Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατώ το κουμπί εκκίνησης στο pc, τίθεται σε λειτουργία αλλά η οθόνη δεν λειτουργεί. Μου το κάνει αυτό πολλές φορές. Όταν το έχω αφήσει κάποιες μέρες ανενεργό και το βάζω σε λειτουργία μπορεί αν μου εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη που διαβάζοντας τις οδηγίες που μου γράφει πατάω F2 και τίθεται σε κανονική λειτουργία και μετά λειτουργεί κανονικά.Η οθόνη δεν είναι καμμένη. Μπορεί κανείς να μου πει τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλα μου λέει να εκκινήσω τον υπολογιστή με default λειτουργια. Και στο F1 μου λέει να ελέγξει το Pc για βλάβες.

Δημοσ.

Μπαίνει στα windows αλλά δεν δείχνει τίποτα, ακούς τον ήχο;

Αν ναί, χαλασμένο καλώδιο ή θύρα ή κάρτα γραφικών αλλιώς τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Το μηνυμα που σου βγαζει για να πατησεις F1 ή F2 βγαινει οταν η μπαταρια της μητρικης ειναι στα τελευταια της. Αντικαταστησε την και πες μας

Δημοσ.

οταν στο κανει ενα: κλεισε διακοπτη τροφ και πατα το power να φυγουν τα φορτια. μετα ανοιξε το και δοκιμασε.

αν δεν πιασει το προηγουμενο, κλεισε το πισι με τον ιδιο τροπο και βγαλε μπαταρια μητρικης. (αν πιασει εχω δει pc να κραταει για μηνες οκ, αλλα και pc που σε 2 μερες το ξανακανε).

αν δεν πιασει τπτ απο αυτα ισως να δανειστεις ενα τροδοσοτικο να τσεκαρεις. απο εκει και περα οτι αλλο ειναι κλαψτα χαραλαμπε

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν το τροφοδοτικό να έχει βλάβη. Αν είναι αυτό κάποια στιγμή δε θα ξανανοίξει. Μπορεί να πάρει καιρό βέβαια αλλά είναι πιθανόν να παρουσιάζονται και άλλα προβλήματα φαινομενικά άσχετα όπως και αυτό με το F2 που αναφέρεις.

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελεις αλλαγη μπαταριουλας. Αν σου ξανα βγαλει για F2 κτλ και με την καινουργια μπαταρια τοτε θεμα μητρικης..Λογικα αν η μητρικη σου εχει και ανεξαρτητη καρτα γραφικων φορεμενη αλλα και ενσωματωμενη τοτε λογο μη αποθηκευσης των ρυθμισεων στο bios αφου τελειωσε η μπαταρια σου τα κανει αυτα.. Βαλε λοιπον μια μπαταρια και μπες στο bios και κανε την ρυθμιση αναλογως τα γραφικα που θα παιξεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...