Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους  :-D

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

Έως 150-160€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Chrome/Messenger/Instagram/Gmail

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

Το κινητό προορίζεται για κοπέλα και ήμουν σχεδόν έτοιμος να την παραγγείλω το Redmi Note 3 Pro

αλλά αυτό που την χάλασε ήταν η οθόνη 5.5. Έχω ένα κινητό που είναι 5ρι και οριακά δέχτηκε το συγκεκριμένο μέγεθος αλλά όταν την είπα ότι το RN3 θα είναι πιο μεγάλο τότε φάγαμε άκυρο. Αυτός

είναι και ο λόγος που κάνω το συγκεκριμένο θέμα, μήπως υπάρχει κάποια άλλη επιλογή διαφορετικά

θα προσπαθήσω να την πείσω για το RN3

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; 

Θα ήταν μεγάλο συν να έχει καλή κάμερα γιατί χρησιμοποιείται συχνά η κάμερα στο κινητό που έχει

τώρα. Δεν αναφέρομαι μόνο για selfie.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι απαραίτητα

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

100% android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Όχι απαραίτητα

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Επειδή όπως ανέφερα

πιο πάνω το κινητό θα είναι για κοπέλα η οποία δεν έχει γνώσεις από flash/roms κτλπ, δεν υπάρχει

πρόβλημα αγοράς και εκτός Ελλάδας αλλά θα ήθελα κάτι το οποίο να είναι stable και να μην χρειάζεται

να κάνει κάτι το εξειδικευμένο.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

Xiaomi Redmi 3s International Edition GOLD, 3gb ram / 32gb flash memory, Global Rom(σύντομα με ελληνικά και η stable) out of the box.

Όλα αυτά στα 120-125 ευρώ στο Geekbuying. Και σου περισσεύουν και λεφτά για την προστασία της συσκευής εαν το χρειάζεσαι.

Δημοσ.

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery-gold.html

Για να καταλάβω λίγο, αν εδώ βάλω την Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language)θα έχει μια rom με ελληνικό menu, σωστά? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αργότερα?

Το Moto G4 βλέπω ότι εχει 5.5 οθόνη σαν το RN3, οπότε αν πήγαινα σε μεγαλύτερη οθόνη καλύτερο δεν θα ήταν το 2ο?

Δημοσ.

Σε άλλη νήμα προτάθηκε αυτό http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Είναι καλή επιλογή για να μην έχω και πειράγματα σε rom κτλπ ?

Επίσης ξέρω ότι ανέφερα να αποφύγουμε το 5.5 μέγεθος αλλά νομίζω πως θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο με αυτό

επειδή δεν θα χρειαστεί πειράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...