programmer21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια βοηθεια αν ειναι δυνατον: Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2016 από programmer21
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Η λύση είναι 2 γραμμές. Τι βοήθεια ακριβώς χρειάζεσαι;
programmer21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 στο οτι δεν εχω διδαχθει ακομα αυτο...ξερω μαλακια αλλα δυστυχως!!!
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μου φαίνεται παράξενο να σου βάζει κάποιος άσκηση με πράγματα που δεν έχεις διδαχθεί. Αν έχεις διδαχθεί ανάθεση μεταβλητών και κλήση συναρτήσεων τότε μπορείς να τη λύσεις. Τι ακριβώς έχετε κάνει;
programmer21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Η λύση είναι 2 γραμμές. Τι βοήθεια ακριβώς χρειάζεσαι; τις 2 αυτες γραμμες να παραδωσω την εργασια...χαχαχ
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 τις 2 αυτες γραμμες να παραδωσω την εργασια...χαχαχ Βεβαίως. Μπορώ να στις παραδώσω σήμερα κιόλας. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου στείλω λογαριασμό τραπέζης να μου καταθέσεις τα 30 ευρώ της εργασίας.
NickSym Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση αν δεν έχεις να ρωτήσεις κάτι της προκοπής... Αν δεν ξέρεις πως χρησιμοποιείται και τι κάνει η puts τότε απλά .. GOOGLΑΡΕ ΤΟ. Αν δεν μπορείς ούτε αυτό, πάρε σειρά για τα καρτελάκια των αιωνίων.. 1
kaliakman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μου φαίνεται παράξενο να σου βάζει κάποιος άσκηση με πράγματα που δεν έχεις διδαχθεί. Αν έχεις διδαχθεί ανάθεση μεταβλητών και κλήση συναρτήσεων τότε μπορείς να τη λύσεις. Τι ακριβώς έχετε κάνει; Συναρτήσεις; Αυτό μάλλον είναι στην Πληροφορική ΙΙ μην τον μπερδεύεις . Βασικά δεν έχει καν πλάκα. Θες την λύση; Πάρε να δούμε τι θα καταλάβεις: #include <stdio.h> int main(void) { char*str=" ######\n ## ##\n#\n#\n#\n#\n#\n ## ##\n ######\n"; puts(str); return 0; } Έτσι και αλλιώς δεν θα σου προσφέρει τίποτα. 2
παπι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 int main(int argc, char **argv) { const int gridSize = 16 * 16; char gridBuffer[gridSize + 1] = { 0 }; int i = 0; int t = sqrt(gridSize) / 3; for (i = 0; i < gridSize; i++) { int x = i % (int)sqrt(gridSize) - t - 2; int y = i / (int)sqrt(gridSize) - t; if((int)sqrt(x*x + y*y) == t && x != t) gridBuffer[i] = 'C'; else gridBuffer[i] = ' '; if ( !(i % (int)sqrt(gridSize))) gridBuffer[i] = '\n'; } puts(gridBuffer); return 0; } 2
kaliakman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 int main(int argc, char **argv) { const int gridSize = 16 * 16; char gridBuffer[gridSize + 1] = { 0 }; int i = 0; int t = sqrt(gridSize) / 3; for (i = 0; i < gridSize; i++) { int x = i % (int)sqrt(gridSize) - t - 2; int y = i / (int)sqrt(gridSize) - t; if((int)sqrt(x*x + y*y) == t && x != t) gridBuffer[i] = 'C'; else gridBuffer[i] = ' '; if ( !(i % (int)sqrt(gridSize))) gridBuffer[i] = '\n'; } puts(gridBuffer); return 0; } Είπα να τρολλάρω αλλά βαρέθηκα.. GG πάντως
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Από κάτι τέτοια threads μου λείπει ο imitheos... 1
anon667 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αυτό πάντως με το καρτελάκι αιωνίων δεν ισχύει. Τις τελευταίες βδομάδες έχω δει πολλά άτομα για junior θέση, που όλοι έχουν πτυχίο απο σχολή πληροφορικής (κάποιοι και μεταπτυχιακό) και οι περισσότεροι δυσκολεύονται στο να κάνουν μία αναζήτηση σε έναν πίνακα για να ελέγξουν αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο μέσα ή όχι. Like... WTF.
defacer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και το αφαίρεσε ο τρόμπας για να μην το ανακαλύψει κανείς. Πότε θα σταματήσουμε επιτέλους να τους δίνουμε έστω και ακαταλαβίστικες λύσεις και να τους λέμε your attempt or GTFO? 5
georgemarios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Well, πρέπει να αποδεχθούμε πως το forum δεν είναι help desk και ο καθένας μπορεί να δώσει απαντήσεις που να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν. Γιατί έτσι. Είναι μέρος της μαγείας Πέρα από τη πλάκα, νομίζω η αποτελεσματικότερη απάντηση σε τέτοιου είδους threads είναι "30 ευρώ, PM αν ενδιαφέρεσαι". Τελεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα