Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή μου 2 φορές έκλεισε από μόνος του δηλαδή έκανε τερματισμό χωρίς να πατήσω ττίποτα..τι συμβαίνει; Είναι κάτι σοβαρό;

Δημοσ.

Λοιπόν Μόλις ανοίγω το μοτζιλα γίνεται αυτό..εκανα σάρωση για ιούς βρήκε μερικούς Αλλά συνεχίζει και μου το κάνει πάλι.. Όταν δεν ανοίγω το μοτζιλα Όλα καλά

Διόρθωση: Όταν ανοίγω σελίδα ιντερνέτ μου το κάνει αυτό είτε με μοτζιλα είτε με chrome..

Δημοσ.

Οκ,ψάξε στα προγράμματά σου,και σβήσε ό,τι δε θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί.

Αν δεν ξέρεις,ανέβασε μια εικόνα εδώ ,να σου πούμε τι κρατάς.

Δημοσ.

Βάλε το openhardware monitor και έλεγξε τις θερμοκρασίες. Μάλλον γι αυτό σου κλείνει, για να μην καεί.

Πόσο καιρό το έχεις και πότε έκανες τελευταία φορά εσωτερικό καθαρισμό; Έχεις αλλάξει ποτέ θερμοαγώγιμα;

Το λάπτοπ βρίσκεται πάνω σε τραπέζι συνέχεια ή κάνει περιοδείες σε όλο το σπίτι;

Δημοσ.

Και μενα το παλιο μου Dell Inspiron εσβηνε απο μονο του..μετα απο ψαξιματα (για ιους, malware κλπ) χωρις αποτελεσμα, ανοιξα το μηχανημα και στην γριλια εξαερισμου του επεξεργαστη ειχε μαζευτει τονος σκονης και τριχων!(δεν με εκοψε να το καθαριζω καπου καπου, τωρα ξερω!)μετα απο αυτο το μηχανημα δουλευε αψογα χωρις να σβησει ξανα!καλη επιτυχια!

Δημοσ.

Βάλε το openhardware monitor και έλεγξε τις θερμοκρασίες. Μάλλον γι αυτό σου κλείνει, για να μην καεί.

Πόσο καιρό το έχεις και πότε έκανες τελευταία φορά εσωτερικό καθαρισμό; Έχεις αλλάξει ποτέ θερμοαγώγιμα;

Το λάπτοπ βρίσκεται πάνω σε τραπέζι συνέχεια ή κάνει περιοδείες σε όλο το σπίτι;

Πολύ σωστά!!

Να συμπληρώσω. Τα  λάπτοπ μόνο επάνω σε σκληρές επιφάνειες. Όχι πάνω σε πετσετάκια  και τραπεζομάντιλα. Πρέπει να έχουν από κάτω τα λαστιχένια ποδαράκια που βάζουν οι κατασκευαστές, έτσι δημιουργείτε μερικά χιλιοστά κενό για να μπορούν να ρουφάνε αέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...