evipet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά. Πριν περίπου είκοσι μέρες το antivirus στο κινητό μου εντόπισε ένα trojan το οποίο και αφαίρεσα. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτό ήταν κάποια εφαρμογή του ίδιου του λειτουργικού συστήματος γιατί από τότε έχω πρόβλημα σύνδεσης μέσω wi-fi. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να αποφύγω το service;
meletis_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, απο τότε δεν ενεργοποιείται καθόλου το Wifi ή δέν βρίσκει ασύρματα δίκτυα? Επειδή ασχολήθηκα με την εν λόγω συσκευή γνωστού η lENOVO για Service των κινητών σε στέλνει είτε στην Site: Smartec ή στήν Arvato-Λ.κηφισού
life is music Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 στην αρβατο πας γ τα λενοβο αλλα γ δοκιμασε να κανεις μια επαφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και στροσει .....αν και με την επαναφορα δεν στρωσει τοτε πας σερβις κατευθειαν meletis_m
evipet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: όταν προσπαθώ να βρω ένα καινούριο δίκτυο αντί για λίστα με δίκτυα μου βγάζει μια κενή σελίδα. Μετά από πολλές προσπάθειες (κλείνοντας και ξανανοίγοντας το wi-fi το οποίο είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο γιατί παραμένει μονίμως ανοιχτό και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να κλείσει) δείχνει τα διαθέσιμα δίκτυα, επιλέγω εκείνο με το οποίο επιθυμώ να συνδεθώ και εκεί κολλάει τρελά, βγαίνει μήνυμα ότι η υπηρεσία wlan δεν αποκρίνεται, και αν εν τέλει καταφέρω να ανοίξω το συγκεκριμένο δίκτυο για να συμπληρώσω τον κωδικό, κολλάει το πληκτρολόγιο και δεν μπορώ να μπω με τίποτα. Συνδέεται μόνο με δίκτυα ήδη αποθηκευμένα, σε καμία περίπτωση όμως σε καινούρια. Επαναφορά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, λέω σήμερα το βράδυ, αλλά πρέπει να σώσω ότι έχω αποθηκευμένο στη συσκευή πρώτα.
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, απο τότε δεν ενεργοποιείται καθόλου το Wifi ή δέν βρίσκει ασύρματα δίκτυα? Επειδή ασχολήθηκα με την εν λόγω συσκευή γνωστού η lENOVO για Service των κινητών σε στέλνει είτε στην Site: http://www.smartec.gr/el/">Smartec ή στήν Arvato-Λ.κηφισού Θα ναι ναι κινέζος δεν τον καλύπτει εγγύηση εδω
2.1Ohm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Hard reset άμα δν στρώσει περνάς την rom από την αρχή άμα είναι software θέμα το λύνεις έτσι! Άμα είναι hardware δν μπορείς! ΥΓ. ΣΒΗΣΤΕ ta antivirus ,τα ram cleaner τα θαυματουργά apps που κάνουν το κινητό πιο γρήγορο! Αυτά είναι τα Trojan που σου μαμαν τις επιδόσεις του κινητού σου ! ΆΧΡΗΣΤΑ apps τελείως
evipet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Θα ξεκινήσω με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δε στρώσει θα χρειαστώ βοήθεια για τα παραπάνω, είμαι στο τμήμα των αρχάριων (εδώ και πολλά χρόνια!!!!). Ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστεί κάτι πιο δραστικό... Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον, θα σας ενημερώσω για νεότερα!
2.1Ohm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τι ρομ φοράει του κινέζου έτσι όπως ήρθε δν το πηραξες καθόλου? Κανένα update όσο καιρό το έχεις σου πήρε?
evipet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Update είναι ρυθμισμένο να κάνει αυτόματα, το τσέκαρα εχθές και έχει πάρει την τελευταία ενημέρωση. Rom έχει 16gb, και γενικά εκτός από κάποιες χαζοεφαρμογές που έχω κατεβάσει, δεν το έχω πειράξει καθόλου.
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις flash την rom απ την αρχή αλλιώς πίσω στην πατρίδα του
evipet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εσύ ziaba όλο κακίες λες!!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑ (πού να αλλάζει ήπειρο τώρα που έμαθε σε μεσογειακό κλίμα...) 1
evipet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 στην αρβατο πας γ τα λενοβο αλλα γ δοκιμασε να κανεις μια επαφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και στροσει .....αν και με την επαναφορα δεν στρωσει τοτε πας σερβις κατευθειαν meletis_m Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Lenovo στην Ελλάδα και μου είπαν ότι εδώ δεν υπάρχει επίσημο κατάστημα sevice γιατί τα lenovo δεν εισάγονται επίσημα - ή τουλάχιστον το συγκεκριμένο μοντέλο, άρα μόνο επιστροφή Κίνα στο κατάστημα απ' όπου το αγόρασα. Ρώτησα αν θα βοηθούσε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μου είπαν ότι είναι ρίσκο γιατί μπορεί να χάσει τα ελληνικά, τα οποία είναι πιθανόν να τα πρόσθεσαν από το κατάστημα και όχι από το εργοστάσιο. Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται λίγο ακραίο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... 1
meletis_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Lenovo στην Ελλάδα και μου είπαν ότι εδώ δεν υπάρχει επίσημο κατάστημα sevice γιατί τα lenovo δεν εισάγονται επίσημα - ή τουλάχιστον το συγκεκριμένο μοντέλο, άρα μόνο επιστροφή Κίνα στο κατάστημα απ' όπου το αγόρασα. Ρώτησα αν θα βοηθούσε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μου είπαν ότι είναι ρίσκο γιατί μπορεί να χάσει τα ελληνικά, τα οποία είναι πιθανόν να τα πρόσθεσαν από το κατάστημα και όχι από το εργοστάσιο. Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται λίγο ακραίο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Στο συγκεκριμένο κινητό έχουν πειράξει και έχουν μεταφράσει την Rom=Λειτουργικό σύστημα, για αυτό έχουν αμφιβολία για το εάν πειραχτεί η γλώσσα.Ανέβασε 1 απόσπασμα εικόνας απο τις ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο να δούμε την έκδοση της Rom και το ακριβές μοντέλο του κινητου. Ίσως το πρόβλημα φτιαχτεί εάν περάσεις ξανά το Android-Rom.Έχει μια διαδικασία. Σαν αυτή εδω την εικόνα ανέβασε μας για περισσότερες πληροφορίες:
evipet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 VIBEUI_V2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5 είναι ο αρ. έκδοσης. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι όπως παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα