Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Max 6.44 3/32 @Geekbuying €165,84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Συνεχως στην ιδια τιμη δεν βγαινει; Κανω λαθος; Δεν ειναι το ιδιο για το οποιο ανοιγουν συνεχως/καθε βδομαδα θεματα στην ιδια τιμη;

αυτο http://www.insomnia.gr/topic/621810-mi-max-323-global-edition-1695-euros-aliexpress-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-2092016-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/

και αλλα 2 σβησμενα αργοτερα.

Δημοσ.

Ναι το γραφει οτι ειναι χωρις την 800αρα.

Τωρα πως γινετε να ειναι η international version που ισχυριζονται ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!! :devil:

Mαλλον η κινεζικη ειναι με φλασαρισμενη την global rom.

Συνεχως στην ιδια τιμη δεν βγαινει; Κανω λαθος; Δεν ειναι το ιδιο για το οποιο ανοιγουν συνεχως/καθε βδομαδα θεματα στην ιδια τιμη;

Η προηγουμενη ηταν 5 ευρω παραπανω και απο το παντα καπως επικινδυνο με βαση τους πωλητες του alliexpress φιλε Γιαννη!!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Nαι, το 5ευρο διαφορας θεωρειται "ιδια τιμη", αφου το 10% ειναι 16.5 ευρω. :)

Τα πολλα θεματα παντως ηταν για αλλο, για το Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32/3

Δημοσ.

Δεν εχει 800 αρα. Αλλα ερχεται με ευρωπαικο φορτιστη(oχι ανταπτορακι), manual στα αγγλικα, κουτι αγγλικα.  Rom official global χωρις Ελληνικα.

Δημοσ.

αυτο http://www.insomnia.gr/topic/621810-mi-max-323-global-edition-1695-euros-aliexpress-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-2092016-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/

και αλλα 2 σβησμενα αργοτερα.

Στο άλλο θέμα η τιμή ίσχυε για μία μέρα, εδώ είναι μέχρι 11/11 και από Geekbuying που είναι σχετικά αξιόπιστο και γρήγορο, όχι από ali 

Από εμένα πάντως έφυγε παραγγελία!

• Moderators
Δημοσ.

Οπως εγραψα και πριν, αλλο ηταν εκεινο που βγαινει συνεχως στην ιδια τιμη "προσφορα".

Δημοσ.

απο οπου και να το εξετασεις ειναι εξαιρετικο εργαλειο, ο μονος λογος για την μη αγορα ειναι να μην σε βολευει το μεγεθος

προσοχη μην παρετε την θηκη της Niilkin ειναι αχρηστη...

• Moderators
Δημοσ.

Και οπως βλεπω τωρα που το κοιταξα, εχει οριακα 10% διαφορας απο την επομενη τιμη αρα μενει. (9.7%)

Ισχύει μέχρι 11/11 

11-11 θα γινει το παρτυ τιμων "blackfriday" οποτε ισως βρεθει και φθηνοτερα βεβαια τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το γραφει οτι ειναι χωρις την 800αρα.

Τωρα πως γινετε να ειναι η international version που ισχυριζονται ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!! :devil:

Mαλλον η κινεζικη ειναι με φλασαρισμενη την global rom.

Μάγος είσαι?

• Like 1
Δημοσ.

Στο άλλο θέμα η τιμή ίσχυε για μία μέρα, εδώ είναι μέχρι 11/11 και από Geekbuying που είναι σχετικά αξιόπιστο και γρήγορο, όχι από ali 

Από εμένα πάντως έφυγε παραγγελία!

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις ROM. Όταν λέει international, τι παίζει? Έχει επίσημη MIUI ή μπασταρδεμένη?

Επίσης, ξέρουμε πώς παίζει το fast charge του?

Ωραίος για την ενημέρωση, λέω να το χτυπήσω και εγώ να δω αν μου κάνει το μέγεθος, αλλιώς το σουτάρω :P

Δημοσ.

Το παραγγειλα πριν 2-3 μερες. Ρωτησα στο chat πριν την παραγγελια σε ποσες μερες θα σταλει, η απαντηση ηταν εντος εβδομαδας. Μιλησα ξανα σημερα και η απαντηση ειναι οτι δεν εχουν στοκ σ αυτο το warehouse και θα τους στειλουν απο αλλο την επομενη εβδομαδα.  

Νομιζω θα μπλεξουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...