Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λάπτοπ το οποιο το ειχα παρατησει για καιρο....ποιο θα ειναι το ελαφρυτερο λογισμικο των windows ωστε να το δουλευει καλυτερα και να μην εχει κολληματα...
το λαπτοπ εχει τα εξης specs:
cpu:intel core 2 duo p8400 2,26ghz
3gb ram ddr2 800mhz
320gb hdd 5400rpm
nvidia geforce 9700m gts 512 mb vram

ποιο λογισμικο των windows θεωρειτε οτι ειναι το καλυτερο για αυτο το λαπτοπ?
ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

τωρα του εχω windows 7 ultimate 64 bit.
και οταν το ειχα παρει ειχε πανω του windows vista 64bit...
πανω απο 2gb δεν θελει 64 Bit?

τα windows 8.1 ειναι ελαφρυτερα ? διαβαζα τωρα οτι ειναι ελαφρυτερα απο τα 7

Δημοσ.

Αν θες την γνωμη μου, αν η σελιδα του laptop δεν εχει drivers για 8.1, μεινε με τα 7. Επισης με 3gb ram, η 32αρα εκδοση δουλευει πιο ομορφα απο την 64αρα. Δες πρωτα βεβαια αν στο site του laptop εχει drivers για 32. Αν δεν εχει, αναγκαστικα θα μεινεις με τα 64αρια.

Επισης ναι, τα 8.1 ειναι καπως πιο βελτιωμενα.

Δημοσ.

Αν θες την γνωμη μου, αν η σελιδα του laptop δεν εχει drivers για 8.1, μεινε με τα 7. Επισης με 3gb ram, η 32αρα εκδοση δουλευει πιο ομορφα απο την 64αρα. Δες πρωτα βεβαια αν στο site του laptop εχει drivers για 32. Αν δεν εχει, αναγκαστικα θα μεινεις με τα 64αρια.

Επισης ναι, τα 8.1 ειναι καπως πιο βελτιωμενα.

μπηκα τωρα...δεν λεει για 8.1 drivers αλλα καπου διαβασα οτι παιζουν των 7 στα 8.1 (το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια).

δινει για windows xp, vista 32 kai 64bit και windows 7 32bit και 64 Bit.

μηπως με τα xp που ειναι παναλαφρα θα πηγαινει ακομα καλυτερα? (βεβαια οταν επιλεγω xp δεν βγαζει drivers, βγαζει κατι bios update kai τετοια..) στα vista και στα 7αρια βγαζει κανονικα τους drivers για download.

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω την διαφορά και θα πώ τα Windows 10 ... προσωπικά μου φαίνονται πολύ πιο ελαφριά

*Θα μου πει τωρα καποιος <<και πανω σε τι θα πατησουνε τα 10 ?>> τοτε εκει ναι , Windows 7 32bit

Δημοσ.

μπηκα τωρα...δεν λεει για 8.1 drivers αλλα καπου διαβασα οτι παιζουν των 7 στα 8.1 (το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια).

δινει για windows xp, vista 32 kai 64bit και windows 7 32bit και 64 Bit.

μηπως με τα xp που ειναι παναλαφρα θα πηγαινει ακομα καλυτερα? (βεβαια οταν επιλεγω xp δεν βγαζει drivers, βγαζει κατι bios update kai τετοια..) στα vista και στα 7αρια βγαζει κανονικα τους drivers για download.

μην κανεις πειραματα με τους drivers. μπορει να λειτουργησουν μπορει οχι. δευτερον. Δεν υπαρχει λογος να πας στα XP. για κανενα λογο. περνα τα 32αρια και θα εισαι μια χαρα. Για τα 10 ουτε λογος.

Δημοσ.

Δε σε πρόλαβα LOL

αλλά τα 7 είναι βαριά

τα 8 και τα 10 είναι ελαφρύτερα.

Δεν πειράζει εδώ θα ξαναείμαστε!

Δημοσ.

Θα τους βρούν αυτά για εσενα!!

γιαυτο του ειπα για 7. ο πιο σημαντικος driver ειναι της καρτας γραφικων. αν δεν υπαρχουν για 10..και σου πεερασουν τον driver για την καρτα απο το windows update, εχει θεματακια στα παιχνιδια. ειχα περασει σε netbook 8.1 και οταν πηγα να παιξω παιχνιδι offline, μου ελεγε οτι δεν υπαρχει το opengl 2.x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...