teoqq Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Έως 150-160€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Chrome/Messenger/Instagram/Gmail3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Το κινητό προορίζεται για κοπέλα και ήμουν σχεδόν έτοιμος να την παραγγείλω το Redmi Note 3 Pro αλλά αυτό που την χάλασε ήταν η οθόνη 5.5. Έχω ένα κινητό που είναι 5ρι και οριακά δέχτηκε το συγκεκριμένο μέγεθος αλλά όταν την είπα ότι το RN3 θα είναι πιο μεγάλο τότε φάγαμε άκυρο. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω το συγκεκριμένο θέμα, μήπως υπάρχει κάποια άλλη επιλογή διαφορετικά θα προσπαθήσω να την πείσω για το RN3 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Θα ήταν μεγάλο συν να έχει καλή κάμερα γιατί χρησιμοποιείται συχνά η κάμερα στο κινητό που έχει τώρα. Δεν αναφέρομαι μόνο για selfie.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 100% android10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όχι απαραίτητα11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Επειδή όπως ανέφερα πιο πάνω το κινητό θα είναι για κοπέλα η οποία δεν έχει γνώσεις από flash/roms κτλπ, δεν υπάρχει πρόβλημα αγοράς και εκτός Ελλάδας αλλά θα ήθελα κάτι το οποίο να είναι stable και να μην χρειάζεται να κάνει κάτι το εξειδικευμένο. 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
panos- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ας δει το Lenovo Moto G4 ή το LG X Screen καθαρά λόγω design.
zananiro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ας δει και το Huawei p8 lite. Το δουλεύει out of the box και καλύπτει τις απαιτήσεις σας.ω
panos- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ας δει και το Huawei p8 lite. Το δουλεύει out of the box και καλύπτει τις απαιτήσεις σας.ω Με τίποτα.
lionheart82 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Με τίποτα. Η καμμερα του P8 lite παντως μια φορα το πατάει κατω το S4 μου... ειναι αρκετα καλή επιλογή στο εύρος αυτό
papaniki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Xiaomi Redmi 3s International Edition GOLD, 3gb ram / 32gb flash memory, Global Rom(σύντομα με ελληνικά και η stable) out of the box. Όλα αυτά στα 120-125 ευρώ στο Geekbuying. Και σου περισσεύουν και λεφτά για την προστασία της συσκευής εαν το χρειάζεσαι.
teoqq Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery-gold.html Για να καταλάβω λίγο, αν εδώ βάλω την Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language)θα έχει μια rom με ελληνικό menu, σωστά? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αργότερα? Το Moto G4 βλέπω ότι εχει 5.5 οθόνη σαν το RN3, οπότε αν πήγαινα σε μεγαλύτερη οθόνη καλύτερο δεν θα ήταν το 2ο?
tsiro7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το vernee apollo lite στα 160 ευρώ τι λέει? Αξίζει λέτε?
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δες και το thor από δω ή από κινα αν μπορεί να περιμένει για πιο φτηνά
tsiro7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Θέλω 5.5 ίντσες, απλά το θέμα είναι τι σόι εταιρία είναι και τη υποστήριξη θα έχει.
teoqq Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σε άλλη νήμα προτάθηκε αυτό http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html Είναι καλή επιλογή για να μην έχω και πειράγματα σε rom κτλπ ? Επίσης ξέρω ότι ανέφερα να αποφύγουμε το 5.5 μέγεθος αλλά νομίζω πως θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο με αυτό επειδή δεν θα χρειαστεί πειράγματα.
tsiro7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μπαταρία τέρας το lenovo αλλά καθεται πολύ βαρύ στο χέρι, εμένα μου φάνηκε τελείως αβολο.
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 παρε xiaomi redmi note 3 pro με 142 ευρω εχεις καθαρισει, αν δε ξερει να βαλει ρομ στη περναμε εμεις
tsiro7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Η global stable πλέον δεν έχει ελληνικά, τουλάχιστο σε ένα μεγάλο ποσοστό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα