WalkerSW Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 γιαυτο του ειπα για 7. ο πιο σημαντικος driver ειναι της καρτας γραφικων. αν δεν υπαρχουν για 10..και σου πεερασουν τον driver για την καρτα απο το windows update, εχει θεματακια στα παιχνιδια. ειχα περασει σε netbook 8.1 και οταν πηγα να παιξω παιχνιδι offline, μου ελεγε οτι δεν υπαρχει το opengl 2.x http://www.nvidia.co.uk/download/driverResults.aspx/110363/en-uk
Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 αλλον driver βαζω μονο σε custom υπολογιστες. σε ετοιμους μαρκας μονο απο την σελιδα.
WalkerSW Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 αλλον driver βαζω μονο σε custom υπολογιστες. σε ετοιμους μαρκας μονο απο την σελιδα. Εσυ μπορεις να κανεις ότι θέλεις.... αυτο δεν σημαίνει οτι δεν υπαρχουν όμως οδηγοι που δουλεύουν άριστα!!
Alex-V Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν το λέω μονο εγώ. Αρκετοί, ιδιαίτερα με ΛΑΠΤΟΠ, περνούσαν τον driver του chipset και όχι του λάπτοπ και είχανε προβλήματα. Δεν θα το ανεφερνα αλλιως, ουτε το είπα για να κανει ντε και καλά αυτό που είπα.
triptico Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 10αρια και απο μενα. Ελαφρα και βρισκουν τα παντα αυτοματα. Τα εχω βαλει και γω σε αναλογο μηχανημα με 2γιγα ραμ και δεν εχουν προβλημα, ενω με τα 7αρια κολουσε
WalkerSW Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν το λέω μονο εγώ. Αρκετοί, ιδιαίτερα με ΛΑΠΤΟΠ, περνούσαν τον driver του chipset και όχι του λάπτοπ και είχανε προβλήματα. Δεν θα το ανεφερνα αλλιως, ουτε το είπα για να κανει ντε και καλά αυτό που είπα. Αυτο συμβαίνει σε πιο συγχρονα λαπτοπ που έχουν εναλλάξιμα γραφικά, μονο στο συνδιασμό amd dedicted+intel hd ή σε βλαμμενους κατασκευαστές με gpu bioses που δέχονται μόνο drivers apo τον κατασκευαστή.
giorpa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σε πολλές περιπτώσεις ακομα κι αν δεν υπάρχουν επίσημοι drivers για τα 10αρια ή δεν αναγνωρίζονται συσκευές, η λύση ανάγκης που δουλεύει συχνά είναι να βάλετε τους παλιούς που έχετε από 8άρια, 7άρια ή και Vista σε compatibility mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα