Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή η αγοά του αυτοκινήτου είναι μεγάλη θα ήθελα την γνώμη από άτομα που να έχουν επαφή με αυτοκίνητα, με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα φθηνό - μεταχειρισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι αξιοπιστία - ασφάλεια - όσο το δυνατόν πιο μεγάλο πορτ παγκάζ - πετρελαιο - 1500 κυβ και μέχρι 5000 - 6000 Ε. Από αυτά που έχω δει έχω ξεχωρίσει το Opel Meriva. Καμία άλλη γνώμη;

Δημοσ.

Χρόνολογία ας είναι μετά το 2005 και χλμ φυσιολογικά για τα χρόνια του. Το ξέρω ότι είναι πολλά για αυτό κοιτάω και μεταχειρισμένο και παλιό.

Δημοσ.

Πλέον τα τέλη εκτελωνισμού, για αυτοκίνητα Euro5 και κάτω κάνει ασύμφορη την εισαγωγή μεταχειρισμένων πετρελαιοκίνητων, πέραν αυτών (πολύτεκνοι κ.α) που εξαιρούνται των τελών.

Δημοσ.

Μια αλλη λυση ειναι να παρεις ενα βενζινοκινητο φτηνο (σχετικα) οχι κανενα σαπάκι και να δωσεις και αλλα 1000-1200€ το πολύ, να του βαλεις ενα καλο και επωνυμο συστημα υγραεριου με παραλληλο ψεκασμο βενζινης για καλυτερη προστασια του κινητηρα και καθαρισες.
Βεβαια πριν παρεις οποιοδηποτε βενζινοκινητο καλο ειναι να κανεις πρωτα ερευνα για το ποια βενζινοκίνητα ειναι πιο δεκτηκα στο υγραεριο δηλαδη δεν ειναι τοσο επιρρεπεις σε βλαβες εξαιτιας του υγραεριου.

Κοστος ανα χιλιομετρο σε καυσιμα βγαινει πανω-κατω το ιδιο μεταξυ υγραεριου-πετρελαιου.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως θα μπορουσε να βρει καποιο ταξι αποχαρακτηρισμενο σε αυτα τα λεφτα οπως avensis octavia

Δημοσ.

Το ταξι ομως θα ειχε πανω του της παναγια τα ματια απο χιλιομετρα και μαλιστα ταλαιπωρημενα , ολα μες την κινηση και στο σταματα ξεκινα.

Δημοσ.

δεν διαφωνω ομως αποτελει μια φθηνη λυση και γενικα τα toyota στα ταξι ειναι γενικα αλεξισφαιρα  μοτερακια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...