Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τον δίσκο  βασικά έχω 2 δίσκους  από 750GB ο ένας  όταν έκανα τα windows 7 με πέρασε το mbr στον δεύτερο δίσκο ο οποίος έχει πρόβλημα επικινωνιας με τον ελεκτη και πολλές φορές δεν κάνει boot,  αν βγάλω τον δεύτερο δίσκο ή αν προσπαθήσω να μπουταρω από τον πρώτο μου βγάζει boot error  missed   τι μπορώ να κάνω τώρα; μπορώ να γράψω boot master στον δίσκο που είναι τα windows για να βγάλω τον 2 δίσκο;   και γιατί τα 7 περάσαν το boot στον 2 δίσκο και όχι στον πρώτο μαζί με τα windows θα έπρεπε δηλαδή να τον αποσυνδέσω τον 2 δίσκο πριν περάσω τα 7;

Δημοσ.

θα έπρεπε δηλαδή να τον αποσυνδέσω τον 2 δίσκο πριν περάσω τα 7;

Βγάλε τον προβληματικό και κάνε repair τα win7 με το cd τους. Κάνε όμως ένα backup για να είσαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

για κάποιο λόγο δεν μου κάνει repair βγαζει ένα σφάλμα και λέει ότι δεν είναι η σωστή έκδοση των 7 τέλος πάντων τώρα δείχνει πάλι να ξύπνησε ο δίσκος και να πηγαίνει καλά, έχω κάνει και back up. Πάντως το sendinel μου τον βγαζει 99%  performance έχει και ένα μήνυμα στην αναφορά που λέει crc count errors 1104  και λέει οτι ο δίσκος χειροτερεύει κάθε μέρα τώρα δείχνει να πηγαίνει καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...