Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο επαναρυθμιση του ρουτερ απο την τεχνικη υποστηριξη της hol δεν μπορω να συνδεσω τον extender tl-wa850re.

όταν το αγορασα συνδεθηκα με ethernet βαζωντας στο http://tplinkrepeater.net admin & admin για ονομα και κωδικο και το ρυθμισα.

τωρα όλο faild μου λεει και με wifi δεν το βλέπει.

μπορει να βοηθησει κανείς; 

μόλις το έκανα reset και παλι τιποτα.

έχω windows 7 και ρουτερ το hol netfaster iad 2 (pstn)

Δημοσ.

a.hard reset.

b.firmware update.

γ.μπαινες μεσα στο interface.Θα το βαλεις να παιξει σαν Extender με κλειστο dhcp και σαν Ip θα δωσεις μια ip στο ιδιο δικτυο με το ρουτερ της Hol.αν το ρουτερ της Hol ειναι 192.168.1.1 θα βαλεις στο Repeater πχ 192.168.1.200

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

σε ευχαριστώ και πάλι

το χρειαστηκα ξανα μετα απο καιρο

μονο με το reset του tp-link κανω την διαδικασια του manual με ethernet και όλα γινονται μια χαρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει wizard μεσα το tp link οποτε σεταρετε  ευκολα.απλα καλο ειναι να υπαρχει και το τελευταιο firmware Παντα.

κατα τα αλλα καλο ειναι να του δωσεις static ip μια Ip εκτος ευρους dhcp του adsl router σου και να του ορισεις και gateway μετα.

• Like 1
Δημοσ.

εχει wizard μεσα το tp link οποτε σεταρετε  ευκολα.απλα καλο ειναι να υπαρχει και το τελευταιο firmware Παντα.

κατα τα αλλα καλο ειναι να του δωσεις static ip μια Ip εκτος ευρους dhcp του adsl router σου και να του ορισεις και gateway μετα.

ολα αυτα μου μοιαζουν κινεζικα :-D

Δημοσ.

firmware ειναι η αναβαθμιση για το λογισμικο του που θα την βρεις στο site της εταιρειας με βαση το μοντελο αλλα και το Version που εχεις που το γραφει Pc.για τα αλλα οκ πιο δυσκολο να τα εξηγησω αν και οταν τρεχεις τον wizard σε ρωταει τι ip θες να εχει το repeater και εκει καλο ειναι να γινει αυτο που εγραψα πιο πανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...