Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια.
Είμαι μεταξύ αυτών των δυο κινητών

Samsung-Galaxy-A5-2016-16GB

LG G FLEX 2

Αρχικά έλεγα να πάρω το LG αλλά τώρα που βλέπω ότι το Α5 δεν μόνο 40 ευρώ πάνω σκέφτομαι μήπως είναι καλή περίπτωση. Κάποια βοήθεια help? Πιθανά προβλήματα που μπορεί να εμφανίζει κάποιο? Ποιο θα προτιμούσατε?

Δημοσ.

ναι από Ελλάδα αν γίνεται, 

οπότε θα ήθελα μια (πρακτική-ουσιαστική) σύγκριση μεταξύ των 2

εκτός αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά

Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση πάντως

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, είχα αυτόν τον ενδοιασμό για το συγκεκριμένο κινητό, όχι λόγω εταιρίας την οποία θεωρώ αξιόπιστη αλλά επειδή

πριν ένα χρόνο ήταν πανάκριβο και τώρα έχει πέσει στο 1/3 της τιμή κάτι που δεν φαίνεται φυσιολογικό

Δημοσ.

Εαν δεν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία (δηλαδή θες να βγάζει πάνω απο 1 μέρα με αρκετή χρήση), θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε Nexus 5X στα ίδια χρήματα(το 32άρι).

Skroutz

Δημοσ.

όχι παιδιά, τα 260 για το Α5 είναι ήδη υπέρβαση για μένα, τα θεωρώ πολλά για κινητό

απλά επειδή είναι το .. Α5 που το θεωρώ πολύ καλό τα δίνω

Προβληματίστηκα με το FLEX γιατί μου το πρότεινε φίλος ως πολύ καλό και είναι και φθηνότερο

λέτε Α5 με κλειστά μάτια ε? 

ερωτήσεις:

Το Nexus έχει κάτι καλύτερο από το Α5 εκτός από τα 32 GB?

Επίσης η μπαταρία του Α5 πόσο κρατάει με πολύ απλή χρήση?, δηλαδή 30 λεπτά ομιλία την ημέρα και 1 ώρα Internet?

Εαν δεν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία (δηλαδή θες να βγάζει πάνω απο 1 μέρα με αρκετή χρήση), θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε Nexus 5X στα ίδια χρήματα(το 32άρι).

Skroutz

Δημοσ.

τα ειχα και τα 2 αυτα κινητα και η αποψη μου ειναι οτι κανενα δεν αξιζει τα λεφτα του..

με 260 μπορεις να παρεις το xiaomi mi 5 απο ευρωπαικη αποθηκη και θα σου ερθει σε 3 μερες

Δημοσ.

Κι εγω τα εχω και τα δυο. Σαν 1ο εχω το φλεχ γιατι την εχω καταβρει, το εχω συνηθίσει. Ειναι πολυ γρήγορο σε ολα. Εχει ομως τα προβληματακια του. Οχι καλη οθονη και μπαταρία. Το a5 ειναι το τέλειο κινητό για κοπελα. Εμενα μου φαίνεται μικρο 5,2'. Για 200€ που το πηρα απο παιδί του φορουμ 2 μηνών αγορασμενο απο Γερμανό, ειναι αψογο, για 260+ οπως λεν και τα παιδια υπάρχουν καλύτερα κινητα

Δημοσ.

Το Nexus έχει κάτι καλύτερο από το Α5 εκτός από τα 32 GB?

Επίσης η μπαταρία του Α5 πόσο κρατάει με πολύ απλή χρήση?, δηλαδή 30 λεπτά ομιλία την ημέρα και 1 ώρα Internet?

To nexus 5x εχει αισθητα πιο γρηγορο επεξεργαστη, καλυτερη καμερα, πιθανως λιγο καλυτερη οθονη, πιο προσφατη εκδοση λογισμικου, παιρνει αναβαθμισεις αμεσα.

Λογω επεξεργαστη και αναβαθμισεων θα εχει ουσιαστικα μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Υστερει σε εμφανιση(δεν ειναι μεταλλικο οπως το a5) και λιγο σε αυτονομια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...