ostvarivanje Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Και μπαταρία καταναλώνει περισσότερο αλλά και δυσκολεύει περισσότερο τον επεξεργαστή. Edit Αν είναι έτσι, πολύ δύσκολη και η φάση με το oneplus 3. Για το καινούριο, δεν το σκέφτομαι, γιατί ξεφεύγει οικονομικά. Οπότε, βλέποντας και κάνοντας τώρα. Άρα, με ένα ευρώ που πέφτει το Nexus, ούτε με αυτό βλέπω προκοπή, οπότε ουσιαστικά, δεν έχω επιλογή.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Και εγω σαν κατοχως και του nexus 6p Και κινητων με QHD και τωρα εχω one plus 3 ναι αμα προσεξεις θα τα δεις τα πιξελ!Στην "καθημερινοτητα" οταν βλεπεις βιντεακια παιζεις παιχνιδια κτλ οχι δν τα βλεπεις εκτος αμα θελεις να τα δεις!Δν ξερω αμα γινομαι σαφεις αλλα αμα ψαχνεις πχ στις γωνιες για να δεις οτι πιξελιαζει ναι θα το δεις οτι πιξελιαζει αμα κοιτας την γενικη εικονα χωρις να σε ενδιαφεθουν αυτα οχι δν θα το δεις καν!
ostvarivanje Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί το ξέρω αυτό και από δική μου εμπειρία. Έχοντας το Nexus 6 και ως δεύτερο το LG G2 πιστεύω ότι ένα έμπειρο μάτι θα την δει τη διαφορά. Είχα αποφασίσει από εχθές να περιμένω το Nexus, αλλά δεν ξέρω, αυτοί μαζεύτηκαν 13 καταστήματα που το έχουν και κατεβαίνουν 10-10 λεπτά για να εμφανίζονται μπροστά στη λίστα. Έτσι όπως το πάνε, πιο γρήγορα θα πέσει το pixel παρά αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα