Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παλικάρια...

Παλεύεται το mini 4 σαν main μηχάνημα? Η είναι στραβομάρα και να πάω σε air2? Ερχομαι από mbp15".

Χρήση mail, calendar, libre office η παρόμοιο αν δεν υπάρχει (δεν ξερω τποτα απο ιπαντ ακομα), vlc, net γενικά, διάβασμα, σημειώσεις και file managment. Και το βασικότερο μουσικές εφορμογες για rerding/mixing.

Τεχνολογικα mini 4 vs air2 τι γίνεται, ειχαν βγει μαζί? Είναι πολυ αισθητά γρηγορότερο το εαρ? Η οθόνη του ειναι καλυτερης τεχνολογίας πχ?

Χαιρετισμούς κοπέλια και κοπελιές, νασται καλα. Τωρα γραφω απο ενα λουμια 925 και μου ερχεται να τρελαθω με τις 4.5 ιντες. Εχω χασει το φως μου

(αλλά με τις 7" ενος αντροιντ που ειχα δοκιμασει παλευοταν η κατάσταση) αρα παζει και το μινι... Σιγουρα θα ειναι καλυτερο για τον δρομο και για το κρεβατι ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Δυσκολα να αντικαταστησει πληρως ενα λαπτοπ.

Ενδεικτικα γραφεις για vlc: πως θα περασεις/κατεβασεις τις ταινιες που θελεις στο ipad?

Δημοσ.

Έχω το Mini 2 και για μένα είναι ιδανικό αν θες να το έχεις μαζί σου σε ταξίδια, καφέ, παράλια, κλπ και να μη σου πιάνει χώρο. Φυσικά έχω και MBR Pro 13" για δουλειά, οπότε η χρήση που κάνω εγώ με το mini είναι αποκλειστικά διάβασμα και browsing και καμιά φορά αν δεν έχω laptop μαζί μου VNC στον υπολογιστή του γραφείου μου. 

Γνώμη μου, αν το θες κυρίως για το σπίτι και για να αντικαταστήσεις το MBP 15" (πάντα με βάση τη χρήση που λες ότι το θες!) τότε αν σε παίρνει οικονομικά πάρε το Pro 12" ή το 9.7" (Pro ή Air 2).

Δυσκολα να αντικαταστησει πληρως ενα λαπτοπ.

Ενδεικτικα γραφεις για vlc: πως θα περασεις/κατεβασεις τις ταινιες που θελεις στο ipad?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, μην αρχίσεις πάλι να παραπληροφορείς τον κόσμο για να καταλήξεις να λες για windows tablet, να χαρείς!

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, μην αρχίσεις πάλι να παραπληροφορείς τον κόσμο για να καταλήξεις να λες για windows tablet, να χαρείς!

Βλεπω εχεις καποιες εμμονες.

Ξαναδιαβασε το ποστ και προσπαθησε να το καταλαβεις χωρις τις εμμονες σου.

Προς topic starter:

Ειναι δυσκολο να αντικαταστησει πληρως ενα λαπτοπ και να εχεις ενα ipad σαν main μηχανημα.

Ενδεικτικα γραφεις για vlc: πως θα περασεις/κατεβασεις τις ταινιες που θελεις στο ipad?

Το file management δεν ειναι το ιδιο ευκολο οπως με ενα λαπτοπ, κατι που μπορει να σε δυσκολευει ακομα και στο πως θα βρισκεις/κανεις διαθεσιμα τα τραγουδια που θελεις για mixing .

Δημοσ.

Βλεπω εχεις καποιες εμμονες.

Ξαναδιαβασε το ποστ και προσπαθησε να το καταλαβεις χωρις τις εμμονες σου.

Μάθε να διαβάζεις προσεκτικά HaHa! Ξαναδές τις απαντήσεις μου:

"Υπάρχουν πολλοί τρόποι"

"...για να αντικαταστήσεις το MBP 15" (πάντα με βάση τη χρήση που λες ότι το θες!)"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Υπάρχουν πολλοί τρόποι"

"...για να αντικαταστήσεις το MBP 15" (πάντα με βάση τη χρήση που λες ότι το θες!)"

Συνεχιζεις με τις εμμονες σου και δεν βοηθας τον topic starter επιμενοντας σε αυτες.

Αρχικα, πουθενα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ υπαρχουν τροποι.

Δευτερον, δεν αναφερθηκα καν σε αυτα που γραφεις "για πολλους τροπους" κλπ γιατι απο το υφος σου που αναφερεσαι σε εμενα, δεν φαινεται οτι θελεις να κανεις εποικοδομητικο διαλογο.

Τελος, εσυ ενω γραφεις οτι υπαρχουν πολλοι τροποι, δεν αναφερεις ουτε εναν που μπορει ο topic starter να δει ταινια με vlc χρησιμοποιωντας το ipad σαν main μηχανημα χωρις το mbp και αν θα ειναι το ιδιο ευκολο οπως τωρα με το mbp του.

Οποτε, μην κολλας με τις εμμονες σου που δεν βοηθανε.

-------------------------------

Κατα τα αλλα, προς topic starter:

To ipad ειναι δυσκολο να αντικαταστησει το macbook pro σου και να γινει το main μηχανημα.

Απλες εργασιες που εχεις συνηθισει θα γινονται πιο δυσκολα, με ενδεικτικο παραδειγμα το πως θα κατεβαζεις ταινιες οπως εχεις συνηθισει.

Τεχνολογικα mini 4 vs air2 τι γίνεται, ειχαν βγει μαζί? Είναι πολυ αισθητά γρηγορότερο το εαρ? Η οθόνη του ειναι καλυτερης τεχνολογίας πχ?

Oσο για αυτες τις αποριες σου:

Το mini 4 βγηκε πιο μετα απο το air 2, αλλα το air 2 εχει λιγο πιο δυνατο επεξεργαστη(τριπυρηνο αντι για διπυρηνο) και δυνατοτερη καρτα γραφικων.

Η διαφορα στην πραξη δεν ειναι πολυ μεγαλη.

Οσον αφορα την οθονη, το air 2 εχει νομιζω λιγο καλυτερη, αλλα και παλι η διαφορα δεν ειναι μεγαλη.

Απο την αλλη, μονο και μονο λογω μεγεθους, το ipad air 2 θα σε βολεψει περισσοτερο για main μηχανημα.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

παιδιά το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η αντικατάσταση αλλά οι ανάγκες μου έχουν αλλάξει και αυτά τα απλά που θέλω να κάνω πιστεύω να κάνει εύκολα ένα ipad.

και για recording πχ το AURIA με μια καλή κάρτα φτάνει στα επίπεδα pc. (ότι βγάλει η κάρτα). γενικά για τις τωρινές μου ανάγκες πιστεύω το ipad θα είναι μια χαρά από software. μόνο μέγεθος, χώρο και δύναμη πρέπει να προσέξω. αυτό είναι το θέμα.

τώρα το να δω μια ταινία αλίμονο και δεν θα υπάρχει τρόπος... ίσως να είναι πιο δύσκολα αλλά ταινία θα δω μια τις 3 μέρες ενώ τα υπόλοιπα θα είναι καθημερινά!!.

οπότε για δύναμη ανοιχτά air ... καλύτερο και ας είναι παλιότερο!

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι κατοχος iPad mini 2 και Air 2 και θα σου πω την γνωμη μου, ελπιζω να βοηθησω!  :-)

Το Mini εχει ιδανικο μεγεθος για on the go browsing, διαβασμα, emails κλπ, μπαινει σε τσαντακια ή ακομα και σε μεγαλες τσεπες και βολευει γενικως πολυ αν εισαι στον δρομο ολη την μερα.

Απο την αλλη το Air 2 ειναι πολυ πιο ανετο οσον αφορα την οθονη του, πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας, πολυ γρηγορο (λογικα και το mini 4 θα ειναι απλα δεν το εχω για να το συγκρινω) και γενικα προτιμω να χρησιμοποιω εκεινο για τα παντα σχεδον, λογω του οτι ειναι πιο ξεκουραστο στα ματια.

Δημοσ.

παιδιά το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η αντικατάσταση αλλά οι ανάγκες μου έχουν αλλάξει και αυτά τα απλά που θέλω να κάνω πιστεύω να κάνει εύκολα ένα ipad.

και για recording πχ το AURIA με μια καλή κάρτα φτάνει στα επίπεδα pc. (ότι βγάλει η κάρτα). γενικά για τις τωρινές μου ανάγκες πιστεύω το ipad θα είναι μια χαρά από software. μόνο μέγεθος, χώρο και δύναμη πρέπει να προσέξω. αυτό είναι το θέμα.

τώρα το να δω μια ταινία αλίμονο και δεν θα υπάρχει τρόπος... ίσως να είναι πιο δύσκολα αλλά ταινία θα δω μια τις 3 μέρες ενώ τα υπόλοιπα θα είναι καθημερινά!!.

οπότε για δύναμη ανοιχτά air ... καλύτερο και ας είναι παλιότερο!

Σχεδον ολα γινονται, αλλα συνηθως λιγο πιο advanced λειτουργιες ειναι πιο δυσκολες.

Ισχυει αυτο που γραφει ο γροσερισοπ:

γιατί δεν κοιτάς ένα macbook air 13" 2012-14. ΟΚ δεν θα έχει οθονάρα αλλα πιστεύω λειτουργικό θα είναι 100 φορές περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζεις με τις εμμονες σου και δεν βοηθας τον topic starter επιμενοντας σε αυτες.

Αρχικα, πουθενα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ υπαρχουν τροποι.

Δευτερον, δεν αναφερθηκα καν σε αυτα που γραφεις "για πολλους τροπους" κλπ γιατι απο το υφος σου που αναφερεσαι σε εμενα, δεν φαινεται οτι θελεις να κανεις εποικοδομητικο διαλογο.

Τελος, εσυ ενω γραφεις οτι υπαρχουν πολλοι τροποι, δεν αναφερεις ουτε εναν που μπορει ο topic starter να δει ταινια με vlc χρησιμοποιωντας το ipad σαν main μηχανημα χωρις το mbp και αν θα ειναι το ιδιο ευκολο οπως τωρα με το mbp του.

Οποτε, μην κολλας με τις εμμονες σου που δεν βοηθανε.

1. Εμμονές έχεις εσύ, στο έχω επισημάνει αρκετές φορές και είναι εύκολο για τον καθένα να διαβάσει τα διάφορα ποστ σου (εγγύηση Apple, Drivers MacOS, πληκτρολόγιο MacBook, Οθόνη MBP) και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Όπως και να έχει, το ξέρω ότι έχεις μια μανία με το copy-paste αλλά τουλάχιστον μην αντιγράφεις και τις εκφράσεις μου ("εμμονές")!

2. "Αρχικα, πουθενα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ υπαρχουν τροποι." - Όντως! Πετάχτηκες όπως κάνεις πάντα και δεν έγραψες τίποτα, δεν έδωσες καμία λύση!

3. "Τελος, εσύ ενώ γράφεις οτι υπάρχουν πολλοί τρόποι, δεν αναφέρεις ουτε εναν" - Θα είχα αναφέρει αν με είχες αφήσει και δεν πεταγόσουν συνέχεια σαν να μην πω τι...

Γράψε ότι θες από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να σου απαντήσω...ειλικρινά έχω σοβαρότερη δουλειά να κάνω!

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ.

"Υπάρχουν πολλοί τρόποι"

1. Εμμονές έχεις εσύ, στο έχω επισημάνει αρκετές φορές και είναι εύκολο για τον καθένα να διαβάσει τα διάφορα ποστ σου (εγγύηση Apple, Drivers MacOS, πληκτρολόγιο MacBook, Οθόνη MBP) και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Όπως και να έχει, το ξέρω ότι έχεις μια μανία με το copy-paste αλλά τουλάχιστον μην αντιγράφεις και τις εκφράσεις μου ("εμμονές")!

2. "Αρχικα, πουθενα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ υπαρχουν τροποι." - Όντως! Πετάχτηκες όπως κάνεις πάντα και δεν έγραψες τίποτα, δεν έδωσες καμία λύση!

3. "Τελος, εσύ ενώ γράφεις οτι υπάρχουν πολλοί τρόποι, δεν αναφέρεις ουτε εναν" - Θα είχα αναφέρει αν με είχες αφήσει και δεν πεταγόσουν συνέχεια σαν να μην πω τι...

Γράψε ότι θες από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να σου απαντήσω .ειλικρινά έχω σοβαρότερη δουλειά να κάνω!

3 ασχετα μηνυματα που δεν συνεισφερουν στο topic απο καποιον που "έχει σοβαρότερη δουλειά να κάνει", αλλα τελικως αυτο που κανει ειναι να ποσταρει post ασχετα με το topic.

(το θετικο ειναι οτι οι moderators εσβησαν απο το μηνυμα σου τους προσωπικους χαρακτηρισμους που κατεφυγες να κανεις)

Πρεπει να ξεπερασεις τα κολληματα σου, δεν ενδιαφερουν κανεναν. 

------------------------------------------------------------------------------------------

Το mini 4 βγηκε πιο μετα απο το air 2, αλλα το air 2 εχει λιγο πιο δυνατο επεξεργαστη(τριπυρηνο αντι για διπυρηνο) και δυνατοτερη καρτα γραφικων.

Η διαφορα στην πραξη δεν ειναι πολυ μεγαλη.

Οσον αφορα την οθονη, το air 2 εχει νομιζω λιγο καλυτερη, αλλα και παλι η διαφορα δεν ειναι μεγαλη.

Tελικως, εχουν παρομοια οθονη το ipad air 2  και το ipad mini 4 με εξαιρεση την διαφορα στο μεγεθος:

http://www.anandtech.com/show/9724/the-apple-ipad-mini-4-review/4

This year's iPad Mini 4 appears to be the version that finally addresses the gap between the displays on the mini and normal size iPads. Apple claims that it has full coverage of the sRGB color space, along with the anti-reflection coating and display lamination that debuted on the iPad Air 2.

Οσον αφορα τις επιδοσεις, εδω μερικες μετρησεις:

http://www.anandtech.com/show/9724/the-apple-ipad-mini-4-review/2

The interesting thing about JavaScript performance is that it's often bound by the performance of a single core. In this case the iPad Mini 4 does very well, and there's not a large gap between it and the iPad Air 2 despite the doubled L2 cache and additional core on the latter's A8X SoC. 

77970.png

77971.png

77966.png

77968.png

77984.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τελικά πήγα σε air2 64gb cell!

Τις 2 πρώτες μέρες είχα στραβώσει με το μέγεθος αλλά τώρα που το συνήθισα βλέπω ότι στο 500ρικο έκανα την καλύτερη επιλογή! Καλή θα ήταν και το 128gb χωρίς σελ.

Τώρα full στο ψάξιμο για apps iOS κτλ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...