παπι Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πως την φτιαχνουμε αυτη την σχεση; Οταν την βαζω μου πεταει mapping errors.
παπι Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Τα νευρα μου. Για οποιον εχει παρομοιο προβλημα. Οταν σου πεταει mapping error, ενω εχεις κανει καποιο edit, τοτε πας στο model view, και πατα delete στο *.store
Fat4Life Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο η σχέση απλά κάνεις το foreign key nullable ή με fluent api το παρακάτω: modelBuilder.Entity<Language>().HasMany(e => e.DepartmentTranslations).WithOptional(e => e.Language)
παπι Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν βαζω ουτε μια γραμμη στο generated.- Δεν ξερω sql ενω το ef ξερει, αρα θα κατσει να μου φτιαξει την βαση!
Fat4Life Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 A κάνεις data base first εγώ προτιμώ το code first.
nucleus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 model first = code first με τον ef designer του visual studio? *confused*
Fat4Life Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Όχι στο model first χρησιμοποιείς το designer για τροποποιήσιες του μοντέλου. Code first έχει 2 εκδοχές ξεκινάς τη βάση απο C# κλάσεις και την αλλάζεις φτιάχνοτας migrations ή με το tool του visual studio που απο μια έτοιμη βάση σου βγάζει τις κλάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα