmi Note 3 ειναι σαφως καλυτερο 

απο το Redmi Note 3 pro ειναι τα ιδια κινητα με διαφορα στην οθονη και την μπαταρια

μενου στα ελληνικα δεν εχει το international, αλλα πληκτρολογιο ελληνικο εχει

800 μπαντα ειναι η μπαντα που χρησιμοποιουν ως επι το πλειστον για 4g στην επαρχια

κινεζοκινητό δεν ειναι με την εννοια που εννοεις... το κινητο σπερνει...

το ειναι πιο φθηνο απο τις γνωστες στην Ελλαδα μαρκες ειναι γιατι δεν ξερουμε να ψωνιζουμε στην Ελλαδα και γιατι δεν εχει επισιμη αντιπροσωπια

Δημοσ.

Μιλάμε όμως εδώ για το Mi Max που είναι 6,44 ίντσες οπότε μπορεί να μην κάνει σε όλους!

Μάλλον εχετε μπερδευτεί με το Note 4 

Δημοσ.

Eπανερχομαι δυστυχως στο ιδιο θεμα. Παραγγελια 1 Νοεμβριου αφου εχω μιλησει κ μ εχουν διαβεβαιωσει οτι εχουν στοκ.

Μετα απο 10 μερες μου ειπαν οτι ισως μπορεσουν να το στειλουν μετα απο μια ακομα εβδομαδα.

Τελικα το ακυρωσα και ζητησα τα λεφτα μου πισω. Τελικως στις 10 μερες εκανα dispute.  Μετα απο 6 μερες δεν απαντανε σε μηνυματα, δεν εχουν επιστρεψει τα χρηματα και στο live chat με παραπεμπουν στο support payment το οποιο ποτε δεν απανταει στα μειλ μου.

Να κανω escalate? Θα ξεμπερδεψω αμεσα ή θα μου σπασουν ακομα περισσοτερο τα νευρα??? Μετα απο 100 και πλεον αγορες απο Κινα, βρηκα το καταστημα που δε ξαναδωσω ουτε σεντ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...