atssssss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το συγκεκριμένο pc και ξαφνικά, άρχισε η οθόνη ενώ έδειχνε κανονικά να πετάει μαύρο στιγμιαία (όχι δεν είναι το mega). Ξαφνικά δεν έδειχνε καθόλου η οθόνη (ενώ είχε όπισθιο φωτισμό). Συνέδεσα εξωτερικό monitor και λειτουργεί κανονικά. Στις μεταβάσεις από τις λειτουργίες διπλής οθόνης, όταν αλλάζεις η οθόνη (του laptop εννοώ) στιγμιαία έδειχνε. Σκέφτηκα να κατεβάσω τελευταίους drivers μπας και και έβαλα το driver booster και κατέβασε κάτι του chipset κυρίως. Το είχα μόνο στο εξωτερικό monitor, το άφησα να κάνει τα updates κλπ και μία μέρα μετά, ενώ ήμουν μόνο σε εξωτερικό monitor έβγαλα το καλώδιο και λειτουργούσε κανονικά η οθόνη του laptop. Γούσταρα την ζωή μου και είπα βρήκα την λύση, αλλά τελικά μετά από κανένα δίωρο άρχισε να πετάει τα κλασσικά μαύρα, μέχρι το κλασσικό (δεν μας έσωσε το ΣΤΕ τελικά). Μήπως έχετε ιδέα τι μπορεί να παίζει... Ενώ θεωρούσα hardwarικό το πρόβλημα, βλέποντας να λειτουργεί έστω και στιγμιαία μου κάνει και λίγο software. Το έχει ξαναδεί κανείς ή μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Σας ευχαριστώ πόλυ προκαταβολικά.
Rude_R Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ετσι οπως τα περιγραφεις (ειναι και δυσκολη η ωρα) προφανος φταιει το καλωδιο απο την οθονη που περναει πανω στην μητρικη. ή χαλασε...ή δεν κανει σωστη επαφη. απο την στιγμη που δειχνει σε εξωτερικο μονιτορ εισαι τυχερος... δεν ειναι κατι τρομερο. αν και οπως αναφερεις οι ρυθμισεις για την εναλλαγη οθονης και φωτηνοτητα ειναι σωστα οπως λες. το καλωδιο αυτο επηρεαζετε απο το ανοιξε κλεισε της οθονης... προφανος οταν το εκανες ξανα χαθηκε η οθονη, οποτε αν ξερεις ξεμονταρεις το λαπτοπ και το τσεκαρεις. αν δεν ξερεις ανοιγοκλεισε με κλειστο το λαπτοπ την οθονη και αν δουλεψει προφανος ειναι αυτο και θα πρεπει να το πας σε καποιο τεχνικο να σου αντικαταστηση το καλωδιο,
atssssss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου, το σκέφτηκα αυτό που λες για το καλώδιο, αλλά θα το θεωρούσα πιθανό αν μου έκανε αυτές τις μαυρίλες όταν κουνούσα την οθόνη ή τρεμόσβηνε όταν κουνιόταν η οθόνη. Μου κάνει εντύπωση πως όταν αλλάζει η ανάλυση για κλάσματα του δευτερολέπτου η οθόνη δείχνει κανονικά η οθονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα