nek4d Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όσοι ενδιαφέρεστε κυρίως για το LastPass μη βιαστείτε γιατί απ ότι φαίνεται αλλάζουν πολιτική και παίζει δωρεάν sync με το app τους (κάποια extra features θα μείνουν επι πληρωμή), κάντε μια αναζήτηση πριν το πάρετε. https://secnews.gr/149967/lastpass-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/ Αργα το ειπες φιλτατε Και επειδη ηταν μονο για νεους χρηστες, ανοιξα νεο λογαριασμο, export απο τον παλιο, import στον νεο,... και voila o premium edit: σημερα ηρθε email που δινει 60 ημερες δωρεαν premium, οποτε μαλλον ειναι αυτη η προσφορα και οχι μονιμα δωρεαν sync με κινητα κλπ. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από nek4d 1
enterhere Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Όσοι ενδιαφέρεστε κυρίως για το LastPass μη βιαστείτε γιατί απ ότι φαίνεται αλλάζουν πολιτική και παίζει δωρεάν sync με το app τους (κάποια extra features θα μείνουν επι πληρωμή), κάντε μια αναζήτηση πριν το πάρετε. https://secnews.gr/149967/lastpass-είναι-πλέον-δωρεάν/ edit: σημερα ηρθε email που δινει 60 ημερες δωρεαν premium, οποτε μαλλον ειναι αυτη η προσφορα και οχι μονιμα δωρεαν sync με κινητα κλπ. Απο οτι διαβάζω στο site τους τώρα πλέον ο συγχρονισμός σε όλες τις συσκευές είναι δωρεάν. Παλαιότερα που το είχα δοκιμάσει ήταν trial και μετά από λίγο κλείδωνε και ζήταγε να αγοράσεις την premium έκδοση. Σήμερα που το δοκίμασα, συγχρονίζει κανονικά σε ταμπλέτα, κινητό και pc. Στον λογαριασμό μου, γράφει ότι λήγει σε 0 μέρες. Ευχαριστώ Chris93 για την ενημέρωση. https://lastpass.com/features/ https://www.lastpass.com 2
nek4d Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Indeed, το αλλαξαν. (Ας ελπισουμε να μην ειναι προσωρινο και μετα τα ξανακανουν premium, πχ. evernote)
javadoc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κανένας αν το fences είναι το v.3 για να παίζει στα Windows 10 ?
BoullyBoy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 μια χαρά τα προγραμματάκια, Ευχαριστώ πολύ τον TS. 2
manom18x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κανένας αν το fences είναι το v.3 για να παίζει στα Windows 10 ? Ναι είναι τo v3
Glarobats Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 μονο και μονο που δινεις 7$ περιπου για vpn για ενα χρονο, ειναι ολα τα λεφτα.Το τσιμπισα.
emmanuel5 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πάντως, 14 Eυρώ ( $15 ) για το bitdefender 2017 είναι πολύ καλή τιμή, ακόμη και αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα. 30 Ευρώ είναι η κανονική ετήσια συνδρομή και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα antivirus της αγοράς.
yiankap Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Επιλέγω το bundle των 8 € και επιλέγω να πληρώσω μέσω Paypal. Μου βγάζει την σχετική επιλογή σύνδεσης του paypal και δίνω τους κωδικούς. Όταν όμως κάνω κλικ στο connect δεν κάνει τίποτα και εξαφανίζεται η οθόνη του Paypal log in, να αρχίσω να ανησυχώ ? Y.Γ Άλλαξα ήδη τους κωδικούς του Paypal και έχω Kaspersky Internet Security εγκατεστημένο.
Avatar_GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Επιλέγω το bundle των 8 € και επιλέγω να πληρώσω μέσω Paypal. Μου βγάζει την σχετική επιλογή σύνδεσης του paypal και δίνω τους κωδικούς. Όταν όμως κάνω κλικ στο connect δεν κάνει τίποτα και εξαφανίζεται η οθόνη του Paypal log in, να αρχίσω να ανησυχώ ? Y.Γ Άλλαξα ήδη τους κωδικούς του Paypal και έχω Kaspersky Internet Security εγκατεστημένο. Μην πληρώνεις σε δολάρια, αλλά βάλε το paypal να κάνει την μετατροπή σε ευρώ και όχι την κάρτα σου.... κολλάει λόγο capital control έτσι.
Bourdoulas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δεν ισχύει το παραπάνω. Εγώ κάνω αγορές από το Hubble Bundle κανονικά σε δολάρια. Και την μετατροπή μου την κάνει η τράπεζα. Και γνωρίζω και άλλους που κάνουν το ίδιο. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Δοκίμασε με άλλο browser για αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα