nikosbampis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πατώ το κουμπί εκκίνησης στο pc, τίθεται σε λειτουργία αλλά η οθόνη δεν λειτουργεί. Μου το κάνει αυτό πολλές φορές. Όταν το έχω αφήσει κάποιες μέρες ανενεργό και το βάζω σε λειτουργία μπορεί αν μου εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη που διαβάζοντας τις οδηγίες που μου γράφει πατάω F2 και τίθεται σε κανονική λειτουργία και μετά λειτουργεί κανονικά.Η οθόνη δεν είναι καμμένη. Μπορεί κανείς να μου πει τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ
nikosbampis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν θυμάμαι καλα μου λέει να εκκινήσω τον υπολογιστή με default λειτουργια. Και στο F1 μου λέει να ελέγξει το Pc για βλάβες.
Silverage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μπαίνει στα windows αλλά δεν δείχνει τίποτα, ακούς τον ήχο; Αν ναί, χαλασμένο καλώδιο ή θύρα ή κάρτα γραφικών αλλιώς τροφοδοτικό. 1
gdriver Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 μου το έκανε και μένα ο υπολογιστής μου και τελικώς ήταν η κάρτα γραφικών. δεν έδινε σήμα καθόλου.
nikosbampis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 όχι δεν κάνει κανέναν ήχο.δεν φορτώνουν τα windows. και γω την κάρτα γραφικών σκέφτηκα.
Stylez13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Το μηνυμα που σου βγαζει για να πατησεις F1 ή F2 βγαινει οταν η μπαταρια της μητρικης ειναι στα τελευταια της. Αντικαταστησε την και πες μας
Melissa_virus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 οταν στο κανει ενα: κλεισε διακοπτη τροφ και πατα το power να φυγουν τα φορτια. μετα ανοιξε το και δοκιμασε. αν δεν πιασει το προηγουμενο, κλεισε το πισι με τον ιδιο τροπο και βγαλε μπαταρια μητρικης. (αν πιασει εχω δει pc να κραταει για μηνες οκ, αλλα και pc που σε 2 μερες το ξανακανε). αν δεν πιασει τπτ απο αυτα ισως να δανειστεις ενα τροδοσοτικο να τσεκαρεις. απο εκει και περα οτι αλλο ειναι κλαψτα χαραλαμπε
dancer_69 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πολύ πιθανόν το τροφοδοτικό να έχει βλάβη. Αν είναι αυτό κάποια στιγμή δε θα ξανανοίξει. Μπορεί να πάρει καιρό βέβαια αλλά είναι πιθανόν να παρουσιάζονται και άλλα προβλήματα φαινομενικά άσχετα όπως και αυτό με το F2 που αναφέρεις.
benign Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ποιο τροφοδοτικο εχεις?Εγω αυτο υποψιαζομαι πιο πολυ. Και ποια καρτα γραφικων?
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελεις αλλαγη μπαταριουλας. Αν σου ξανα βγαλει για F2 κτλ και με την καινουργια μπαταρια τοτε θεμα μητρικης..Λογικα αν η μητρικη σου εχει και ανεξαρτητη καρτα γραφικων φορεμενη αλλα και ενσωματωμενη τοτε λογο μη αποθηκευσης των ρυθμισεων στο bios αφου τελειωσε η μπαταρια σου τα κανει αυτα.. Βαλε λοιπον μια μπαταρια και μπες στο bios και κανε την ρυθμιση αναλογως τα γραφικα που θα παιξεις 1
nikosbampis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα δοκιμάσω αυτό με την μπαταρία και ελπίζω να στρώσουν όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα