Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Βρέθηκε χθες σε αυτοκίνητο γνωστού μου ηλεκτρονικός κοριός παρακολούθησης ήχου.

Η συσκευή ήταν ίδια με αυτή (χωρίς το λογότυπο android) : http://www.abashop.gr/p.Korios-Parakoloythisis-Mini-A8.757068.html

Ήταν κολλημένη με ταινία μέσα στα πλαστικά. Δεν την πειράξαμε και προς το παρόν την αφήσαμε στη θέση της μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε γιατί πλέον φοβάται ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο σπίτι του. 

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να βρεθεί? Υπάρχουν στο εμπόριο κάποιες συσκευές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν δουλειά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο γνωστός σου τι δουλειά κάνει;

Εισαγγελέας; Δουλεύει στην ΕΥΠ; Δικαστής; Έχει νυχτερινα μαγαζια; Εφοπλιστης;

Πως βρέθηκε κοριός και ποιος να του τον έβαλε;

Το πολύ πολύ ή γυναίκα του να το έβαλε μπας και έχει καμία ερωμένη ;)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερώνετε το "νομικο εκπροσωπο" σας αν ασχολειται με τετοια και σας καθοδηγει αν θα τα   βγαλετε ή οχι...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δε ξερω την ηλικα που το "διαβασε" με αυτη την εννοια ρωτας για να σε βαλει σε διαδικασια και να σε ενημερωσει πως κινησε περα απο τη πλακα και ισως καποια στενη επαφη που εχεις που μπαινει σε αυτη τη διαδικασια και να μην βρεθεις εκτεθημενος ουτε να νιωθεις ανασφαλης συμφωνα με αυτο που προβλεπετε απο  το Νομο..καταλαβες..//τε.

"Βιαζεσαι" akiz.. :shifty:  να ερμηνευσεις,  γι αυτο γραφω σε αυτο το κλιμα.. σκεψου ευχαριστες και δυσαρεστες συνεπειες

σε κατι τετοιο οταν κοινοποιηται(και μαλιστα και η συσκευη..) ;) και ζητα sυμβουλη σε ενα αντιστοιχο φορουμ που εχεις διαβασει πως γραφουν εδω και τι γραφουν... απο τα 180 μυνημτα το διακρινω αυτο κατω απο το fakename  στη φωτο.

Με καλη διαθεση τα παραπανω!

:-)

Και για να σε καλυψω στα επομενα ερωτηματικα εαν αφιερωσεις χρονο να καταλαβεις.., επειδη ανοιξες το θεμα να προλαβω παρεξηγησεις του πληκτρολογιου ελπιζω να ειναι μονο {παρερμηνευσεις}  ο πρωτος που σου απαντησε με ευχαριστη διαθεση σου τα εγρφαψε και αρκετο χιουμορ οχι για να υποβαθμισει ή οτιδηποτε αλλο το ερωτημα σου.

Στο δια ταυτα, options...

1) το λυνετε μονοι σας καλη επιτυχια!

ή

2)Απευθυνεσται σε καπιον που ξερει.. καλη επιτυχια!

ή

3)Απευθυνεσται σε δικηγορο που γνωριζει ακριβως τι πρεπει.. και τι δεν πρεπει. να κανετε ωστε σε οτιδηποτε να μην εχετε  "αδυνατησει τη θεση σας λογο λαθασμενης διαχειρησης!!! καλη επιτυχια!

Με καλη διαθεση τα παραπανω!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο γνωστός σου τι δουλειά κάνει;

Εισαγγελέας; Δουλεύει στην ΕΥΠ; Δικαστής; Έχει νυχτερινα μαγαζια; Εφοπλιστης;

Πως βρέθηκε κοριός και ποιος να του τον έβαλε;

Το πολύ πολύ ή γυναίκα του να το έβαλε μπας και έχει καμία ερωμένη ;)

Τίποτα από αυτά. Μια κανονική δουλειά έχει που δεν σχετίζετε με κάτι από αυτά. Για ερωμένες κτλ δεν γνωρίζω, δεν μου έχει πει κάτι τουλάχιστον. 

Ενημερώνετε το "νομικο εκπροσωπο" σας αν ασχολειται με τετοια και σας καθοδηγει αν θα τα   βγαλετε ή οχι...

Το θέμα δεν είναι πως θα κινηθεί νομικά. Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να βρεί αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο σπίτι του γιατί πλέον νιώθει ανασφάλεια ακόμα και μέσα στο σπίτι του. 

Δημοσ.

αυτο δε κραταει πολλες μερες μεχρι ναδειασει η μπαταρια εκτος κ αν παιρνει ρευμα φυσικα.

Μαλλον για γκομενοδουλεια μου μυριζει,η που αν ειναι μτχ το αμαξι απτον προηγουμενο.

Δημοσ.

Τίποτα από αυτά. Μια κανονική δουλειά έχει που δεν σχετίζετε με κάτι από αυτά. Για ερωμένες κτλ δεν γνωρίζω, δεν μου έχει πει κάτι τουλάχιστον. 

Μοναχοφαγας ο φιλος σου λοιπον...

αυτο δε κραταει πολλες μερες μεχρι ναδειασει η μπαταρια εκτος κ αν παιρνει ρευμα φυσικα.

Μαλλον για γκομενοδουλεια μου μυριζει,η που αν ειναι μτχ το αμαξι απτον προηγουμενο.

Εαν το τοποθετησεις σε αυτοκινητο, ποσο δυσκολο ειναι με δυο ηλεκτρολογικους κλεφτες να παρεις ρευμα απο οτιδηποτε περναει εκει κοντα. Μιλαμε για αυτοκινητο που λογικα αυτος που το εβαλε ειχε χρονο. Η μηπως το ειχαν κολλησει κατω απο το καθισμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω κάτι άλλο?

Εφόσον αυτό το πράγμα έχει sim μέσα, και στην Ελλαδα είναι όλες δηλωμενες , θα μπορέσεις εύκολα να βρεις ποιος εμπλεκετε.

Όσο για τους ανιχνευτές "κοριων", απλά θέλεις μία συσκευή που να αντιλαμβάνεται τα μικροκύματα που εκπέμπει το κινητό.

Με λίγη τυχη,ακομα και ενα παλιό ραδιοφωνακι θα σε βοηθήσει.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

δεν ειναι απαραιτητο να εχει sim ...μια μπαταριουλα

μου κανει εντυπωση πως εντοπισε ο φιλος το κοριο.....

το ποιο απλο ειναι να πας στην ασφαλεια η τους τηλεφωνας και ερχονται σπιτι αν δεν εχεις κατι να κρυψεις

θα σου βρουν σε ελαχιστο χρονο τα παντα αν υπαρχουν ,,....

Δημοσ.

Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο ή το έχει πάρει μεταχειρισμενο? Υπάρχουν GPS tracker που έχουν δυνατότητα για live ήχο με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Μήπως έχει βάλει ή το είχε ήδη αν είναι μεταχειρισμενο από πριν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο πήγα να πω

Εχω δει κατι τετοια μηχανάκια που τα βάζουν οι ιδιοκτήτες στα αμάξια τους ετσι ώστε αν κλαπεί να μπορει να βρει που ειναι

Ηταν ιδια με αυτο που έδειξες χωρίς το λογότυπο android

Η βασική του ιδέα ειναι να σου δώσει ενα στίγμα

Που βρίσκεται το αυτοκίνητο σου

Προφανώς εχει και δυνατοτητα για ηχητική παρακολούθηση

Επεξ/σία από zourman1981

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...