voltmod Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Η γνωστή εταιρεία Tag Heuer αναβάθμισε το Android Wear-powered ρολόϊ της, που είναι γνωστό με την ονομασία Connected, ωστόσο η τιμή τώρα είναι… $9900, πολύ υψηλότερη από τα $1500 του πρωτότυπο, και με τον σχεδιασμό να παραμένει κατά μεγάλο μέρος απαράλλαχτος. Το ρολόϊ διαθέτει κάσα Titanium Grade 2 με διάμετρο 46mm (το πάχος είναι 12,8 χιλιοστά) και έχει ειδική επίστρωση από Καρβίδιο του βολφραμίου και δεν μαζεύει δαχτυλιές. Το καντράν προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι ωστόσο είναι μάλλον απογοητευτικό που ένα ρολόϊ της Tag Heuer καλύπτει απλώς τις προδιαγραφές IP67 – αδιάβροχο σε βάθος έως και 1 μέτρου για μισή ώρα – και δεν καλύπτει πολύ αυστηρότερες προδιαγραφές. Το Tag Heuer Connected διαθέτει λαστιχένιο λουράκι ωστόσο ο χρήστης μπορεί να το επιλέξει με δέρμα ή με τιτάνιο (μαζί με το λαστιχένιο λουράκι το βάρος του Tag Heuer Connected είναι 81 γραμμάρια). To Tag Heuer Connected διαθέτει οθόνη με διάμετρο 1,5 ιντσών ανάλυσης 360 x 360 pixels (240ppi). Πρόκειται για μία οθόνη transflective, κάτι που θα βοηθήσει να είναι ορατή ακόμα και υπό το φως του ήλιου. Το ρολόι βασίζεται στην πλατφόρμα της Intel και διαθέτει dual-core επεξεργαστή, ο οποίος έχει συχνότητα λειτουργίας 500MHz (normal speed) με 1,6GHz (top speed) και συνοδεύεται από 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 410mAh και η Tag Heuer υπόσχεται 25 ώρες κανονικής λειτουργίας. Από άποψη αισθητήρων διαθέτει gyroscope και tilt sensor, μικρόφωνο αλλά απουσιάζει ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών. Όπως συμβαίνει και με άλλες Android Wear συσκευές επίσης, υποστηρίζει συσκευές με Android 4.3+ και iOS 8.2+. Site: GSMArena
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και μετά σας φταίει το "ταπεινό" apple watch! 5
nickmortonzikos4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Συγνώμη, αλλά εγώ από το άρθρο δεν κατάλαβα πώς δικαιολογείται το κόστος του. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Γράφει Tag Heuer 22
Yeroplatanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ο ορισμός του πετάω τα λεφτά μου.Με 9900 μπορείς να πάρεις ένα κανονικό ελβετικό ρολόι που θα έχει τουλάχιστον την ίδια αξία σε 50 χρόνια από τώρα.Η tag Heuer γενικά δεν χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους φίλους των ρολογιών. 8
Papakaliati Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 To σε εισαγωγικα selling point του προηγουμενου μοντελου, εχω την εντυπωση οτι ητανε οτι οποιαδηποτε στιγμη μπορουσες να το επιστρεψεις και να παρεις ενα κανονικο Tag Heuer με μειον 1500 ευρα. Ητανε μια αρκετα εξυπνη προσεγγιση, τωρα το 10κ για smartwatch δεν το καταλαβαινω.
mants118 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 4gb ram για να δειχνει την ωρα ; ε τόσα χρειάζεται για όλο το 24ωρο x 365 ημέρες το χρόνο!!!! 2
vdeseris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 4gb ram για να δειχνει την ωρα ; και συνοδεύεται από 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικό χώρο 5
Alani13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 10 χιλιάρικα για 25 ώρες αυτονομία; Όχι ευχαριστώ. Ψωνίσαμε.. 2
steliosntelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 και συνοδεύεται από 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικό χώρο bardon μη βαράτε κυριος 2
Hatsos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχαχααχ "υπόσχεται 25 ώρες αυτονομία" και κάνει 10 χιλιάρικα? Πλάκα μας κάνουν? Και επειδή έχει όνομα πάνω τι πάει να πει? Ότι η χρησιμότητα ενός προϊόντος πάει περίπατο? Όχι όχι, παιδιά σοβαρά τώρα, 10 χιλιάρικα και μου υπόσχεται 25 ώρες να μου δείχνει την ώρα? Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο . Που έχουμε φτάσει ρε παιδιά, θα το αγοράσει αυτό κόσμος? Σοβαρά? Και θα νιώθουν και περήφανοι για την αγορά τους? Και δεν παίρνω ένα Rolex που θα κρατήσει και η αξία του? Ειλικρινά έχω πάθει σοκ αυτή την στιγμή 3
fsbmaniac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μπουρδα γελαει το συμπαν ... ορολοι με ψηφιακη ενδειξη αναλογικου δεικτη... Μοδα ειναι θα περασει χιπστεραδες 1
G1O Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 philippe patek την ειδαν μερικες εταιρειες με τετοιες τιμες για το τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα