Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρέθηκε από δώρο η εν λόγω τηλεόραση (40" ) στην κατοχή μου από κληρωση!!!

Δεν θέλω να μου πείτε αν η τηλεόραση είναι καλη η κακή όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της ή την ποιότητα της!!!

Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν είναι too much για να μπει στο δωμάτιο μου. Μην κουράζει ή στραβωθούμε κιόλας λόγω ιντσών στο χώρο αυτό!!!

Τετραγωνικά δωματίου δε γνωρίζω, χώρος υπάρχει πάντως άνετα για την τηλεόραση. Περίπου η απόσταση από την tv μέχρι το κρεβάτι ή το γραφείο είναι 2.5 - 3 μέτρα..

Μια 30αρα crt που έχω τώρα μου φαίνεται αρκετά μικρή και για τα σκουπίδια μπροστά της....

Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βρέθηκε από δώρο η εν λόγω τηλεόραση (40" ) στην κατοχή μου από κληρωση!!!

Δεν θέλω να μου πείτε αν η τηλεόραση είναι καλη η κακή όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της ή την ποιότητα της!!!

Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν είναι too much για να μπει στο δωμάτιο μου. Μην κουράζει ή στραβωθούμε κιόλας λόγω ιντσών στο χώρο αυτό!!!

Τετραγωνικά δωματίου δε γνωρίζω, χώρος υπάρχει πάντως άνετα για την τηλεόραση. Περίπου η απόσταση από την tv μέχρι το κρεβάτι ή το γραφείο είναι 2.5 - 3 μέτρα..

Μια 30αρα crt που έχω τώρα μου φαίνεται αρκετά μικρή και για τα σκουπίδια μπροστά της....

Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας...

Ευχαριστώ.

Δε θα στραβωθεις αλλα 2.5 με 3 μετρα θες απο 50 και ανω για τις σημερινες αναλυσεις.

Καποτε βλεπαμε σε 26αρα απο τα 4 μετρα οκ..

Αν ειναι δωρο δεν εχασες και τιποτα αν δε σου κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά μου κάνει δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για το δωμάτιο. Δείχνει οκ, ούτε κουράζει ούτε με ενοχλεί κάτι, είναι και ψηλοταβανο το δωμάτιο οπότε κομπλέ!

Πάνω από 40"-42" επίσης δύσκολα θα πήγαινα για δωμάτιο πάντα... Στο σαλόνι έχω μια 50αρα ...

Τεσπα σε ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...