s3cure Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Σκέφτομαι καιρό τωρα να φτιάξω έναν σταθερό αλλα λόγο έλλειψης χρόνου το εχω καλώς η κακώς καθυστερήσει πολυ. Το PC δεν το χρειάζομαι άμεσα άμεσα δηλαδη μπορω να περιμένω ακόμα 1 - 1.5 μήνα πριν μου ειναι απαραίτητο. Αναρωτιέμαι μήπως να τρέξω λίγο και να το φτιάξω αυτο το 10ημερο των εκπτώσεων η τουλάχιστον να αγοράσω μερικά απο τα κομμάτια τωρα. Θεωρείται ότι αξίζει τωρα ή αν περιμένω λίγο περιςςοτερο να βρω καλύτερα πράγματα και χαμηλότερες τιμές πιο μετα; Επίσης προτείνεται την αγορά των κομματιών απο ενα μαγαζί ή απο διαφορετικά; Στο μυαλό μου εχω το COSMODATA, PLAISIO, ESHOP.
koystado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 10ημερο εκπτώσεων;; εδώ γελάμε τώρα να φανταστώ έτσι;;;;
s3cure Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 10ημερο εκπτώσεων;; εδώ γελάμε τώρα να φανταστώ έτσι;;;; Υπάρχουν μαγαζιά που μεχρι τις 11 έχουν εκπτώσεις σε computer parts. Γιατί το λες αυτο;
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ελληνικές εκπτώσεις του τυπου= Πριν τις "εκπτωσεις" είχε 50€ το πάω 80€ και στις εκπτώσεις το ρίχνω στα 50€ Μία χαρά! 2
Στεφανος123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχουν μαγαζιά που μεχρι τις 11 έχουν εκπτώσεις σε computer parts. Γιατί το λες αυτο; Τα μαγαζια με τις εκπτωσεις ειναι αυτα που αναφερεις στο πρωτο ποστ?
koystado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κάνε κράτει 24 μέρες που έχουμε black friday να πάρεις τίποτα από το εξωτερικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα