panos0100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τον δίσκο βασικά έχω 2 δίσκους από 750GB ο ένας όταν έκανα τα windows 7 με πέρασε το mbr στον δεύτερο δίσκο ο οποίος έχει πρόβλημα επικινωνιας με τον ελεκτη και πολλές φορές δεν κάνει boot, αν βγάλω τον δεύτερο δίσκο ή αν προσπαθήσω να μπουταρω από τον πρώτο μου βγάζει boot error missed τι μπορώ να κάνω τώρα; μπορώ να γράψω boot master στον δίσκο που είναι τα windows για να βγάλω τον 2 δίσκο; και γιατί τα 7 περάσαν το boot στον 2 δίσκο και όχι στον πρώτο μαζί με τα windows θα έπρεπε δηλαδή να τον αποσυνδέσω τον 2 δίσκο πριν περάσω τα 7;
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 θα έπρεπε δηλαδή να τον αποσυνδέσω τον 2 δίσκο πριν περάσω τα 7; Βγάλε τον προβληματικό και κάνε repair τα win7 με το cd τους. Κάνε όμως ένα backup για να είσαι σίγουρος. 1
panos0100 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 για κάποιο λόγο δεν μου κάνει repair βγαζει ένα σφάλμα και λέει ότι δεν είναι η σωστή έκδοση των 7 τέλος πάντων τώρα δείχνει πάλι να ξύπνησε ο δίσκος και να πηγαίνει καλά, έχω κάνει και back up. Πάντως το sendinel μου τον βγαζει 99% performance έχει και ένα μήνυμα στην αναφορά που λέει crc count errors 1104 και λέει οτι ο δίσκος χειροτερεύει κάθε μέρα τώρα δείχνει να πηγαίνει καλά
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Προσπάθησε με κάποιο live cd π.χ. Hirens Boot CD που έχουν εργαλεία για Fix boot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα