Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγουρα βασικά ανάμεσα στις δύο είμαι 780.00 η μία, 720.00 η άλλη αλλά σχεδιαστικά μου αρέσει πιο πολύ η 50ue6800 δεν ξερω βέβαια αν υστερεί και σε τι;;

Δημοσ.

Πάλι σε ips έπεσα?

Όχι, αλλά 2 ποστ πιο πάνω μας έλεγες ότι θ'αγοράσεις από Κώτσο και η επιλογή σου θα πρέπει να γίνει από εκεί κι ενώ σου έχει προταθεί η 55" ku6000, η οποία είναι η καλύτερη επιλογή στα χρήματα που θες να δώσεις, αναφέρεσαι σε περσινό μοντέλο που δεν υπάρχει και στον Κώτσο...

Δημοσ.

Υπάρχει στο κατάστημα κωτσοβολοσ που πήγα σήμερα το απόγευμα στα 720.00 προσφορά, και σε σχέση με την 50ku6000 που ήταν δίπλα τόσο σχεδιαστικά όσο και σε εικόνα μου άρεσε περισσότερο, σε σχέση με το φετινό 6400 υστερει;

Δημοσ.

Υπάρχει στο κατάστημα κωτσοβολοσ που πήγα σήμερα το απόγευμα στα 720.00 προσφορά, και σε σχέση με την 50ku6000 που ήταν δίπλα τόσο σχεδιαστικά όσο και σε εικόνα μου άρεσε περισσότερο, σε σχέση με το φετινό 6400 υστερει;

Πια σου αρεσε περισσοτερο απο την 6000 γιατι εχω χασει λιγο τη μπαλα με τα μοντελα που εχεις πει.

Δημοσ.

Σιγουρα βασικά ανάμεσα στις δύο είμαι 780.00 η μία, 720.00 η άλλη αλλά σχεδιαστικά μου αρέσει πιο πολύ η 50ue6800 δεν ξερω βέβαια αν υστερεί και σε τι;;

Aφού σου άρεσε πιο πολύ προχώρα, οι διαφορές είναι ελάχιστες, πιθανώς να είναι και λίγο καλύτερη η 6800, τσέκαρε και την 55άρα http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/155293-samsung-ue55ju6800

Δημοσ.

Για την 50ue6800 λέω....η οποία αν είναι σίγουρο ότι δενα έχει ips θα την αγοράσω, απλά ο υπάλληλος που ρώτησα μου είπε ότι δεν ξέρει!!!!

Δημοσ.

η 55αρα Ju 6800 αν θυμαμαι καλα εχει pls(ips) panel πληροφοριακα

Έχεις δίκο, άλλο και τούτο, ενώ η 50άρα φοράει VA πάνελ, η 55άρα φοράει PLS...

Δημοσ.

Απο αισθητικησ άποψης μέρα με τη νύχτα, πολύ πιο όμορφη, είχε και το δώρο tv 28" νομίζω ότι η 6400 έχει δορυφορικό δέκτη, για τα υπόλοιπα ας μας τα πει καποιός πιο ειδικός.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...