Προς το περιεχόμενο

Kleidwma cd

ripperakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Bebaios kai boreis ... afou to grapseis tha pareis ena gialoxarto kai ta tripseis apo kato tin epifaneia tou. Meta den ta borei me tpt na antigrafei se pc.

XA XA XA XA XA XA !!!!!!!! Poli kalo file egrapses

Δημοσ.

oxi min to dokimaseis einai akomi xeirotero. Sou spaei ta neura toso poly pou les to e3is aplo.

den prokeitai na (3ana)agoraso apo autin tin etaireia pote

h () paei stin periptosi pou exeis skasei kapoia lefta. Epeidi omos milame gia audio cd opos katalabaino i moni asfalis methodos kleidomatos einai auti pou idi proteina esto kai mi realistiki. Ola ta kleidomata gia audio cds basizontai sto gegonos oti ta audio players einai pio anektika sta faults apo ta cd-rom players ara prostheteis systhmatika sfalmata. Epeidi ena cd-rom player einai ena superset enos audio cd player boreis na kaneis emulate auti tin simperifora kai terma.

P.S: Tora apla mia mantepsia: Thes na grapseis audio cds kai na ta pouliseis kai na min boroun na ta antigrapsoun oste na eisai o monos promitheutis. An yphrxe tropos den ta to eixan kanei alloi prin apo esena ? Epipleon ean opos ypopteuomai ta cds pou thes na antigrapseis einai pneumatiki idiokthsia kapoiou allou eisai kai paranomos opote prosopika ean agoraza apo esena tetoio cd tha etroges trelh kataggelia. Opote sou proteino apla na to 3exaseis...

Δημοσ.

akou den thelw na poulisw tpt (1)

meta thelw na domimaso kati (2)

kai meta den me endiaferei an kapios to 3eklidwsei (30

opote ena pm tha itan oti prepei pws na to kanw .. i edw np

:-)

Δημοσ.

Kai oso skeftomai oti ola auta ta programmata efoson xrhsimopoiouhthoun gia "prostasia" cd pou pouliountai katapatane to "right of fair use" kai tha eprepe na se autes tis periptoseis na krinetai paranomi i xrisi tous(kati to opoio bebaia den ginetai) mou tin bidonei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...