Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αγορά έγινε, τελευταία στιγμή πήρα την 49ku6400 στα 789.00 γιατί είχε δώρο μια hd Samsung 28"!!!!

Eγώ στη θέση σου θα προτιμούσα στα ίδια χρήματα την 55άρα κu6000, πολύ μικρές οι διαφορές σε σχέση με το μεγαλύτερο μέγεθος.

​Για όποιον ψάχνει τηλεόραση με λίγο μεγαλύτερο μπάτζετ, αυτή είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία http://www.insomnia.gr/topic/626666-tvsony-kd-55xd9305-e-sakelaris-€1199/

Δημοσ.

55 ήταν δύσκολο να μπει στη σύνθεση που έχω δημιουργήσει γιατί θα φαινόταν πολύ μεγάλη, αν και φανατικός των sony, τελικά πήρα τη samsung, ελπίζω να έκανα σωστή επιλογη

Δημοσ.

55 ήταν δύσκολο να μπει στη σύνθεση που έχω δημιουργήσει γιατί θα φαινόταν πολύ μεγάλη, αν και φανατικός των sony, τελικά πήρα τη samsung, ελπίζω να έκανα σωστή επιλογη

Πηρες μια τηλεοραση led με καλο μαυρο 4k και μοντελο 2016 με μια χαρα τιμη.

Το πανελ να ειναι σωστο και θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Απλά έχω έναν ενδοιασμό για τα hz και την κίνηση που θα έχει σε αγώνα ποδοσφαίρου,

Σχετικα με τα hz σου εξηγησαμε και πιο πανω.Καποτε στις crt ναι επαιζαν ρολο το hz.

Τωρα με τις smart παιζουν πολλα ρολο στη κινηση.

Το πιστευουμε η οχι οι 4κ εχουν το καλυτερο hardware αυτη τη στιγμη για να αποδωσουν καλυτερα στη κινηση και ας μην ειναι 100 εγγενη.

Εβλεπα μπαλα σε plasma 5 χρονια μεχρι που την εδωσα για να παρω 4κ 50hz πανελ,σε πληροφορω οτι μια χαρα ειδα και παλι ποδοσφαιρο.Τιποτα το τραγικο.Μη σου πω το ευχαριστηθηκα και περισσοτερο γιατι απεφυγα και τις αντανακλασεις που τοσα χρονια μου ειχαν κατσει στο λαιμο,καλη χρυση η πλασμα αλλα αν αναβες κανα φως εφτιαχνες χωριστρα στο πανελ της.

Αν εχεις τοσο κολλημα με τα 100hz υπαρχουν λυσεις αλλα ισως πας σε full hd,δε θα στο συνιστουσα.

Γιατι και παλι οσο καποιοι δε θελουν να το πιστεψουν η κανουν οτι δε το βλεπουν διαφορα 4κ με 1080p υπαρχει,αν βλεπεις σε μια νορμαλ αποσταση και  οχι στα 4-5 μετρα.

Το παραξενο ειναι οτι αυτοι που λενε οτι δε βλεπουν διαφορα 1080π με 4κ,παλιοτερα μας ελεγαν για τις τεραστιες διαφορες 1080π με 720π.

Δημοσ.

Μια εισαγωγική 4k 50hz είναι δυνατόν να πετάει καλύτερη κίνηση από μια sony 805b fullhd του 2014 θα τρελαθούμε;

Επειδή είναι καινούργιο μοντέλο ή επειδή οι μετέπειτα τηλεοράσεις της sony του 2015 2016 σε fullhd ανάλυση δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου λόγω μεταβάσεις σε 4k!

Για την 805c η τιμή της προσφοράς είναι ok κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Μια εισαγωγική 4k 50hz είναι δυνατόν να πετάει καλύτερη κίνηση από μια sony 805b fullhd του 2014 θα τρελαθούμε;

Επειδή είναι καινούργιο μοντέλο ή επειδή οι μετέπειτα τηλεοράσεις της sony του 2015 2016 σε fullhd ανάλυση δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου λόγω μεταβάσεις σε 4k!

Δεν αναφερθηκε κατι τετοιο πιο πανω.Αν διαβασεις προσεχτικα τα ποστ θα καταλαβεις οτι αλλο πραγμα ειπαμε.

Δημοσ.

Και ομως μην σου κανει εντυπωση... Σε motion test που εκανα φετος σε διάφορα μοντέλα, παρατηρούσα οτι οι επεξεργαστές φετος κανουν φοβερη δουλεια. Παντα ημουν κατα των στερεοτύπων περι εταιριών και τεχνολογιών... Φετος οι νεες 4K αν και φθηνες, ειναι πολλα υποσχομενες. Δεν λεω καλη η 805 αλλα οχι και μονοδρομος.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...