Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αφού τελειώσετε με την αντίσταση στον καπιταλισμό εδω μέσα μη ξεχάσετε να κάνετε check-in από την χέστρα και να βγάλετε selfie Τα εν οίκω μη εν δήμω λέγανε οι πρόγονοι μας
defacer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το φέσωμα, είναι απλά η δικαιολογία. Και ο πραγματικός σκοπός για να ξοδέψουν λεφτά να το κάνουν αυτό είναι... είναι.... είναι.... Ξέρω, δε μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Θα ήταν καλό όταν προσπαθείς να κάνεις μια κουβέντα να είσαι λίγο ρεαλιστής. Θα κυνηγήσει λες η εταιρία τον πελάτη που όντως χρωστάει νομικά και θα πάρει τα λεφτά πίσω. Από ποιόν, από αυτόν που δεν τα έχει; Μάλλον δεν το σκέφτηκες πάρα πολύ.
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 καλη κινηση απο μενα και μπραβο τους διοτι υπαρχουν και εξυπνακηδες αναμεσα μας που εχουν και δε δινουν προτιμουν να τα χαλουν στη διασκεδαση...αμ δε παει ομως ετσι και εκτος αυτου δεν ειμαι εγω και καθενας απο μας συνεπης αναγκασμενος να πληρωνει τα σπασμενα των αλλων φορτωνοντας τα σε εμας με τον οποιοδηποτε τροπο.αναφερομαι σε οσους εχουν και δε δινουν.
Zaytsev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Θα ήταν καλό όταν προσπαθείς να κάνεις μια κουβέντα να είσαι λίγο ρεαλιστής. Θα κυνηγήσει λες η εταιρία τον πελάτη που όντως χρωστάει νομικά και θα πάρει τα λεφτά πίσω. Από ποιόν, από αυτόν που δεν τα έχει; Μάλλον δεν το σκέφτηκες πάρα πολύ. Ωραία. Μου χρωστάς 1000€. Δεν έχεις να τα δώσεις. Να σε πάω στα δικατήρια δεν αξίζει. Έρχομαι σπίτι σου, σε τσακίζω στο ξύλο, πηδάω τη γυναίκα σου και είμαστε πάτσι. Δεν το έχουμε, έτσι; Ο νόμος υπάρχει για συγκεκριμένο λόγο, (υποτίθεται) για να είναι όλοι ίσοι απέναντί του. Αν ο καθένας κάτι ότι γουστάρει, ή ότι θεωρεί σωστό, τότε απλά έχουμε αναρχία. Οι εταιρίες αυτές, χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, αλλά και την οικονομική σου αδυναμία να τις πολεμήσεις, για να κάνουν ότι γουστάρουν. Τόσο απλά. Να σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι: Είχα συνδρομή ΟΤΕ, τηλέφωνο, internet, tv. Κάνω διακοπή πριν 2 χρόνια. Πάω σε ένα Γερμανό, δίνω πίσω τον εξοπλισμό και υπογράφω όλα τα χαρτιά. Μου λέει η κοπέλα στο κατάστημα να κρατήσω όλα τα χαρτιά γιατί είναι μπ@λο η μηχανογράφησή τους και έχει τύχει να στέλνουν λογαριασμούς μετά τη διακοπή. Το αυτό λοιπόν και σε εμένα. 2 χρόνια μετά, συνεχίζουν να στέλνουν λογαριασμούς, το υπόλοιπό μου έχει φτάσει ~1500€ και με ενοχλούν και τηλεφωνικά. Τους εξήγησα τουλάχιστον 10 φορές τι έχει γίνει, τους έστειλα τα χαρτιά με fax/email και ακόμα δεν έχουν κάνει διακοπή. Εγώ λοιπόν, σύμφωνα με το σκεπτικό τους/σου, τους έχω φεσώσει κι αν πάω σε άλλη εταιρία, θα μου αρνηθούν σύμβαση, γιατί χρωστάω. Ενώ λοιπόν θα έπρεπε ο γελοίος ο ΟΤΕ να με πάει στα δικαστήρια, να αποδείξω πανεύκολα ότι δε χρωστάω, να χρεωθεί όλα τα δικαστικά έξοδα και να γίνει και ρεζίλι, με φακελώνει, με αποκλείει από άλλες εταιρίες και με υποχρεώνει να πάω εγώ δικαστικά, να πληρώσω εγώ τους δικηγόρους και τα εξώδικα, για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο λάθος είσαι και πόσο άτοπο είναι αυτό που λες ή να κάνω και κακά; 3
defacer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ωραία. Μου χρωστάς 1000€. Δεν έχεις να τα δώσεις. Να σε πάω στα δικατήρια δεν αξίζει. Έρχομαι σπίτι σου, σε τσακίζω στο ξύλο, πηδάω τη γυναίκα σου και είμαστε πάτσι. Δεν το έχουμε, έτσι; Ναι, σίγουρα δεν το έχουμε. Επειδή αυτό που λες είναι strawman της κακιάς ώρας. Καταρχήν πρόκειται για πράξεις εξώφθαλμα παράνομες, ενώ το θέμα μας εδώ δεν είναι παράνομο. Επίσης, ακόμα κι αν το αφήσουμε αυτό στην άκρη (σαν ευγενική κίνηση προς εσένα μιας και αρχικά είπα πως δεν εξετάζω το νομικό), πάλι είσαι χιλιόμετρα έξω στα χωράφια με το strawman επειδή στο δικό σου παράδειγμα ο ανήθικος είσαι εσύ. Θες να ξαναπροσπαθήσεις μπας και το αποκτήσουμε; Ο νόμος υπάρχει για συγκεκριμένο λόγο, (υποτίθεται) για να είναι όλοι ίσοι απέναντί του. Αν ο καθένας κάτι ότι γουστάρει, ή ότι θεωρεί σωστό, τότε απλά έχουμε αναρχία. Συμφωνώ. Τελικά τη διάβασες όλη τη δημοσίευση; Είναι νόμιμο αυτό βάσει της γνωμοδότησης της αρχής ή όχι; Οι εταιρίες αυτές, χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, αλλά και την οικονομική σου αδυναμία να τις πολεμήσεις, για να κάνουν ότι γουστάρουν. Τόσο απλά. Δεν κόβεις λίγο την υπερβολή με το κάνουν ο,τι γουστάρουν; Δεν είναι Shadowrun campaign εδώ. Να σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι: Είχα συνδρομή ΟΤΕ, τηλέφωνο, internet, tv. Κάνω διακοπή πριν 2 χρόνια. Πάω σε ένα Γερμανό, δίνω πίσω τον εξοπλισμό και υπογράφω όλα τα χαρτιά. Μου λέει η κοπέλα στο κατάστημα να κρατήσω όλα τα χαρτιά γιατί είναι μπ@λο η μηχανογράφησή τους και έχει τύχει να στέλνουν λογαριασμούς μετά τη διακοπή. Το αυτό λοιπόν και σε εμένα. 2 χρόνια μετά, συνεχίζουν να στέλνουν λογαριασμούς, το υπόλοιπό μου έχει φτάσει ~1500€ και με ενοχλούν και τηλεφωνικά. Τους εξήγησα τουλάχιστον 10 φορές τι έχει γίνει, τους έστειλα τα χαρτιά με fax/email και ακόμα δεν έχουν κάνει διακοπή. Εγώ λοιπόν, σύμφωνα με το σκεπτικό τους/σου, τους έχω φεσώσει κι αν πάω σε άλλη εταιρία, θα μου αρνηθούν σύμβαση, γιατί χρωστάω. Ενώ λοιπόν θα έπρεπε ο γελοίος ο ΟΤΕ να με πάει στα δικαστήρια, να αποδείξω πανεύκολα ότι δε χρωστάω, να χρεωθεί όλα τα δικαστικά έξοδα και να γίνει και ρεζίλι, με φακελώνει, με αποκλείει από άλλες εταιρίες και με υποχρεώνει να πάω εγώ δικαστικά, να πληρώσω εγώ τους δικηγόρους και τα εξώδικα, για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το επιχείρημά σου ποιό είναι; Ότι επειδή υπάρχει περίπτωση να μαλακίσουν τη μηχανογράφηση δε θα έπρεπε να επιτρέπεται οποιαδήποτε τέτοια κίνηση; Sorry to burst your bubble αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και θα γίνονται λάθη, ακόμα και άγιοι να δούλευαν αποκλειστικά στις υπηρεσίες αυτές. Με την ίδια λογική δε θα έπρεπε να μπορούν ούτε να σου κόψουν τη γραμμή αν χρωστάς επειδή θα μπορούσε να μη χρωστάς αλλά να είναι δικό τους λάθος. Αλλά δε βλέπω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο να επιχειρηματολογεί σχετικά. Γιατί; Επειδή είναι γελοία η θέση. Παρόλο που θα μπορούσε να (και στατιστικά είμαι σίγουρος πως έχει κάποτε) συμβεί. Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι να βάζει η ΕΕΤΤ πρόστιμα σε όσους τον παίζουν, όχι να στέλνουμε στα δικαστήρια κάθε υπόθεση οφειλής ανεξαιρέτως σαν πρώτη κίνηση. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο λάθος είσαι και πόσο άτοπο είναι αυτό που λες ή να κάνω και κακά; Κάνε και κακά. Όσο θα τα κάνεις, απάντησέ μου στην ερώτηση που έκανα παραπάνω: είπες νωρίτερα πως οι οφειλές είναι απλά πρόφαση. Και ξαναρωτάω: αν είναι πρόφαση, ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός; Κάτι μου λέει ότι θα περιμένω για πάντα να πάρω απάντηση. Και η απάντηση έχει σημασία, γιατί χωρίς να παραδεχτείς το προφανές έχεις χώρο να λες ιστορίες για 1500 ευρώ χρέος από λογιστικό λάθος και να τις παρουσιάζεις σαν να ήταν η πιο συνηθισμένη περίπτωση.
pcos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 αν ηθελαν υπηρχε τροπος! απλα προπληρωνεις τον χρονο ομηλιας-ιντερνετ κλπ και οποτε τον φας. οχι τωρα που πρωτα μιλας και μετα πληρωνεις! φυσικα και θα τους φεσωσουν ετσι! και οσο δεν πληρωνεις δεν κανεις κλησεις (μονο επιγουσες), τοσο απλα. αλλα μαλλον σκεφτονται κουτοπονηρα σνα τη ΔΕΗ, ας τους παρεχουμε ρευμα ολο και κατι θα παρουμε στο τελος ενω αν τους το κοψουμε δεν θα παρουμε τιποτα! (πιτα ολοκληρη, σκυλος χορτατος) 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 αν ηθελαν υπηρχε τροπος! απλα προπληρωνεις τον χρονο ομηλιας-ιντερνετ κλπ και οποτε τον φας. οχι τωρα που πρωτα μιλας και μετα πληρωνεις! φυσικα και θα τους φεσωσουν ετσι! και οσο δεν πληρωνεις δεν κανεις κλησεις (μονο επιγουσες), τοσο απλα. αλλα μαλλον σκεφτονται κουτοπονηρα σνα τη ΔΕΗ, ας τους παρεχουμε ρευμα ολο και κατι θα παρουμε στο τελος ενω αν τους το κοψουμε δεν θα παρουμε τιποτα! (πιτα ολοκληρη, σκυλος χορτατος) πολύ σωστά όπως κάνει η φόρθνετ αν διάβασες δεν είναι στη λίστα 2
Zaytsev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κάτι μου λέει ότι θα περιμένω για πάντα να πάρω απάντηση. Απάντηση πήρες, αλλά όπως φαίνεται από τα γραφόμενά σου, απέχεις κατά πολύ από τη σωστή κατανόηση του νομοθετικού πλαισίου και των παράνομων πρακτικών των εταιριών. Δώσε λοιπόν εσύ όλα σου τα στοιχεία, συμβάδισε με τις πρακτικές των εταιριών αυτών κι άσε εμάς τους υπόλοιπους να διαμαρτυρόμαστε. Όταν μπουν στο σπίτι σου με το έτσι θέλω, μη βγεις όμως να ζητήσεις βοήθεια, γιατί δε θα σε ακούσει κανείς. υγ. γνωμοδότηση σημαίνει ότι πήραν μια αναφορά από την Αρχή που τους εξηγεί τι θα συμβεί. Δηλαδή, επειδή αυτό που κάνετε είναι παράνομο, ο κάθε χρήστης θα πρέπει να κινηθεί νομικά εναντίον σας, με Χ κόστος, σε Υ χρονική περίοδο και μετά από Ζ χρόνια να πάρει μια αποζημίωση της τάξεως των Υ ευρώ. Πήγε η γνωμοδότηση στο ανάλογο τμήμα, έβαλαν κάτω τα νούμερα, και είπαν ότι 1 στους 100 θα μπορέσει να το κάνει, άρα μας συμφέρει. Άντε, γιατί ασχετοσύνη βάρεσε κόκκινο. 2
pananton Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 γιατί διαμαρτύρεστε για φακέλωμα...δεν είμαστε ήδη? δεν υπάρχουν εδώ και δεκαετίες μητρώα? τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης? δεν ψηφίζετε? δεν είστε καταχωρημένοι κάπου? έλεος με αυτή την καραμέλα...μου θυμίζει (καπου το είχα διαβάσει σε ένα θρησκευτικό έγγραφο) πως το barcode στα προϊόντα είναι σατανικό σύμβολο...τρελό mindfuck... εν ολίγοις υπό προϋποθέσεις παράνομη είναι η δημοσίευση και ο τρόπος επεξεργασίας των προσωπικών (ευαίσθητων και μη) δεδομένων. και εταιρείες τέτοιου σκοπού για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να μην τρώνε πρόστιμα πληρούν τις προϋποθέσεις..
παπι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Που ειναι το περιεργο στη χωρα του δεν πληρωνω να βγαινουν τετοιες πρωτοβουλιες; 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Απάντηση πήρες, αλλά όπως φαίνεται από τα γραφόμενά σου, απέχεις κατά πολύ από τη σωστή κατανόηση του νομοθετικού πλαισίου και των παράνομων πρακτικών των εταιριών. Δώσε λοιπόν εσύ όλα σου τα στοιχεία, συμβάδισε με τις πρακτικές των εταιριών αυτών κι άσε εμάς τους υπόλοιπους να διαμαρτυρόμαστε. Όταν μπουν στο σπίτι σου με το έτσι θέλω, μη βγεις όμως να ζητήσεις βοήθεια, γιατί δε θα σε ακούσει κανείς. Και που ξέρεις μπορεί να μην καταφέρουν να μπουν και να φάνε πόρτα στην κυριολεξία :-D 2
defacer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Απάντηση πήρες, αλλά όπως φαίνεται από τα γραφόμενά σου, απέχεις κατά πολύ από τη σωστή κατανόηση του νομοθετικού πλαισίου και των παράνομων πρακτικών των εταιριών. Μου φαίνεται πως δεν πήρα καμία απάντηση στην ερώτηση "αφού λες ότι δεν είναι να αποτρέψουν το φέσι ο σκοπός τους, τότε ποιός είναι;". Αν είχα πάρει θα μπορούσες να μου πεις ποιά είναι. Αλλά δε θα το κάνεις, γιατί δεν την απάντησες ποτέ, και ούτε πρόκειται να την απαντήσεις ποτέ γιατί δεν έχεις ικανοποιητική απάντηση. Δεν είσαι ο πρώτος και δε θα είσαι ο τελευταίος. Τώρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα χαριτωμένα, πάρε μερικά αποσπάσματα από τη γνωμοδότηση που το παίζεις ιστορία χωρίς να έχεις διαβάσει: Κατ’ αρχάς, ο σκοπός της εν λόγω επεξεργασίας (εκτίμηση του πιστωτικού κινδύνου που συνεπάγεται η σύναψη σύμβασης με συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, με στόχο την εξυγίανση συναλλαγών-αποφυγή περαιτέρω ζημίας), είναι σαφής, θεμιτός και νόμιμος (άρθρο 4 παρ. 1 στοιχ. α΄ σε συνδυασμό με άρθρο 5 παρ. 2 στοιχ. ε΄ του ν. 2472/1997), δεδομένου ότι η ζημία του κλάδου των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για το χρονικό διάστημα 2007-2013 φαίνεται σημαντικά υψηλή με βάση τις σχετικές οικονομικές μελέτες που προσκομίστηκαν από την αιτούσα και αναφέρονται στο ιστορικό της παρούσας Ενόψει όλων αυτών, η Αρχή κρίνει ότι η επεξεργασία δεδομένων ασυνέπειας είναι, στη βάση του άρθρου 5 παρ. 2 στοιχ. ε΄ του ν. 2472/1997, επιτρεπτή, καθώς εν προκειμένω κρίνεται ότι συντρέχει η περίπτωση του υπέρτερου εννόμου συμφέροντος του συγκεκριμένου επιχειρηματικού κλάδου (εταιρειών κινητής τηλεφωνίας). Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η υπό κρίση επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κρίνεται νόμιμη, κατά τα προαναφερόμενα, μόνον από απόψεως εφαρμογής του ν. 2472/1997, και όχι άλλων διατάξεων (όπως δικαίου ανταγωνισμού και προστασίας καταναλωτή), η εφαρμογή των οποίων καταρχήν εκφεύγει της αρμοδιότητας της Αρχής, και για τον λόγο αυτό, άλλωστε, η ΕΕΚΤ έχει ήδη κοινοποιήσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) την υπό κρίση αίτησή της. Και περαστικά. Αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ιαθεί η πάθηση "εγώ ξέρω καλύτερα απ' όλους επειδή αυτό που πιστεύω είναι το σωστό".
Zaytsev Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και περαστικά. Αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ιαθεί η πάθηση "εγώ ξέρω καλύτερα απ' όλους επειδή αυτό που πιστεύω είναι το σωστό". Στο έγραψα πάλι, φαίνεται ότι δε γνωρίζεις παρά ελάχιστα από νομικό πλαίσιο κι αυτό αποδεικνύεται από τα σημεία που τόνισες στη γνωμοδότηση. Δεν περιάζει, δεν έχει νόημα να συζητάμε, εγώ όταν χρειαστεί θα κινηθώ νομικά εναντίον τους, όπως έχω κάνει 2 φορές στο παρελθόν και αποζημιώθηκα κι εσύ κάτσε και γράφε κατεβατά χωρίς νόημα, στηριζόμενος σε προσωπικές απόψεις κι όχι νομικά δεδομένα. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν για τον Τειρεσία, με το ίδιο σκεπτικό έχει στηθεί, αλλά θα εκπλαγείς αν δεις πόσες υποθέσεις φτάνουν καθημερινά στο Πολιτικό Δικαστήριο και δικαιώνονται ή δίνονται συμβιβαστικές λύσεις κάτω από το τραπέζι για να αποφεύγεται η δημοσιότητα. 3
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και περαστικά. Αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ιαθεί η πάθηση "εγώ ξέρω καλύτερα απ' όλους επειδή αυτό που πιστεύω είναι το σωστό". Στη δημοκρατία κουμάντο κάνουν οι πολλοί, εδώ όμως κουμάντο κάνουν οι λίγοι και πιο συγκεκριμένα οι μεγάλες εταιρείες Έτσι απο όσο ξέρω γινόταν στην αρχαία Ελλάδα. Τώρα αν οι πολλοί θέλουν να φακελωθούν μεγιά και χαρά τους, μετά όμως να μην έρθουν κλαίγοντας όταν θα παραβιάζουν την προσωπική τους ζωή γιατί προς τα εκεί πάμε. Λυπάμαι που δεν το έχεις καταλάβει, είμαι σίγουρος ότι κάποτε θα το καταλάβεις εύχομαι όμως να μην είναι αργά. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν για τον Τειρεσία, με το ίδιο σκεπτικό έχει στηθεί, αλλά θα εκπλαγείς αν δεις πόσες υποθέσεις φτάνουν καθημερινά στο Πολιτικό Δικαστήριο και δικαιώνονται ή δίνονται συμβιβαστικές λύσεις κάτω από το τραπέζι για να αποφεύγεται η δημοσιότητα. Σε αυτό έχεις δίκιο μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ απο γνωστό δικηγόρο που έχω μιλάμε για πάκο απο χαρτούρα. Τότε ήταν κατασχέσεις απο δάνεια τώρα όμως βλέπω να αλλάζουν τα πράγματα και θα πάμε προς το χειρότερο δυστυχώς. 1
defacer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Στο έγραψα πάλι, φαίνεται ότι δε γνωρίζεις παρά ελάχιστα από νομικό πλαίσιο κι αυτό αποδεικνύεται από τα σημεία που τόνισες στη γνωμοδότηση. Δεν περιάζει, δεν έχει νόημα να συζητάμε Θα μπορούσες να τονίσεις τα σημεία που θεωρείς ότι είναι πιο σημαντικά και να εξηγήσεις το γιατί, αλλά δεν το κάνεις. Αναρωτιέμαι γιατί. Στη δημοκρατία κουμάντο κάνουν οι πολλοί, εδώ όμως κουμάντο κάνουν οι λίγοι και πιο συγκεκριμένα οι μεγάλες εταιρείες Έτσι απο όσο ξέρω γινόταν στην αρχαία Ελλάδα. Τώρα αν οι πολλοί θέλουν να φακελωθούν μεγιά και χαρά τους, μετά όμως να μην έρθουν κλαίγοντας όταν θα παραβιάζουν την προσωπική τους ζωή γιατί προς τα εκεί πάμε. Λυπάμαι που δεν το έχεις καταλάβει, είμαι σίγουρος ότι κάποτε θα το καταλάβεις εύχομαι όμως να μην είναι αργά. Χάρη, η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι κάτι πολύ σημαντικό και κάτι που εγώ ο ίδιος παίρνω πολύ σοβαρά. Το θέμα στην προκειμένη όμως είναι σαν το πανεπιστημιακό άσυλο: υπάρχει μια νομοθεσία που καλώς υπάρχει και πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει, και μια μερίδα ατόμων που κρύβεται πίσω από αυτή για να κάνει τα δικά της. Έχω δει με τα μάτια μου ντιλέρια να πηδάνε τα κάγκελα του ΑΠΘ για να μη τους πιάσουν οι μπάτσοι. Και ασχέτως που δεν έχω τίποτα με τα ντιλέρια των soft ουσιών, αυτό είναι ανεπίτρεπτο και σίγουρα έτη φωτός μακριά από την πρόθεση αυτού που θέσπισε το πανεπιστημιακό άσυλο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και εδώ. Τώρα, αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν privacy vigilantes αγνοώντας ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία (έκφραση του Zaytsev τρομάρα του) θα πρέπει ΟΛΟΙ να μπορούν να "βρουν το δίκιο τους", και το ΟΛΟΙ περιλαμβάνει και τους βρωμοκαπιταλιστές, λυπάμαι αλλά δε θα ακολουθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα