Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Μην τυχόν και βγει πρώτο σε κάτι το Xbox One αμέσως όλα τα (Pro)βατα να κράξουν στα σχόλια.

2)Ξέρω πολύ καλά ότι κράζετε το Xbox One και την Microsoft γιατί είστε απογοητευμένοι από την Sony και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας άμα κάνει μια "βόλτα" στα forums του Playstation οποί οι κάτοχοι του PS4(προσοχή μιλάμε για άτομα που έχουν PS4 και ξέρουν τι γίνεται όχι για απλούς fans που δεν ξέρουν τίποτα)διαμαρτύρονται για τα παιχνίδια που δίνει η Plus,για τα exclusives,για το ότι δεν υπάρχει κανονικό backwords compatibility και πρέπει να δίνουν λεφτά στο PS Now και άλλα πολλά όποτε να ξέρετε ότι δεν κοροϊδεύεται κανέναν.

3)Το καταλάβαμε ότι το PS4 έχει λιγότερες πωλήσεις από το Xbox One γιατί πολλοί περιμένουν το PS4 Pro γι'αυτο δεν χρειάζεται να το γράφουν όλοι στα σχόλια τους αλώστε δεν είναι τυχαίο το ότι κανένας "ειδικός" στο gaming αν τον ρωτήσεις πια είναι οι καλύτερη κονσόλα δεν θα πάει "αυτή είναι γιατί έχει περισσότερες πωλήσεις" και αυτό γιατί ξέρουν ότι οι πωλήσεις έχουν να κάνουν με το τι προτιμάει ο κόσμος και η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις δεν είναι πάντα η καλύτερη....                                                  

Δημοσ.
Για να ξερουμε τι λεμε... μονο ps4 υπαρχει. η microsoft ας κατσει στα pc της!!

Ναι και μετά, αφού γίνει μονοπώλιο δε νομίζω να σε χαλάσει αν η Sony πάει τη τιμή στα ύψη, σωστα ?

• Like 1
Δημοσ.
Ναι και μετά, αφού γίνει μονοπώλιο δε νομίζω να σε χαλάσει αν η Sony πάει τη τιμή στα ύψη, σωστα ?

Καλά πώς τα σκέφτεστε αυτά ? Από την στιγμή που έχει διπλάσιες πωλήσεις είναι σαν μονοπώλιο, άνετα θα μπορούσε να το εκμετάλλευτει.

Δημοσ.
Αυτό μας δείχνει ότι οι άγγλοι δεν ξέρουν να επιλέγουν κονσόλα!!

:P

Ναι και ξερουν οι Ελληνες μαθανε ολα τα αποβλακωμενα το pro στο playstasion και να σου το φανμπειζ.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ λογικό μιας και πολύς κόσμος ειναι σε αναμονή για το ps4 pro.
Επίσης πολλοί που εχουν ps4 αγοράζουν Xbox one τώρα που εχει πέσει η τιμή του και εχει μαζευτεί μια καλή βιβλιοθήκη τίτλων.
Επίσης το Xbox one S είναι πανέμορφο και βγήκε όπως έπρεπε να βγει απο την αρχή της κυκλοφοριας του.
Και εγώ που εχω ps4 απο day one τώρα τα Χριστούγεννα θα αγοράσω Xbox one S.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...