frozex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα κόσμε, πρόσφατα ανακάλυψα πως υπάρχει "αποκωδικοποιητής ψηφιακής τηλεόρασης" για κινητά. Επειδή βλέπω πολλά και διάφορα, με μεγάλη διαφορά τιμών, μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο σχετικά οικονομικό το οποίο ομως να κάνει την δουλειά του; Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν και ποσά κανάλια μπορούν να αναπαράγουν, αυτό που χρειάζομαι εγώ είναι τα ελληνικά κανάλια. Το κινητό που έχω είναι το Samsung Galaxy Core αλλά δεν θα ήθελα με την αγορά καινούργιου κινητού να βγει άχρηστος ο αποκωδικοποιητής.
corsair04 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα κόσμε, πρόσφατα ανακάλυψα πως υπάρχει "αποκωδικοποιητής ψηφιακής τηλεόρασης" για κινητά. Επειδή βλέπω πολλά και διάφορα, με μεγάλη διαφορά τιμών, μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο σχετικά οικονομικό το οποίο ομως να κάνει την δουλειά του; Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν και ποσά κανάλια μπορούν να αναπαράγουν, αυτό που χρειάζομαι εγώ είναι τα ελληνικά κανάλια. Το κινητό που έχω είναι το Samsung Galaxy Core αλλά δεν θα ήθελα με την αγορά καινούργιου κινητού να βγει άχρηστος ο ς. άσε τον αποκωδικοποιητή και κατέβασε το kodi το μόνο που χεριαζεται ειναι να εχεισ internet και εχει ολα τα ελληνικα καναλια και ξενα και περιφεριακα .
frozex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Γι αυτον ακριβώς τον λογο τον θελω, επειδή εκει που θα πηγαίνω δεν θα εχω ίντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα