Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρες!

σε τηλεφωνική προσφορά από τα κεντρικά της vodafone (κι όχι κάποιον reseller) μου έδωσαν δώρο το τέλος ενεργοποίησης της μεταφοράς του σταθερού από τον οτε σ' αυτούς, αλλά μου είπαν πως στο συμβόλαιο που θα μου στείλουν να υπογράψω θα υπάρχει η χρεωση, αλλά, εσωτερικά (στην εταιρία) θα περαστεί ως έκπτωση και δεν θα χρεωθώ ποτέ το ποσό αυτό. ..!.. τί λέτε?

Επεξ/σία από nikmichas
Δημοσ.

Nope, δεν πρόκειται να γίνει. Κατά 99% των περιπτώσεων δεν θα το αποφύγεις. Για ένα διάστημα το έδινε δώρο η cyta και όχι σε όλους. Τώρα όχι, όλοι το χρεώνουν κανονικά είτε με διαφάνεια είτε με πουστικο τρόπο.

• Moderators
Δημοσ.

καλησπέρες!

σε τηλεφωνική προσφορά από τα κεντρικά της vodafone (κι όχι κάποιον reseller) μου έδωσαν δώρο το τέλος ενεργοποίησης της μεταφοράς του σταθερού από τον οτε σ' αυτούς, αλλά μου είπαν πως στο συμβόλαιο που θα μου στείλουν να υπογράψω θα υπάρχει η χρεωση, αλλά, εσωτερικά (στην εταιρία) θα περαστεί ως έκπτωση και δεν θα χρεωθώ ποτέ το ποσό αυτό. ..!.. τί λέτε?

Πες τους ότι αν δεν το πάρεις γραπτώς δεν μπορείς να προχωρήσεις γιατί αν υπογράψεις συμβόλαιο αυτόματα αποδεχεσαι αυτό που γράφει και αναιρεί οτιδήποτε έχετε πει στο τηλέφωνο ακόμα και αν η κλήση καταγραφετε
Δημοσ.

Δε παιζει. Να στο στειλουν με μειλ τουλάχιστον οτι θα ειναι δωρεάν ειδαλλως οπως σε ηχογραφεί αυτός ηχογραφησε τον και εσυ να λεει το δωρεαν τελος ενεργοποιησης και τους λοιπους ορους - αφου πρωτα τον ενημερωσεις σχετικά....

Δημοσ.

Δεν θα βρεις κανέναν με θετική εμπειρία,μόνο τραυματικές εμπειρίες θα πάρεις,Παρ όλο που στήνονται στα τέσσερα προκειμένου να σε βάλουν στο χέρι,άσε που ο ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος από όλους τους παρόχους.

• Moderators
Δημοσ.

Δε παιζει. Να στο στειλουν με μειλ τουλάχιστον οτι θα ειναι δωρεάν ειδαλλως οπως σε ηχογραφεί αυτός ηχογραφησε τον και εσυ να λεει το δωρεαν τελος ενεργοποιησης και τους λοιπους ορους - αφου πρωτα τον ενημερωσεις σχετικά....

1ον ακόμα και με ηχογραφήσει μπελά θα βρει γιατί απαγορεύεται

2ον και με mail να το στείλουν από την στιγμή που θα υπάρξει υπογραφή σε συμβόλαιο ακυρώνει οτιδήποτε άλλο

Οπότε είτε τους ζητάει να το στείλουν εγραφως στο συμβόλαιο σαν όρο είτε δεν προχωράει

Δημοσ.

μου ανέφεραν (στο εύλογο ερώτημά μου, γιατί δεν αναγράφεται το δωρεάν Τελος στο συμβόλαιο) ότι το κάνουν για να μην δει τις προσφορές ο ανταγωνισμός (...εάν κατάλαβα καλά τι μου είπαν...) και ότι θα το περάσουν εσωτερικά ως έκπτωση και να μην ανησυχώ, εφόσον μιλάω με τα κεντρικά κι όχι με κάποιον μεταπωλητή...

...με δυο λόγια, θέσαν θέμα εμπιστοσύνης: δηλ. πως είναι δυνατόν να αμφισβητώ την προσφορά της vodafone, υποτιμώντας το διαμέτρημα της ως πολυεθνική

Δημοσ.

καλησπέρες!

Καλησπέρα. Πριν λίγους μήνες ήμουν πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση, εγώ είχα δεχτεί προσφορά από συνεργάτη της vodafone. Μου στέλνουν το συμβόλαιο και έγραφε κανονικά χρέωση για τα τέλη επάνω, αλλά εμένα δεν με είχαν ενημερώσει για κάτι τέτοιο. Στην αρχή δεν είχα υπογράψει, αλλά τελικά υπέγραψα, γιατί με την τιμή που είχα πάλι κερδισμένος θα ήμουν αν πήγαινα στη vodafone και μου χρέωναν και τα τέλη ενεργοποίησης. Τελικά έγινε όπως μου είπαν δωρεάν, δεν μου τα χρέωσαν. 

Εδώ το θέμα που είχα ανοίξει για να ρωτήσω το ίδιο με σένα : http://www.insomnia.gr/topic/608305-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-vodafone-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE/

Δημοσ.

δυστυχώς, δεν μπόρεσα να ξεπεράσω την καχυποψία μου και τον "δυιλισμό του κώνωπα" και ενώ ήρθε ο άνθρωπος (από κάποια turnaround courier ...) τα συμβόλαια δεν υπογράφηκαν.... η ενημέρωση που είχα (μετά) είναι ότι πάνω στο συμβόλαιο που θα υπογράψω, θα μπορώ (και θα γράψω) στο κενό χώρο κάτω από τη χρέωση του Τέλους, με δικά μου γράμματα, ότι το Τέλος είναι δωρεάν και δεν θα χρεωθεί. αυτό το συμβόλαιο θα κατατεθεί στη vodafone, άρα μάλλον θα' ναι οκ... τί λέτε?

Δημοσ.

Η εταιρία για να κερδήσει το πελάτη μπορεί να πει ότι θα σου δώσει και σπίτι ολόκληρο σημασία έχει το συμβόλιο τι λέει θυμάμαι μια άλλη περίπτωση της voda που έλεγε θα φέρουμε οπτική ίνα μέχρι το ρουτερ αλλα το συμβόλαιο θα λεει αλλά όταν είπα ότι αν μου στείλετε συμβόλαιο που θα τα λεει όλα αυτα τότε υπογράφω αλλιώς μην με πάρετε ποτέ ξανά εε μάντεξε δεν μη πηραν ποτέ ξανά.Προσοχή το συμβόλαιο και κυρίως τα μικρά γράμματα.Επίσης πλέον πολλά συμβόλαια τα υπογράφεις στον υπολογιστή του ηλεκτρονικά όπότε βάζεις μ΄νο υπογραφή και τίποτα άλλο

Δημοσ.

Εμενα μια φορα μου ελεγε κατι τετοιο η wind αλλα δεν το εκανα επειδή α) ειναι wind και β) η υπάλληλος προσπαθούσε να με βγάλει τρελο στην αριθμητική (οταν της εξήγησα με νούμερα οτι δεν με συμφέρει το πακετο της)

Δημοσ.

Εχουν λυσαξει να παιρνουν για μεταφορα απο forthnet και ote που εχω σε αυτους . Στο τηλεφωνο σου λενε

φορητοτητα δωρεαν
1ο παγιο δωρεαν
κουπονια
cu καρτα 120 λεπτα

Και σου στελνουν με κουριερ το συμβολαιο να το υπογραψεις αμεσως στο καπακι και το παιρνει πισω

Εκει αμα το διαβασεις δεν αναφερει ΤΙΠΟΤΑ απο τα extra που σου ειπαν στο τηλεφωνο και η πουστια ειναι οτι δεν νομιζω να μη σε χρεωσουν . Αλλος το εχει δει αυτο ?

Δημοσ.

Όπως έχω ήδη πει, το πιθανότερο είναι ότι θα το χρεωθείς είτε ανοιχτά είτε με πουστικο τρόπο. Έχετε το νου σας. Όπως είπα για ένα διάστημα το έδινε δωρεάν πράγματι η cyta και αναγραφοταν κανονικά στο συμβόλαιο γι αυτούς τους λίγους που το έκαναν. Ως εκεί όμως.

Όλοι οι άλλοι που "υπόσχονται" δωρεάν φορητοτητα /ενεργοποίηση το έχουν χρεώσει και οι πολλοί ούτε το κατάλαβαν. Ρεαλιστικά μιλώντας, πόσοι γνωρίζουν πραγματικά τι πληρώνουν; Σε αυτούς ποντάρουνε εταιρίες τύπου Wind, στο ονομαστικο χαμηλό πάγιο μην καταλαβαινοντας ότι στην τελική θα κληθούν να πληρώσουν τα ίδια ή και περισσότερα. Είναι όμως στοιχεία του ελληνικού λαού οι παροπιδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...