Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο forum! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερο ενοχλητικό αλλά με προβληματίζει η ύπαρξή του.Πιο συγκεκριμένα, όταν πατάω να γίνει sutdown, κάνει αρκετή ώρα (γύρω στα 5-10 λεπτά αν δεν κάνω λάθος) μέχρι να απενεργοποιηθεί πλήρως το pc. Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια ρύθμιση ή λύση που να με βοηθήσει. Επίσης έχω Windows 10 που τρέχουν από SSD. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ!
ss13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσεις να μπεις σε Safe Mode , να κάνεις shut down από Safe Mode για να δεις εαν κλείνει κανονικά από εκεί ; Λογικά κάποιο πρόγραμμα σου κάνει το θέμα , χαρακτηριστικά υπολογιστή κατέβασε http://www.piriform.com/speccyπήγαινε Summary ( άφησε το να δημιουργήσει την αναφορά 10 δευτερόλεπτα ) , μετά πήγαινε File - Save asText File ( σώσε την αναφορά στο desktop ) , μετά Browse - Επιλέγεις το αρχείο από την Επιφάνεια Εργασίας Επισύναψη Αρχείου Απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσεις να μπεις σε Safe Mode , να κάνεις shut down από Safe Mode για να δεις εαν κλείνει κανονικά από εκεί ; Λογικά κάποιο πρόγραμμα σου κάνει το θέμα , χαρακτηριστικά υπολογιστή Δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια, θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για τη συμβουλή! Χαρακτηριστικά: Intel Celeron G530 2.4 GHz, Gigabyte H61M-S2PV Motherboard, Gigabyte Radeon HD6570 1GB, 4GB RAM DDR3 532MHz, HDD Seagate ST31000528AS 931GB, SSD Transcend TS256GSSD370S 238GB, Windows 10 Pro 64-bit. Intel Celeron G530 2.4 GHz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα