Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το βρισκω απολυτως λογικο μιας και αναμενεται αμεσα η διαθεση του pro. Ακομα και οσοι δε θενε το pro τηρουν σταση αναμονης ελπιζοντας σε καποια μειωση τιμης του απλου.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφού όλοι περιμένουνε το Ps4 Pro να βγει. Μακάκες είναι να πάρουν το slim ;

Άστους να χαίρονται όσο προλαβαίνουν.

Δημοσ.

Χαίρω πολύ ρε μαλάκες
Όλοι περιμένουν για το pro γι αυτό δεν πουλάει το κανονικό ps4 τόσο πολύ αυτή την στιγμή παντού .

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικα οσο κι αν βελτιωθει το xbox δεν αξιζει. εταιρια που προσπαθει να την κανει σε ολους τους πελατες τις δεν αξιζει.

Εισαι πολυ αντικειμενικος παντως ........παρα πολυ ομως και ανοιχτομυαλος δεν επηρεαζεσαι απο τα λογια που λεγανε πριν 15 χρονια ....

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω καμιά έκπληξη. Όσοι δεν έχουν ps4(αλλά και πολλοί που είχαν ή έχουν) περιμένουν το Pro. Δεν θέλει πολύ σκέψη.

Δημοσ.

υπαρχουν ατομα που τσακωνονται στα comments για το ποιο κλειδωμενο low end pc  console ειναι καλυτερο. Οταν η sony και η Ms βγαλουν κατι αξιολογο αντι να αρμεγουν τα fanboys τους τοτε ξαναμιλαμε. Αναβαθμισμενες κονσολες (wannabe pc αλλα ακομα στα 30fps παιζω), Online επι πληρωμη και remasters με το τσουβαλι. Παρε κοσμε fifa 2050 και cod black warfare infinite ops zombie edition remaster 16.5.2. Τσακωθειτε εσεις για τινος η τοστιερα τρεχει καλυτερα το pes. Οι ενδοξες μερες του console gaming μοιαζουν σαν θρυλος.

Μαζι σου φιλε μου, τοσα χρονια, αντε να εχουν και 5 παιχνιδια της προκοπης. Η κονσολες ειναι μονο για pvp, kana τεκκεν και κανα ποδοσφαιρακι

Δημοσ.

Νομίζω ότι ως το 2020 δεν θα μιλάμε για κονσόλες αφού όλα θα έχουν αλλάξει και ο επαναπροσδιορισμός του gaming θα είναι μόνο φορητός...οπότε θα δούμε πολλά..

Δημοσ.

Ολοι περιμένουν το Ps4 PRO όπως είπαν πολλοί απλά τα πράγματα, και μερικοί βρήκαν ευκαιρία στο μεταξύ να αναβαθμίσουν το xbox One που είχαν η που δεν είχαν, με το εξαιρετικό S

Tώρα όσον αφορά το ΧΒΟΧ Οne S επειδή το έχω είναι όντως το συγκεκριμένο μοντέλο η πιο All Around κονσόλα. Πολύ καλή h υλοποίηση της Microsoft και αξίζει κάθε αγορά αν δεν το έχεις.

Και λίγο offtopic τώρα άνετα θα τις άλλαζα με ένα καλο gaming pc παιδιά. Δεν υπάρχει το PC είναι αιώνες μπροστά. Ασχολούνται στις κονσόλες αν το κάθε παιχνίδι τρέχει στα 27,7 fps η στα 30 η αν έχει ανάλυση 900p αντί 1080p και με πιάνει κατάθλιψη. Είναι γελοίο δεν έχει νόημα. Βάζεις το παιχνιδάκι σου και παίζεις διαφορετικά αστό...

Δημοσ.

Νομίζω ότι ως το 2020 δεν θα μιλάμε για κονσόλες αφού όλα θα έχουν αλλάξει και ο επαναπροσδιορισμός του gaming θα είναι μόνο φορητός...οπότε θα δούμε πολλά..

Όσο οι τίτλοι στις φορητές είναι κατά κύριο λόγο σαβουρες μην περιμένεις να ασχοληθεί σοβαρά ο κόσμος με αυτούς και κυρίως να σκάσει τα λεφτά του σε αυτούς

Το gaming λίγο πολύ θα παραμείνει ως έχει και μέχρι το 2020 με αυξητική τάση για τα pc θα εκτιμουσα εγώ προσωπικά

Αλίμονο πάντως αν οδηγηθούμε στο να υπάρχουν μόνο παιχνίδια σαν του appstore και του playstore

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχχα εχω λυθεί στο γέλιο με αυτά τα άρθρα πολύ στέρηση μιλάμε για τους xbox fun το ότι είναι 20000000 μπροστά το ps4 δεν έχει σημασία?

Δημοσ.
Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αποδειχθεί ότι το XBOX ONE είναι all around καλύτερο σύστημα.

Ναι τώρα το πήραν χαμπάρι και έτρεξαν ολοι :) το ότι είναι ποιο φθηνό δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Εχει σχεδον μηνα που πηρα την κονσολα limited εκδοση του Gears. Η κονσολα στο θεμα του software εχει μεγαλο θεμα ιδιως το dashboard! Το καλυτερο dashboard που εχει βγαλει η Microsoft ητανε το πρωτο του 360. Απλο, ελαφρυ και χωρις προβληματα. Μονο που εβαζες τα Themes εφτανε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...