Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
υπάρχει ένας κοινόχρηστος υπολογιστής στο σπίτι ο οποίος αποτελείται από τα εξής κομμάτια:

Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual core E5300 2.6GHz

Μητρική: Gigabyte GA-G31M-ES2C

Ram: 4GB ddr2

Σκληρός Δίσκος: Western Digital Blue 500GB 7200rpm 16mb cache

Τροφοδοτικό: Allied 450W (Ξέρω , δεν το ξέρει η μάνα του, αλλά η δικιά μου μάνα έτσι τον είχε πάρει τον υπολογιστή, έτοιμο, με ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα)

Οθόνη: Samsung SyncMaster 22'' 1680*1050

Ποσό που διαθέτουμε: 350-400€

Χρήση υπολογιστή : ταινίες, internet, και μπορεί κανένα Sims η αδελφή μου

Θα κρατήσουμε την υπάρχουσα οθόνη, και το κουτί

Δε χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Χίος , θα βόλευε π.χ. e-shop, αλλά και από άλλο μαγαζί αν είναι όλα τα κομμάτια από ένα δεν υπάρχει θέμα

Θα το συναρμολογίσω εγώ το σύστημα

Δεν θέλω λειτουργικό σύστημα 

Αξίζει να αναβαθμίσω κάτι σε αυτό το (αρχαίο) σύστημα ή να πάω σε κάτι καινούριο (μητρική, επεξεργαστή, Ram, σκληρό), και αν ναι σε τι;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα το έβαζα μια αγγελία και θα πήγαινα σε νέο κρατώντας μόνο τον σκληρό ώς δεύτερο.

post-182716-0-01389500-1478035150_thumb.jpg

Δημοσ.
-

οτι ειπε και ο Radiohead παραπανω.κρατας τον σκληρο

Σου παραθετω και εγω ακομα μια εναλλακτικη. Οι ι3 (6100>6098)εχουν διαφορα στην εσωτερικη καρτα γραφικων, αλλα αν δεν παιζεις βαρια παιχνιδια δεν σε αποσχολει. και σε τυπου λολ-cs θα αντεπεξελθουν.

post-381096-0-97046900-1478035876_thumb.png

Διαφορετικα μπορεις να καταφυγεις σε καποιο μεταχειρισμενο ΧΕΟΝ 771 για 775, να αλλαξεις τροφοδοτικο και να βαλεις ενα ssd, με το κοστος να ανερχεται καπου στα 150-200 ευρω. Ισως και μια καρτα γραφικων απλη(αλλα δεν αξιζει τοσο σε σχεση με το νεο συστημα)

Δημοσ.

Εξαιρετική η σύνθεση του radiohead, τα ίδια σκεφτόμουν να σου προτείνω αλλά με πρόλαβε. Η μόνη αλλαγή που θα έκανα θα ήταν το τροφοδοτικό. Καλό το munich 430, προσωπικά όμως θα πρότεινα αυτό λόγω των 5 χρόνων εγγύησης κι ας είναι 8€ ακριβότερο. Άν δεν θέλεις να ξεφύγεις όμως με τίποτα από το budget, μείνε και με το munich, εντάξει θα είναι.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις 

Επειδή, αν και δεν το είπα , κουτί σκέφτομαι να μην πάρω , και να τα βάλω σε αυτό που υπάρχει ήδη.

Επομένως λέω να καταλήξω στα παρακάτω (αυτά που πρότεινε ο Radiohead, με το τροφοδοτικό που προτείνει ο jeandoumpier)

sw3xcnsm.png

Και κάτι τελευταίο , για τον επεξεργαστή δε χρειάζεται να αλλάξω την ψύχτρα, θα είναι οκ με τη δική του?

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις 

Και κάτι τελευταίο , για τον επεξεργαστή δε χρειάζεται να αλλάξω την ψύχτρα, θα είναι οκ με τη δική του?

Ναι, θα ειναι μια χαρα, δεν χρειαζεται aftermarket .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...