Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος λόγος να πάρεις xbox άμα εχεις ενα normal gaming PC? 

Αμα θες να διαθεσεις ενα ποσο για gaming θα σου προτεινα να παρεις ενα  καλο pc παρα μια κονσολα , εχει πολλες περισσοτερες δυνατοτητες απο οτι τα xbox,ps4 .

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αμα θες να διαθεσεις ενα ποσο για gaming θα σου προτεινα να παρεις ενα  καλο pc παρα μια κονσολα , εχει πολλες περισσοτερες δυνατοτητες απο οτι τα xbox,ps4 .

η αλήθεια ειναι οτι σα pc user  ποιο πολυ λιγουρεύομαι ενα ps παρα ενα xbox :( αρα πιστεύω εχει ήδη χάσει ενα μεγάλο μερος τις αγοράς.

Δημοσ.

Τα μισά και παράπανω σχόλια στο συγκεκριμένο τόπικ είναι από funboys, κυρίως από ps4 μεριά και πραγματικά γελάω με την κατάντια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Το gaming λίγο πολύ θα παραμείνει ως έχει και μέχρι το 2020 με αυξητική τάση για τα pc θα εκτιμουσα εγώ προσωπικά

Αλίμονο πάντως αν οδηγηθούμε στο να υπάρχουν μόνο παιχνίδια σαν του appstore και του playstore

Διαφωνω οτι εχει μπει στον αυτοματο πιλοτο. Μια κινηση αρκει για να μηδενιστουν οι πωλησεις αμεσα.

Οπως τα βλεπω ομως, οι κονσολες παιζουνε με τη φωτια. Θα γινει αθλημα για τους λιγους, αν συνεχιστει η κατασταση με αλλαγη κονσολας ανα 2-3 χρονια κι αυξητικη ταση στις τιμες των παιχνιδιων. 

Τωρα που μπηκαν και τα VR στο χορο... διπλασιαζεται το κοστος.

Για το φορητο gaming, συμφωνω.

Δημοσ.

η αλήθεια ειναι οτι σα pc user ποιο πολυ λιγουρεύομαι ενα ps παρα ενα xbox :( αρα πιστεύω εχει ήδη χάσει ενα μεγάλο μερος τις αγοράς.

Σαν pc user πιο πολύ λιγουρευομαι Xbox τώρα που μας κάνει το κόλπο να έχουμε exclusives του one στο pc να τα αγοράζουμε μία φορά και να μπορούμε να συνεχίζουμε τη πρόοδο μας σε οποιαδήποτε από τις δύο πλατφόρμες

Από ένα σημείο κι έπειτα μπορεί να πάρουμε Xbox ενώ έχουμε pc και να έχουμε ήδη μία βιβλιοθήκη παιχνιδιών, τα οποία μπορούμε να παίξουμε σε άλλο χώρο που δεν έχουμε pc, στις διακοπές σε εξοχικό κτλ

Σαν συμπληρωματικό του pc το Xbox αρχίζει και φαντάζει τέλειο, το PS από την άλλη με λίγους τίτλους διαμάντια είναι αδιάφορο..

Εχει σχεδον μηνα που πηρα την κονσολα limited εκδοση του Gears. Η κονσολα στο θεμα του software εχει μεγαλο θεμα ιδιως το dashboard! Το καλυτερο dashboard που εχει βγαλει η Microsoft ητανε το πρωτο του 360. Απλο, ελαφρυ και χωρις προβληματα. Μονο που εβαζες τα Themes εφτανε.

να σε ρωτήσω η έκδοση του gow 4 που πήρες έχει μέσα το γαμάτο χειριστήριο; Γιατί είχα δει ωραία χειριστήρια με θέμα το gow

Δημοσ.

Πολύ ακριβό το elite και νομίζω το omen είναι και πιο όμορφο (και το λιγουρευομαι παρεμπιπτόντως θα πρέπει να συγκρατηθώ να μην προβώ σε αυτό το περιττό εξοδο, αλλά θα πρέπει να παλεψω πολύ με τον εαυτό μου :P)

Του jd το βρίσκω λίγο meeeh σε σχέση με τα άλλα δύο..

Δημοσ.

Τωρα χτυπαω σε δημοπρασια το gow elite. Ναι το omen ειναι ποιο ομορφο απο το fenix. Αλλα σαν παιχνιδι το GOW 4 το βρηκα καλο και η ιστορια του δεν ειναι παρα ενας προλογος( Περιμενουμε τριλογια).

Δημοσ.

Τωρα χτυπαω σε δημοπρασια το gow elite. Ναι το omen ειναι ποιο ομορφο απο το fenix. Αλλα σαν παιχνιδι το GOW 4 το βρηκα καλο και η ιστορια του δεν ειναι παρα ενας προλογος( Περιμενουμε τριλογια).

Εγώ το παίζω σε pc που παραδόξως είναι άψογο port

Το ότι μπορω να πάρω ένα Xbox και να συνεχίσω από κει το παιχνίδι μου αφού είμαι και εκεί κάτοχος του τίτλου και ας μην έχω κονσόλα είναι ένα μεγάλο θετικό για το Xbox έναντι του ps4

Και όσο αυτή η δεξαμενή παιχνιδιών θα διευρύνεται η ζυγαριά θα γυρει περισσότερο προς το Xbox γενικά, και τα win 10 βεβαίως

Επίσης με ψηφιακή αγορά μου έκαναν δώρο και τα προηγούμενα 4 gow για κονσόλα, δηλαδή σα να προσπαθούν όσο μπορούν να σε κάνουν να έχεις και one και win 10 φυσικά

Δημοσ.

Εγω εκανα το λαθος να αγορασω την τετραλογια γιατι νομιζα μονο γιατι την steelbook ητανε διαθεσιμοι οι κωδικοι. Μετα απο μιαμιση βδομαδα μου στειλανε τους κωδικους.. lol

Δημοσ.

Εγώ το είχα προπαραγγειλει (ψηφιακά, μία μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία και ενω είχαν ήδη αρχίσει να το παίζουν όσοι είχαν σκάσει τα 100αρια οπότε ήξερα ότι είναι καλό port) και τη περασμένη βδομάδα μου έστειλαν κωδικούς

Τέσπα ωραίο παιχνιδάκι, και το είχα καημό να μην έχουμε τη σειρά και στα pc

Άμα αλλάξω κάρτα θα ξεκινησω και forza

Δημοσ.

Προφανώς και έχει λίγο παραπάνω μερίδιο αγοράς τώρα το xbox γιατί πλέον είναι ή φάση με μία βιβλιοθήκη παιχνιδιών παίζεις σε κονσόλα και pc,το καλύτερο είναι ότι π.χ στο killer instict μπορεί να παίξει ένας από pc και ο άλλος από xbox και να παίζουν versus μαζί.

Εγώ πιστεύω οτι αν ή Μ$ το παίξει σωστά αυτό το χαρτί θα κερδίσει αρκετό κόσμο από την pc μεριά,δεν νομίζω να κοιτάνε να πάρουν κόσμο από την σονυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...