Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα της Logitech:

https://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=10572824031

Η έκπτωση εμφανίζεται στο τελευταίο στάδιο, λίγο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση ρεφεραλ!
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αλλαγη τιτλου απο 

30% έκπτωση σε 2 προϊόντα Logitech @Amazon UK

σε 

30% έκπτωση με 2 επιλεγμενα προϊόντα Logitech @Amazon UK

Δημοσ.

Έχω καταστραφεί με εσάς βρε! Δεν πήρα την προχθεσινή προσφοράς και τσίμπησα σήμερα 4 πράγματα με κόστος 178 λίρες ....

g602, g619, h800 και m535

Νομίζω οι τιμές σε σχεση με Ελλάδα απλα δεν υπάρχουν .

Συγκριτικά με την προχθεσινή είδε κανεις ;

Δημοσ.

Κ400 Plus, το είχα πάρει κάπου 15.99 λίρες είτε στο Prime Day τον Ιούλιο, είτε στο black friday πέρσυ, 30 λίρες τώρα.

Ομοίως την camera την C920 ίδιες εποχές κάπου 30.99 λίρες, πλέον 57 λίρες.

Σιγά τις σοβαρές προσφορές του Amazon. Να πώ ότι έδινε το K830 μισή τιμή ή με κάποια σοβαρή εκπτωση ΟΚ.

Τις σαβούρες μόνο έβγαλε μπας και ξεπουλήσει πρίν το black friday.

Δημοσ.

Σαβούρες δεν τα λες οσα εχει, μολονότι καποια ειναι παλια και έχουν όντως παίξει και χαμηλότερα. Το κ400 ίσως να το εχω παρει και φθηνότερα απο Ελλάδα.

Αλλα σε σχεση με την προχθεσινή τωρα που μπήκα στο νήμα και θυμήθηκα τιμές νομίζω ειναι καλύτερες ακομα και αν προσθέσουμε μεταφορικά εδώ και την έλλειψη του mousepad ....

Δημοσ.

Σαβούρες σε σχέση με τα Logitech που θα μπορουσαν να συμμετέχουν στην προσφορά και δε μπαίνουν επίτηδες.

Τέλος πάντων, σε σχέση με τις αρχικές τιμές είναι προσφορά.

Σε σχέση με τις τιμές που έχουν παίξει στο παρελθόν, είναι κοροϊδία. Ανέφερα και το γιατί, με παραδείγματα που αγόρασα εγώ προσωπικά από Amazon. Το δε K400 Plus το αγόρασα 12 Ιουλίου τελικά, όχι στο περσυνό Black Friday. Για 15.99, θεωρώ ότι τα αξίζει με το παραπάνω κι αν βρώ κι άλλο σε τέτοια τιμή, θα πάρω και για τη μέσα κρεβατοκάμαρα για να αντικαταστήσω το Xebec Mini που έχω. Αλλά για 29.99 με -30% "εκπτώση" και μόνο αν πάρω 2 Logitech προϊόντα, είναι καθαρά κοροϊδία.

Δημοσ.

Στο ΜΚ330 αντί να βάλουν ένα Marathon mouse να πεις παίρνω desktop set της προκοπής, πάνε και μου βάζουν ένα μικροσκοπικό χρέπι για ποντίκι, να μην μπορείς με τίποτε να κάνει δουλειά. Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, μετά το S530 το χάος. Κακώς δεν πήρα άλλο ένα σετ τότε που έπαιζαν ακόμη στην αγορά και το eshop τα ξεστοκάριζε με 20-30 ευρώ.

Δημοσ.

Έχω καταστραφεί με εσάς βρε! Δεν πήρα την προχθεσινή προσφοράς και τσίμπησα σήμερα 4 πράγματα με κόστος 178 λίρες ....

g602, g619, h800 και m535

Νομίζω οι τιμές σε σχεση με Ελλάδα απλα δεν υπάρχουν .

Συγκριτικά με την προχθεσινή είδε κανεις ;

Εμένα έχουν βάλει στο μάτι αλλά δε θα τους περάσει...
Δημοσ.

Σαβούρες σε σχέση με τα Logitech που θα μπορουσαν να συμμετέχουν στην προσφορά και δε μπαίνουν επίτηδες.

Τέλος πάντων, σε σχέση με τις αρχικές τιμές είναι προσφορά.

Γενικά μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Δεν έχουν βάλει τα πολύ καινούρια τους προϊόντα.

Αλλά όπως έγραψα και εδώ (πριν ανοίξει αυτό το θέμα) υπάρχουν και πολύ καλοί συνδυασμοί σε τιμές που δεν έχουν ξαναπαίξει.

Δημοσ.

καλημερα

εμενα παντως μου βγαζει 

Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order.

Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order.

Δημοσ.

Βρε τι μου κάνετε ....

G910 kai g502 μου βγαίνουν στα 150€ ( επαγγελματικό αφμ)!

Θα κρατηθώ, θέλω κάρτα γραφικών πρωωώταααααα!!!! 

Δημοσ.

Το G402 (που έχω 2 τεμάχια σε σπίτι και δουλειά και αγαπώ ιδιαιτέρως) μαζί με το G610 βγαίνουν στα €110 με την αποστολή, με αντίστοιχη τιμή skroutz με διαθεσιμότητα και αποστολή πάνω από €180. Φοβερό σετάκι για gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...