voltmod Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Η Gigabyte ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού notebook της Aero 14, το οποίο τώρα εξοπλίζεται με την λύση VR-ready της Nvidia, GeForce GTX 1060. Η νέα κάρτα γραφικών πάντως, δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφέρουμε, αφού το Aero 14 εξοπλίζεται με LCD IPS οθόνη ανάλυσης WQHD και όσοι το επιθυμούν μπορούν να το αποκτήσουν με PCIe M.2 SSD χωρητικότητας 1TB (η ταχύτητα ανάγνωσης έχει αξιολογηθεί στα 2000MB/s) αλλά και με μνήμη DDR4-2400 μεγέθους 32GB. Επίσης μπορούν να το παραγγείλουν και με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 94,24Wh και όλα τα παραπάνω –και μαζί με επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i7- σε ένα λεπτό σασί, πάχους μόλις 19,9 χιλιοστών.Το thin & light notebook, που απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες, επαγγελματίες (η εταιρεία κάνει λόγω για professional workstation) ή ακόμα και σε gamers διαθέτει μεταξύ άλλων δυνατά στερεοφωνικά ηχεία και SD card reader ενώ προσφέρει εκπληκτική αυτονομία που πηγαίνει την φορητότητα σε άλλο επίπεδο σύμφωνα με την Gigabyte. Η οθόνη του, τεχνολογίας LCD IPS υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1440 pixels προσφέροντας σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία υψηλή ευκρίνεια και επιδεικνύοντας πολύ καλή χρωματική απόδοση. Το Aero 14 επίσης μπορεί να συνδεθεί σε δύο οθόνες 4K 60Hz μέσω των HDMI και mini-DisplayPort που διαθέτει. Όσον αφορά στην εμφάνιση του, η εταιρεία το προσφέρει σε τρία χρώματα –οι διαστάσεις του είναι 335 x 250 x 19,9 χιλιοστά και έχει βάρος 1,89 κιλά- και το φινίρισμα στο πάνω, αλουμινένιο κάλυμμα έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας Nano-Imprint Lithography για εξαιρετική λεπτομέρεια. Site: TechPowerUp
greg4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει μόνο usb-c για να κουβαλάς μαζί σου 4-5 αντάπτορες. Επίσης, Hdmi? sd card? εως 32gb ram? πραγματικά άχρηστα χαρακτηριστικά. ---- Ω κάτσε η Dell το έβγαλε, γράψε λάθος Στα σοβαρά τώρα, απίστευτο μηχάνημα. Μπόλικη ισχύς, βάρος, οθόνη. Για όσους θέλουν ένα portable workstation είναι μια κορυφαία λύση. 5
the other one Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ή gamur λαπτοπ θα είναι ή επαγγελματικό. και τα 2 δε γίνεται pick one.
CaptainAmerica Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα μείνω με το xiaomi Mi Note Pro μια χαρά είμαι χαχα Χαχα αχαχαχα....
AggelosTz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το λαχανί μου αρέσει πάντως αν το κάνανε και φουλ πράσινο και το ονομάζανε vegan green θα πούλαγε τρελά
Merdock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλά δεν έχει touch bar... Το Mac OS είναι το θέμα.
manoskap Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ξέρουμε τιμή για το μοντελάκι; Πάντως όντως, αν το συγκρίνεις τα έχει με το MacBook Pro, είναι λες και συγκρίνεις fiat, Mercedes. Μόνο που στην περίπτωση του εδω το fiat έχει τούρμπο και καμιά πενηνταριά άλογα πάνω από το Μερσέντες
gust Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά από Ελλάδα που το αγοράζουμε το μηχανάκι. Δεν βλέπω λεπτό gigabyte πουθενά στο skroutz.
djibril1908 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το λαχανί μου αρέσει πάντως αν το κάνανε και φουλ πράσινο και το ονομάζανε vegan green θα πούλαγε τρελά " Vegan Green και είμαι καλα " edition . Ακούγεται καλυτερα...
freegr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Φαίνεται ότι είναι κοντά σε παιχνιδομηχανή με εξαιρετικές αποδόσεις και τέλεια γραφικά..
tigerlero Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά από Ελλάδα που το αγοράζουμε το μηχανάκι. Δεν βλέπω λεπτό gigabyte πουθενά στο skroutz. απο το site της εταιριας δεν εχει μαγαζι που πουλαει λαπτοπ της στην ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα