nodreams.ct Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Θέλω να αγοράσω έναν laser black/white γύρω στα 300 ευρά αλλά δεν έχω ιδέα επί του θέματος. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω θα βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ.
Jaco Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 nodreams.ct, μιλάμε κοιτούσα τιμές Ελλάδα και έξω και ένα έχω να πω... Ποτέ laser στην Ελλάδα...!!! Μιλάμε για τρομερές διαφορές στις τιμές σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα... Εγώ αν έπερνα θα χτύπαγα απ' έξω... Τώρα από μάρκες και τέτοια, τα ίδια Παντελάκη μου, όπως και στους inkjet εκτός από τα πολύ ακριβά μοντέλα που παίζουν και άλλες εταιρίες κορυφής (xerox κ.λ.π.)... Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μπορείς να βρεις για το μοντέλο του εκτυπωτή που θα πάρεις, φτηνά toner ανταλλακτικά και με μεγάλη διάρκεια αριθμού εκτυπώσεων... Δηλαδή, να έχεις φτηνό κόστος στο ανταλλακτικό το οποίο να μπορείς να το βρεις και ιμιτασιόν... Αν θες δες εδώ τιμές και απ' έξω...: http://www.alternate.de Produkte -> Hardware -> Drucker -> Laserdrucker
nodreams.ct Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Ναι από εξωτερικό θα γίνει η αγορά, Γερμανία συγκεκριμένα. Μήπως ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να μου προτείνεις; Θενκς για τις συμβουλές
musician Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Αν και ειμαι epson-ακιας, σε laser προτεινω ΜΟΝΟ ΗΡ. Για την ακριβεια το μοντελο 1015 ή 1020 ειναι καταπληκτικο, μου εχουν πει !!!
Jaco Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 nodreams.ct, επειδή θα το πάρεις από Γερμανία, τότε το πιο εύκολο είναι να πας σε ένα Makromarkt ή Mediamarkt (ή ότι άλλο έχει εκεί) και να το δεις να δουλεύει μπροστά στα μάτια σου... Αυτά που σε ικανοποιούν σαν ταχύτητα και εκτύπωση να τα βάλεις σε σειρά προτίμησης και ύστερα να κοιτάξεις την κατανάλωση τους και το κόστος των ανταλλακτικών τους... Γενικά, εγώ στις αγορές είμαι υπέρ του να βλέπεις να δουλεύει πρώτα αυτό θες να αγοράσεις και να μην περιορίζεσαι σε μια εικόνα από φυλλάδιο και τα έντυπα χαρακτηριστικά του... Πάντως από το alternate θα βρεις σίγουρα τις φθηνότερες τιμές στην Γερμανία...
FELIX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Αν και ειμαι epson-ακιας, σε laser προτεινω ΜΟΝΟ ΗΡ. Για την ακριβεια το μοντελο 1015 ή 1020 ειναι καταπληκτικο, μου εχουν πει !!! eixa ton 1200 kai panta eixe problhma o trofodoths,eperne 2 selides mazi kai kolage toulaxiston 1 fora thn mera(oi neoi hp exoun anoigomeno to pisw kapaki gia na ka8arizeis syxna ta lastixa tou trofodoth) twra phra ton fthno lexmark kai einai apsogos.2 xronia kai pote kolhma,ase pou ta toner einai poly fthnotera kai xanagemizoyn gia plaka
georgeadams Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Το πρόβλημα με την τροφοδοσία το είχαν λίγο-πολύ όλοι HP που έπαιρναν το χαρτί από πάνω (5L, 6L, 1100, 1200). Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που σε όλα τα μοντέλα της τώρα πια το χαρτί μπαίνει οριζόντια από το εμπρός κάτω μέρος του εκτυπωτή...
invaider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 ean skopeveis na tiponeis para poli des kai ta montela me dry ink (keri) tis xerox. einai kapos poio akriba alla ta analosima einai kiriolektika tzampa!!!.
liberto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 δώστε και κανένα λινκ για να βλέπουμε για τι μιλάμε... απο ελλάδα που μπορούμε να βρούμε με καλές τιμές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.