Προς το περιεχόμενο

Ξανά-Xiaomi Yeelight RGBW E27 Smart LED Bulb (gearbest16.89$)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ όσες παραγγελίες έκανα πάντα ήρθαν όλες και δεν είχα θέματα...

Είναι να μην σου τύχει.

Όσο για το πόσο τζιραρουν δεν έχει σχέση.αν ήταν έτσι το vickmall θα έπρεπε να μην στέλνει το 50% των κινητών που τις κάνουν παραγγελία ή να λέει συγνώμη έγινε λάθος,περιμενε ένα 2μηνο να το δεχθούμε το λάθος.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμιά εικοσαριά παραγγελίες από gearbest, δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα

Δημοσ.

Για οποίον ενδιαφέρεται υπάρχει στο ebay σε καλύτερη τιμή απο αξιοπιστο πωλητη με καλό feedback χωρίς να μπλέξει με το tragic-best. Πιστεύω είναι οτι καλυτερο για φωτιστικό δαπέδου.

Δημοσ.

Εγώ όσες παραγγελίες έκανα πάντα ήρθαν όλες και δεν είχα θέματα...

Είναι να μην σου τύχει.

Όσο για το πόσο τζιραρουν δεν έχει σχέση.αν ήταν έτσι το vickmall θα έπρεπε να μην στέλνει το 50% των κινητών που τις κάνουν παραγγελία ή να λέει συγνώμη έγινε λάθος,περιμενε ένα 2μηνο να το δεχθούμε το λάθος.

Το πόσο τζιράρουν έχει σχέση με το πως τους φέρεται το paypal. Με dispute ανοιχτό περιμέναμε δύο μήνες να απαντήσουν και έκλεισε τελικά χωρίς να απαντήσει το gearbest.

Δημοσ.

Κανονικά ανοιγοκλείνει απ την εφαρμογή αρκεί να είναι ο διακόπτης πάντα στο on.

Aν την κλείσεις απ τον διακόπτη σημαίνει (φυσικά) ότι δεν φτάνει ρεύμα σε αυτήν οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς πλέον να την χειριστείς απ την εφαρμογή (την βλέπεις online). 

Αν την κλείσεις απ την εφαρμογή (που σημαίνει διακόπτης στο on όπως λέω παραπάνω) και θες να την ανοίξεις απ τον διακόπτη, πρέπει να τον ανοιγοκλείσεις (κλεισοανοίξεις σωστότερα :P) 2 φορές. Όταν τα συνηθίσεις αυτά είναι όλα άψογα.

Προσωπικά έχω παραγγείλει και το xiaomi gateway και 2-3 wifi διακόπτες (μαζί με άλλους σένσορες) ώστε να ανοιγοκλείνω τις λάμπες απ αυτούς απ τα σημεία που με βολεύει με τον βασικό διακόπτη πάντα on, αυτό δεν σημαίνει πως είναι κάτι απαραίτητο για την λειτουργία της.

Εκτός απ την εφαρμογή mi home, προτείνω να βάλετε την εφαρμογή yeelight ξεχωριστά κυρίως για το widget, την συνεργασία με το tasker (οπότε και κατ επέκταση χειρισμό απο smartwatch όπως κάνω εγώ ή τα tasks ανάλογα περιπτώσεις.. πχ με το harmony remote κτλ) και το on/off κατευθείαν απ τις ειδοποιήσεις.

Δημοσ.

Για οποίον ενδιαφέρεται υπάρχει στο ebay σε καλύτερη τιμή απο αξιοπιστο πωλητη με καλό feedback χωρίς να μπλέξει με το tragic-best. Πιστεύω είναι οτι καλυτερο για φωτιστικό δαπέδου.

βάλε ενα λινκ να την προτιμήσουμε τότε και να την βάλουμε στην πρώτη σελίδα.
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την παρέλαβα,

Θετικά

• Επιτέλους έχω neutral white λάμπα, απεχθάνομαι το ψυχρό λευκό και το θερμό την κιτρινίλα ντε απλά την ανέχομαι…
  • Μπορώ να «παίξω» λίγο με την θερμοκρασία του λευκού.
  • Έχει και το dimmer της.
  • Δεν ζεσταίνετε σχεδόν καθόλου.
  • Ιδανική για λαμπατέρ και πορτατίφ.

Αρνητικά

• To mi home δεν μου αρέσει, δεν αναφέρομαι μόνο στο app που αναγκάζομαι να εγκαταστήσω αλλά και στις ρυθμίσεις του χρώματος, θα προτιμούσα να μεταβάλετε ανά ποσοστό και όχι με slidebar…
  • Τα κόκκινα-πράσινα κτλ χρώματα μου φαίνονται γενικά κουραστικά και άσχημα, όχι μόνο σε αυτή αλλά και σε άλλη rgb led ταινία που έχω.
  • Θα ήθελα να θυμάται το χρώμα για να την κλείνω από τον διακόπτη του φωτιστικού και να διατηρεί τις ρυθμίσεις.
  • Κάνει ελάχιστο θόρυβο αν ο χώρος έχει απόλυτη ησυχία όπως το βράδυ.
  • Παιδευτικά να την κάνω να δουλέψει με android 4.1….

Δεν σε αφήνει να κατεβάσεις το "Mi Home" app από το playstore αν δεν έχεις android μεγαλύτερο από την έκδοση 4.4, βρήκα μια παλιά έκδοση του Mi home 3.9.20 και εγκατέστησα.

Δημοσ.

Το mi home εγώ το βρίσκω μια χαρά (όπως και την εφαρμογή yeelight που βλέπεις το ίδιο πράγμα αλλά αν έχεις και τα 2 έχεις το + πως το yeelight έχει και widget και πως μπορείς να βγάλεις 2 shortcut διαφορετικών λειτουργιών για την ίδια λάμπα ένα απο κάθε εφαρμογή). Γενικά με ποσοστό παίζει η λάμπα απλά όχι η εφαρμογή. Στο tasker πχ που έχω και την αντίστοιχη client εφαρμογή στο smartwatch, έχω φτιάξει επιλογές σε ποσοστά.

Δυστυχώς δεν βρήκα άλλες 3rd party εφαρμογές αξιόλογες οπότε θα πρέπει κάποιος να φτιάξει την δική του αν έχει τις γνώσεις (η εφαρμογή yeelight έχει να ενεργοποιήσεις developer mode και μετά χρησιμοποιείς το api της λάμπας.. μέχρι και μέσω jquery απο chrome μετά μπορείς.. πάντα με ποσοστά όλα)

Τώρα για τα χρώματα.. αν δεν σου άρεσαν σε άλλες led υλοποιήσεις δεν θα σου άρεσε και σε αυτή και είναι λογικό.

Αν και έχω ξαναδιαβάσει για υψίσυχνο ήχο στο yeelight forum, εγώ σε 2 λάμπες δεν είχα ευτυχώς κανένα τέτοιο θέμα και έχω απόλυτη ησυχία (και μια σύζυγο που πιάνει συχνότητες που αν έκανε κάτι τέτοιο η λάμπα θα ήταν στα σκουπίδια ήδη). Είχα διαβάσει απάντηση επίσημη (στο yeelight forum νομίζω) πως είναι θέμα παραγωγής και κάποιες ελάχιστες λάμπες μπορεί να παρουσιάσουν κάτι τέτοιο μέσα σε "λογικά" πλαίσια.

Για το να "θυμάται", κάνεις απ τις ρυθμίσεις ότι σου είπε ο φίλος απο πάνω. Προσοχή όμως γιατί αν ορίσεις να θυμάται κάθε προηγούμενη ρύθμιση τότε έχεις το μείον ότι αν την έχεις κλείσει απ την εφαρμογή και θες να την ανοίξεις απ τον φυσικό διακόπτη τότε πρέπει να τον κλείσεις/ανοίξεις 2 φορές και όχι 1. Έχει επιλογή βέβαια και να ρυθμίσεις ένα default setting με το οποίο να ξεκινάει αντί θα θυμάται τα πάντα.

Μα smarthome με android 4.1?.... :) καιρός για αναβάθμιση!

Απόλαυση πάντως είναι ο συνδυασμός με άλλες smart συσκευές της xiaomi μέσω του gateway που δίνει. Πχ εγώ έχω πάρει μερικά switch τα οποία έχω συνδέσει με τις λάμπες και έχω προγραμματίσει πχ με μονό κλικ να ανοιγοκλείνουν την λάμπα, με διπλό κλικ να αλλάζει η ένταση σε 4 βήματα και με παρατεταμένο πάτημα να αλλάζει η θερμοκρασία σε 4 βήματα (με τον διακόπτη αυτό γλυτώνεις και την μανούρα με τον φυσικό διακόπτη αν θες η λάμπα να θυμάται). Αντίστοιχα έχω πει με τον σένσορα υγρασίας, αν περάσει στο γραφείο μου η υγρασία μια συγκεκριμένη τιμή να ανάβει την λάμπα σε ένα συγκεκριμένο preset ή με τον σένσορα κίνησης αν έχω κάνει arm την λειτουργία συναγερμού, αν περάσει κάποιος εκτός απ το να αρχίσει να γκαρίζει το gateway, να ανάψει και το φως αν θέλω, έτσι να τον τραβήξω την φωτογραφία του τον κλέφτη με κάθε επισημότητα με την κάμερα :P

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα και εγώ μια!

από gearbest 15.30 ευρώ.

δεν έχω ξαναδοκιμάσει τέτοια λάμπα αλλά με όσα διάβασα με βάλατε σε πειρασμό!

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση.σε σχέση με μία λάμπα παλιού τύπου 100watt για δωμάτιο έχει μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο??

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση.σε σχέση με μία λάμπα παλιού τύπου 100watt για δωμάτιο έχει μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο??

Μια λάμπα 100watt είναι περίπου 1200-1500 lumen, η συγκεκριμένη μέχρι λαμπατέρ/πορτατίφ μικρά φωτιστικά, μια δεν θα σε καλύψει με τίποτα, τώρα για 2-3 το συζητάμε, δεν ξέρω, ενδεικτικά μια Philips (Οικονομίας θερμό λευκό 2700Κ, όχι led) 23w βγάζει 1570 lumen και είναι ότι πρέπει για σαλόνι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...