sam75 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα στην σούπερ λιγκα και με πόσους πόντους διαφορά; Για πείτε... Όχι φανατικά άτομα.
thant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μα φυσικά όπως πάντα ο τρύλος, γιατι εχει την καλύτερη ομαδα στον κόσμο και καθε χρονο παίρνει το πρωτάθλημα γιατι εχει πάντα παιχταραδες!!! Θα το πάρει με 20 βαθμους διαφορά γιατι ήδη ειναι απο τον δεύτερο 4 βαθμους και με μια τεσσάρα την κυριακη παει στους 7... και άντε γεια. Σοβαρά τωρα, υπάρχει περίπτωση να το παρει αλλη ομαδα υπό αυτές της συνθήκες? Γίναμε πρεμιερ λιγκ και δεν το πηρα χαμπάρι? Εσυ τι λες? Εγω πάντως λεω οτι πει ο Βαγγελας. 1
sam75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μα φυσικά όπως πάντα ο τρύλος, γιατι εχει την καλύτερη ομαδα στον κόσμο και καθε χρονο παίρνει το πρωτάθλημα γιατι εχει πάντα παιχταραδες!!! Θα το πάρει με 20 βαθμους διαφορά γιατι ήδη ειναι απο τον δεύτερο 4 βαθμους και με μια τεσσάρα την κυριακη παει στους 7... και άντε γεια. Σοβαρά τωρα, υπάρχει περίπτωση να το παρει αλλη ομαδα υπό αυτές της συνθήκες? Γίναμε πρεμιερ λιγκ και δεν το πηρα χαμπάρι? Εσυ τι λες? Εγω πάντως λεω οτι πει ο Βαγγελας. Φίλε χωρίς παρεξήγηση καλύτερη ομάδα δεν έχει... Φέτος η καλύτερη ομάδα είναι ο παναθηναϊκός, το καλύτερο ποδόσφαιρο το παίζει ο Παοκ, την καλύτερη διαιτησία την έχει ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν συμφωνείς. Δεν αναφέρω την Αεκ γιατι δεν έχει να δείξει τίποτα. Επίσης ο πανιώνιος μου αρέσει φέτος. Με αυτή την διαιτησία δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει άλλος όντως... 1
tzizzz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ο ιμπαρμπο τιμωρηθηκε και θα βαφει τα καγκελα στην λεοφωρο για κανα διμηνο αρα μαλλον θα το παρει ο πανιωνιος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις